یه دوره جمع و جور برای ریاضی
-
سلام دوستان
کسی یه دوره (چه از اساتید آلا چه پلتفرم های دیگه) میشناسه که ریاضی رو مفید و مختصر با حل تست یاد بده. من تا الان ریاضی نخوندم ولی می خوام برای کنکور فقط چند تا مبحث مهمش رو ببندم، ممکنه یه راهنمایی بکنید که بهترین کار چیه و کدوم دوره رو بردارم؟ -
سلام دوستان
کسی یه دوره (چه از اساتید آلا چه پلتفرم های دیگه) میشناسه که ریاضی رو مفید و مختصر با حل تست یاد بده. من تا الان ریاضی نخوندم ولی می خوام برای کنکور فقط چند تا مبحث مهمش رو ببندم، ممکنه یه راهنمایی بکنید که بهترین کار چیه و کدوم دوره رو بردارم؟Fateme Samaei
سلام چتر نجات هست البته من از ریاضیش خیلی استفاده نکردم بیشتر فیزیک و شیمی رو دیدم ولی خودت نگاه کن شاید به کارت بیاد -
سلام دوستان
کسی یه دوره (چه از اساتید آلا چه پلتفرم های دیگه) میشناسه که ریاضی رو مفید و مختصر با حل تست یاد بده. من تا الان ریاضی نخوندم ولی می خوام برای کنکور فقط چند تا مبحث مهمش رو ببندم، ممکنه یه راهنمایی بکنید که بهترین کار چیه و کدوم دوره رو بردارم؟Fateme Samaei ولی خب چتر نجات جمعبندیه واسه کسی که نخونده نمیدونم خوبه یا نه..
اگر ریاضیتون خیلی ضعیفه بهتره همون چند تا مبحثی که میخواید بخونید رو آموزش جامع ببینید با فیلم یا درسنامه هر کدوم خودتون راحت ترید و در کنارش خیلی تست بزنید از همون مباحث که دیگه هر سوالی ازش دادن بتونید بزنید -
Fateme Samaei ولی خب چتر نجات جمعبندیه واسه کسی که نخونده نمیدونم خوبه یا نه..
اگر ریاضیتون خیلی ضعیفه بهتره همون چند تا مبحثی که میخواید بخونید رو آموزش جامع ببینید با فیلم یا درسنامه هر کدوم خودتون راحت ترید و در کنارش خیلی تست بزنید از همون مباحث که دیگه هر سوالی ازش دادن بتونید بزنید -
عقیق سرخ من از چتر استفاده کرده بودم پارسال خوب بود نسبتا اما همونطور که گفتین بیشتر برای جمعبندیه. این کاموا که گفتم خوبیش اینه که تدریس جامع با تست تو 10 جلسه 5 6 ساعتس
مآهور
کاموا تستش خیلی کمه...اصطلاحا ماسمالی میکنن
خود میرزاخانی هم ریاضی رو فقط بهت آموزش بده تست نزنه نهایت میری 20 درصد میزنی اگه کنکور متوسط باشه و میای بیرون (کنکور 1402 که صفر هم نمیزنی🤧) -
سلام دوستان
کسی یه دوره (چه از اساتید آلا چه پلتفرم های دیگه) میشناسه که ریاضی رو مفید و مختصر با حل تست یاد بده. من تا الان ریاضی نخوندم ولی می خوام برای کنکور فقط چند تا مبحث مهمش رو ببندم، ممکنه یه راهنمایی بکنید که بهترین کار چیه و کدوم دوره رو بردارم؟Fateme Samaei
توصیه ام به شما نکته تست هست
حالا معلمای خوبی که تو ذهنم هست کرمی عباسپور ملاکپور هستن
اگه میخوایید ثبت نام کنید کرمی تازه میخواد شروع بکنه اونو توصیه میکنم
اگر هم میخوایید از تلگرام ببینید، از همین الان شروع کنید مال سال پیش رو که زمان زیادی نمونده...منتظر دوره های 403 نباشید که هیچ فرقی ندارن با 402 -
مآهور
کاموا تستش خیلی کمه...اصطلاحا ماسمالی میکنن
خود میرزاخانی هم ریاضی رو فقط بهت آموزش بده تست نزنه نهایت میری 20 درصد میزنی اگه کنکور متوسط باشه و میای بیرون (کنکور 1402 که صفر هم نمیزنی🤧)Saudade 19 0 در هر حال برا درسنامه کاموا خوبه. برای نکته و تست دوره نیترو ملاک پور هم خوبه که تدریس افلاینم داره ولی خب از اسفند شروع میشه
-
Saudade 19 0 در هر حال برا درسنامه کاموا خوبه. برای نکته و تست دوره نیترو ملاک پور هم خوبه که تدریس افلاینم داره ولی خب از اسفند شروع میشه
مآهور
بابا این تاملند با ادا اطوار بیخودی برای سود بیشتر داره کنکور رو کش میده همش
سالیانه کاموا نیترو توربو کوفت فلان
عباسپور تو هدف کل ریاضی رو تو 30 ساعت نکته تست میگه تموم میشه میره
بقیشم آدم تست میزنه خودشو میکشه بالا
دیگه این همه دوره نمیخواد که
معلماش خوبن سیاستاش مسخره بازیه -
مآهور
بابا این تاملند با ادا اطوار بیخودی برای سود بیشتر داره کنکور رو کش میده همش
سالیانه کاموا نیترو توربو کوفت فلان
عباسپور تو هدف کل ریاضی رو تو 30 ساعت نکته تست میگه تموم میشه میره
بقیشم آدم تست میزنه خودشو میکشه بالا
دیگه این همه دوره نمیخواد که
معلماش خوبن سیاستاش مسخره بازیهSaudade 19 0 نه حالا منم نگفتم هم کاموا بخره هم نیترو که.. صرفا خواستم بگم کاموا شروع شده الان اما نیترو برا اسفنده. اما موافقم خدایی کاش مثلا نیترو زودتر بود من الان تا اسفند باید صبر کنم بلکه بتونم فیزیک یحیویو بگیرم..
