دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
آموزش کامل زیست فصل ۵ ۶ ۷
-
@afshani
سلام دوست عزیز
به نظرم بیاو فقط چند فصل رو انتخاب کن پیش ۲ و نورو نوسان و فیزیک ۲ با استاد فدایی فرد بروجلو و اگرم که بودجه مالی داری برو از استاد یحیوی تهیه کن
چون اگه بخوای از الان از صفر فیزیک شروع کنی برا زیست و شیمی وقت کم میاری به ۴۰ درصد میشه با اون فصلا فکر کرد -
Arash 0
آقای فدایی فرد نوسان رو به روش مثلثات درس داده؟ -
@dr-yassi در آموزش کامل زیست فصل ۵ ۶ ۷ گفته است:
Arash 0
آقای فدایی فرد نوسان رو به روش مثلثات درس داده؟نوسان مثلثاته دیگه!
فقط باید مشتق گیری روابط مثلثاتیم بلد باشی -
Arash 0 در آموزش کامل زیست فصل ۵ ۶ ۷ گفته است:
Arash 0
آقای فدایی فرد نوسان رو به روش مثلثات درس داده؟نوسان مثلثاته دیگه!
فقط باید مشتق گیری روابط مثلثاتیم بلد باشیآقای طلوعی به روش مثلثات درس نداده!!
-
@dr-yassi
ببین سوالات فیزیک همه باگ هایی دارن اما اگه مفهومو بلد نباشی سر جلسه یادت میره -
Arash 0
من الان فیزیکو پرت وپلا میخونم..
اصن نمیدونم منبعم چی باشه -
خب کوو الان لینک فیلم ها
-
Arash 0
من الان فیزیکو پرت وپلا میخونم..
اصن نمیدونم منبعم چی باشهاگه دوس داری وقت رو فیزیک بزاری برا تست گاج نقره ای و برای آموزش هم استاد یحیوی پیشنهاد منه ولی خوب ویدیو استاد یحیوی پولیه اگه توان مالیش نباشه استاد فدایی فردم عالین فقط مشکل اینه که استاد فدایی فرد کلاس درسه و وقت زیادی میگیره از آدم به هر حال یا باید با اون سازش کنی یا پول بدی
-
donya bivafa در آموزش کامل زیست فصل ۵ ۶ ۷ گفته است:
خب کوو الان لینک فیلم ها
https://forum.alaatv.com/topic/6187/آموزش-فصل-زیست-سوم-مقدمات/10
-
Arash 0
میتونم تهیه کنم....
فقط بگید خووبه یا ن؟؟
یعنی رو مفهموم وتکنیک کارکرده؟؟؟
چندساعته کلا؟؟؟؟ -
دوست دارم جزوه بخونم واقعا وقت فیلم نیست...یه جزوه توپ.......
درسنامه گاج نقره ای رو دوست ندارم -
بنظرتون پرسمان گاج خوبه ؟؟ کتاب درسیه
-
Arash 0
میتونم تهیه کنم....
فقط بگید خووبه یا ن؟؟
یعنی رو مفهموم وتکنیک کارکرده؟؟؟
چندساعته کلا؟؟؟؟ببین استاد یحیوی اول مفهومو یاد میده کامل بعد نکات بعد یادت میده چجوری تستی حل کنی بت نمیگه چیزیو حفظ کنی
-
بنظرتون پرسمان گاج خوبه ؟؟ کتاب درسیه
مثلا نوسان ۶ دی وی دی حرکت ۱۶ تا هر دی وی دی ۱ و نیم ساعت
اگه علاقه داشته باشی و پایه ریاضیتم خوب باشه از همین الانم بخوای میتونی فیزیکو ۲ بار بخونی اما اگه درصد ۴ ۵۰ میخوای فصلاتو محدود کن -
Arash 0
یه دنیاااااااا ممنونم امیدوارم موفق باشید
سپاااااس ... -
@dr-yassi
از من به شما گفتن
برای فیزیک فیلم نبینید
من الان مبتکران دارم بای فیزیک ولی به نظرم فیزیک بهترین درسنامه رو داره فقط خوندنش یکمی متفاوت هست
نسان فصلی هست که دید 3 بعدی میخواد و تصور کردن .یعنی یه چیز ماورایی
مثلا سینماتیک و دینامیک رو براحتی میشد شبیه سازی کرد .یعنی قابل لمس هست ولی نوسان به بعد اینطوری نیست
به نظر من بهترین راهکار هم یاد گرفتن با دایره مثلثاتی است .چند ابر تمرین کنید .فول فول فول میشید
اما روشش اینطوری بود برای من
کتاب رو چند بار خوندم .تا وتقی که تونستم بفهمم چی به چیه
کتاب خوندن خیلی خوبه خیلی
و اصلا عجله نداشتم تو یاد گیری و حل مسائل.بار های جملات کتاب رو برای خودم تفهیم کردم
بعدش رفتم درسنامه گاج رو خوندم.نکاتش رو به صورت خلاصه برداشتم( فقط برداشتمااا.نه برای دوباره خواندن. فقط برای اینکه بهتر یاد بگیرم.و بعد از اتمام اون کاغذ ها رو انداختم رفت )
بعدش رفتم تست هایی که خود گاج گفته برای جمع بندی بزنیداااا .یه تعداد محدود .ستاره دار نه هاا اونایی که گفته برای جمع بندی بزنید.فقط اونا رو زدم و یاد گرفتم.
دفعات بعدی .اون تست ها رو زدم + تست های ستاره دار
توضیح دادانش طولانی شد ولی عملش راحته