شیمی 3
-
خودم دچار تناقض شدم...
اگر اون پیشرفته آسون هست
پس واجب هم که آسون هست
پس چرا اولی خوب نیست و دومی بهتر هست؟
منظور این بود که در جمعِ پیشرفته ها اون کتاب آسونه
یعنی شاید بشه چند تا تست خوب از داخلش پیدا کرد اما زیاد نیستن
حاشیه پردازی هم داره
اینهم از دو سطحِ تستی در کتاب شیمی ۲تکمیلی(استاندارد و نوادگان)
توی یک کتابی که به عنوان محکم کاری برای تنوع تستی بیشتر و سطح بالاتراستفاده میشه این نوع تستهای ساده که هممون هم یاد داریم جواب بدیم چکار میکنن اینجا..راحت شد وجدانم
برم ادامه ی درسم... -
@meysam_bahrami در شیمی 3 گفته است:
سلام
به نظرتون برای فصل ترمودینامیک و محلول ها از شیمی آقاجانی کلاس کنکور 94-95 استفاده کنم یا منتظر بمونم صنیعی این مباحث رو تدریس کنه ؟
دانش-آموزان-آلاءآقای آقاجانی در کانال تلگرامشون در حال ساخت فیلم های جدید هستن و موسسه زدن اما فیلمای جدیدشونو تو کانالشون میزارن
-
سلام ...ی سوال ضروری داشتم......ما توی تشخیص مولکول ناقظبی میگیم باید متقارن باشه...متقارن باشع یعنی اتم اطراف یکسان و جفت الکترون نداشته باشع..حالا اگ یه مولکول اتم اطرافش یکسان نبود ولی جفت الکترون ناپیوندی داش .درین صورت بازهم مولکول ناقطبیه؟؟؟
دانش-آموزان-آلاء همیار -
سلام ...ی سوال ضروری داشتم......ما توی تشخیص مولکول ناقظبی میگیم باید متقارن باشه...متقارن باشع یعنی اتم اطراف یکسان و جفت الکترون نداشته باشع..حالا اگ یه مولکول اتم اطرافش یکسان نبود ولی جفت الکترون ناپیوندی داش .درین صورت بازهم مولکول ناقطبیه؟؟؟
دانش-آموزان-آلاء همیار -
negwin سلام
اگه اطراف اتم مرکزیش یکسان نباشن که میشه قطبی. اگرم علاوه برین اتم مرکزیشم جفت ناپیوندی داشته باشه که بازم قطبیتش بهتر میشه -