-
Saudade 19 0 نه حالا منم نگفتم هم کاموا بخره هم نیترو که.. صرفا خواستم بگم کاموا شروع شده الان اما نیترو برا اسفنده. اما موافقم خدایی کاش مثلا نیترو زودتر بود من الان تا اسفند باید صبر کنم بلکه بتونم فیزیک یحیویو بگیرم..
مآهور
حالا اوایل اسفندم همچین دیر نیست
اگه هفته ای منظم دو جلسه 4 ساعته بذارن میرسونن
ولی ذهبی بهتره نسبت به یحیوی...بازم خودت میدونی -
بنده امروز سر کلاس کاموا استاد ملاک پور بودم
توی ۱۰ جلسه اگر با تمرین و ....... آزمون های کلاس و تکلیف ها جلو بری و ب قول استاد برای ریاضی ریاضت بکشی غیر ممکنه درصدت زیر ۴۵ تا ۵۰ باشهVÎÇŤØŔ در یه دوره جمع و جور برای ریاضی گفته است:
غیر ممکنه درصدت زیر ۴۵ تا ۵۰ باشه
بستگی به کنکورش داره
شما سوالای 1402 و 1400 رو ببین (حداقل مباحثی که بلدی) دیگه با اینطوری از درصدای 30 - 40 نمیگی
درصد 40 امسال شاهکار بود -
Fateme Samaei
توصیه ام به شما نکته تست هست
حالا معلمای خوبی که تو ذهنم هست کرمی عباسپور ملاکپور هستن
اگه میخوایید ثبت نام کنید کرمی تازه میخواد شروع بکنه اونو توصیه میکنم
اگر هم میخوایید از تلگرام ببینید، از همین الان شروع کنید مال سال پیش رو که زمان زیادی نمونده...منتظر دوره های 403 نباشید که هیچ فرقی ندارن با 402Saudade 19 0 آقای کرمی کدوم پلتفرم قراره شروع کنن؟
-
بنده امروز سر کلاس کاموا استاد ملاک پور بودم
توی ۱۰ جلسه اگر با تمرین و ....... آزمون های کلاس و تکلیف ها جلو بری و ب قول استاد برای ریاضی ریاضت بکشی غیر ممکنه درصدت زیر ۴۵ تا ۵۰ باشهVÎÇŤØŔ راضی بودید؟ من ریاضیم ضعیفه یه مقدار، به نظرتون مفیده برام؟
-
Saudade 19 0 آقای کرمی کدوم پلتفرم قراره شروع کنن؟
Fateme Samaei
پلتفرم؟
استودیو دارن خودشون
اگه منظورتون موسسه هست، موسسه شخصی خودشون...آلفااسکول -
مآهور
حالا اوایل اسفندم همچین دیر نیست
اگه هفته ای منظم دو جلسه 4 ساعته بذارن میرسونن
ولی ذهبی بهتره نسبت به یحیوی...بازم خودت میدونیSaudade 19 0 ذهبی رو قبلا دیدم باهاش ارتباط نگرفتم..
-
Fateme Samaei
پلتفرم؟
استودیو دارن خودشون
اگه منظورتون موسسه هست، موسسه شخصی خودشون...آلفااسکولSaudade 19 0 آها فکر کردم مثل استادای دیگه با تاملند و کلاسینو و اینا کار می کنن ممنون
-
Saudade 19 0 آها فکر کردم مثل استادای دیگه با تاملند و کلاسینو و اینا کار می کنن ممنون
Fateme Samaei استاد کرمی ماز هم هست ولی بخوای ثبت نام کنی موسسه خودشون بهتره
فعلا ماز کلاس های تستش شروع نشده -
VÎÇŤØŔ راضی بودید؟ من ریاضیم ضعیفه یه مقدار، به نظرتون مفیده برام؟
Fateme Samaei الان دوتا راه بیشتر نداری ...
۱ کاموا ملاک پور
۲ نمیدونم اسم دوره اش چی بود فینیتو همیچین اسمی از استاد کرمی ....
ولی .... کاموا ۲۴ اسفند نمونه و دوره استاد کرمی ۱۸ فروردین آخرین جلسه اش هست