پیوند فسفودی استر بدون شکستن پیوند بین فسفات ها
-
سلام. این داره برا همانند سازی ک وسطش دو رشته بهم وصل میشن میگه. ولی اصلا یعنی چی چه ربطی به ازاد نشد پیوند بین فسفات ها داره نمیفهمم نکتشو
-
سلام. این داره برا همانند سازی ک وسطش دو رشته بهم وصل میشن میگه. ولی اصلا یعنی چی چه ربطی به ازاد نشد پیوند بین فسفات ها داره نمیفهمم نکتشو
مآهور این نکته خیلیییی مهمه درست داره میگه چون از قبل تک فسفاته شدن و به رشته اضافه شدن حالا که دو حباب همانندسازی به هم میرسن این دو رشته هم با تشکیل فسفودی به هم وصل میشن ولی دیگ فسفاتی آزاد نمیشه
-
م مآهور marked this topic as a question on
-
مآهور این نکته خیلیییی مهمه درست داره میگه چون از قبل تک فسفاته شدن و به رشته اضافه شدن حالا که دو حباب همانندسازی به هم میرسن این دو رشته هم با تشکیل فسفودی به هم وصل میشن ولی دیگ فسفاتی آزاد نمیشه
-
مآهور اینم درسته ... مولکول دنا دو انتهای مشابه داره ولی هر رشته اش دو سر متفاوت به عبارتی این رشته دنا هست که قطبیه.
-
مآهور در پیوند فسفودی استر بدون شکستن پیوند بین فسفات ها گفته است:
یا اصن این چی میگه:|

این حل شد. من فکر کردم منظورش یه رشتس
مآهور عع فکر کردم اینم سوال پرسیدی خوبه ک متوجه شدی خودت 😂✨
-
-
مآهور عع فکر کردم اینم سوال پرسیدی خوبه ک متوجه شدی خودت 😂✨
-
م مآهور has marked this topic as solved on
-
مآهور خواهش میکنم ✨