رفع بعضی نگرانی ها در مورد برنامه های آلاء و کنکور 96
-
سلام بابت تلاشتون خیلی خیلی ممنونم ما که جز دعا کار دیگه ای از دستمون بر نمیاد برای جبران این کارتون
ببخشید یه سوال داشتم اونم این که امکانش هست فیلمای دو سال پیش بخصوص فیزیک اقای رمضانی کامل شه؟؟؟ویه سوال دیگه در رابطه با زیست امکانش هست فیلم اقای امینی بیاد رو سایت حتی شده به صورت پیش ازمون یه روز در هفته؟؟؟؟ایشون تدریسشون فوق العادس و با اینکه فقط زیست 1 رو تدریس کردن کلی طرفدار دارن اگه کل زیستو تدریس کنن عالی میشه -
سلام به نظر من امسال تمرکزتوت رو روی رفع نواقص و زیست شناسی وریاضی تجربی تمرکز کنید مثلا زیست آقای رحیمی رو تکمیل کنید چون 6 فصل از دوم باقیمانده به همراه گیاهی فصل6(فقط 4و6 تدریس شده) 5فصل از سوم(فصل4تا9،7و11تدریس شده)8 فصل از پیش دانشگاهی(فصل8تا10تدریس شده) ریاضی تجربی که داغونه لطفا یه دبیر خیلی خیلی خوب بیارید مثل دبیر شیمیتون یا عربی که از صمیم قلب تدریس کنه نه فقط تست حل کنه به امید اینکه توجه شود بازم ممنون از زحمات شما
-
mohammadsalehhassni.1gmail.comنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۳۹۵، ۱۴:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
آقا امروزچندمه به قول مادربزرگم دل ازحلقم بالا رفت آخه خیلی وقته منتظرم واینکه خود بچه ها ی شریف ازخیلی وقت قبل تر شروع کردند ومدرسه براشون برنامه داد
خیلی ممنون ازاینکه آلا مثل بقیه فقط یه شعار نیست وعدالت آموزشی واقعی رو میخواد محقق کنه -
mohammadsalehhassni.1gmail.comنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۳۹۵، ۱۸:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام لا تعطیل نشده؟
-
mohammadsalehhassni.1gmail.comنوشتهشده در ۱۲ مرداد ۱۳۹۵، ۱۳:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام .لطفا برنامه رو اعلام کنید.وقت بچه ها هم ارزش داره.چیری که تو سال کنکوور کمه وقته -نوش د
ارو بعد مرگ سهراب
-
سلام
بچه ها چرا اینقدر نگران هستین؟آلاء از اول گفته 15 مرداد برنامه قطعی رو اعلام میکنه خب هنوزم 15 مرداد نشده که.
بر فرض محال اگر امسال آلاء اعلام کنه هیچ ضبطی نداریم هم قطعا نیازی نیست که به هیچ کس پاسخگو باشه
چون هر چی که تا الآن بوده فقط فقط لطف بوده نه وظیفه
تا15 مرداد فکر کنین با آلا آشنا نشده بودین .اون موقع چیکار میکردین؟؟الآن هم همون کار رو کنین -
سلام میتونید تا قبل از ۱۵از فیلمای قبل استفاده کنید فیلما همه کامله من خودم همین کارو میکنم
-
امروز چندمه؟؟؟
-
من واقعا منتظر مشاوره های عالیه آقای امینی راد هستم
-
ساعتی دیگه بیشتر تا پونزده مرداد ماه نمونده
-
چه روزی باشه فردا.....
هم چنان منتظر خبر های خوب الا هستیم . -
آقا ساعت چند معلوم میشه؟؟؟
-
mohammadsalehhassni.1gmail.comنوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۳۹۵، ۱۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ساعت 11 شد.
-
لطفا بگید دیگه قلبم داره از حلقم میزنه بیرون
-
mohammadsalehhassni.1gmail.comنوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۳۹۵، ۱۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ساعت 12 شد . وقت تمومه.
-
خدا کنه امسال الا برنامه داشته باشه ینی چی میشه
اگه خدای نکرده. ... من ک تو پول خرید کتابای تستم موندم دیگه وای به حال کلاس -
سلام صبح همه ی آلایی ها بخیر
چطوره بچه های مدرسه هر آزمونی شرکت کردن اگر امکان داره آلا جلسه تحلیل آزمونش رو برگزار کنه و اگر امکان داشت این جلسات ضبط بشه؟ -
آقا ببخشید چی شد برنامه آِلا مامنتظریم...
-
چه ابهامی حاکم است ........................بسیار جالبه این انتظار ................ولی امیدوارم نتیجش هم برای شما جالب باشه...
یا علی
35/164