ختم دعای نادعلی کبیر
-
-
@mr-vinyzo فردا
-
-
-
@kosar-ab
-
@kosar-ab
-
@khanoomi
هرحاجتی داشته باشی برآورده میشه
خیلیارو دیدم که معجزه کرد…
ب این دعا خیلی اعتقاد دارم…از بس دیدم و شنیدم ک حاجت روا شدن… بعضیا یک هفته بعد خوندن بعضیا یکماه بعضیا چهل روز و… اولش باید حتما نیت کنی و بعد روزی یبار تا چهل روز بخونی -
@kosar-ab مرسیی ولی اینا رو بالام خوندم منظورم اینه دعای کیه و از اول کی گفتتش و اینکه مخصوص اهل تشیع هس تا جایی که اطلاع داری؟
-
@kosar-ab مرسیی ولی اینا رو بالام خوندم منظورم اینه دعای کیه و از اول کی گفتتش و اینکه مخصوص اهل تشیع هس تا جایی که اطلاع داری؟
@khanoomi
سلام.
دعای نادعلی کبیر توی بحار الانوار از پیامبر در جنگ احد نقل شده (توی منابعی دیگری هم گفته شده اما این مهم ترینشه)
بحار الانوار یکی از مهم ترین کتب حدیث شیعه هست که علامه مجلسی تالیفش کردن.
البته اون نقلی که توی بحار هست، از نقلی که اینجا ارسال میشه، عباراتش کمتر هست.
اما باقی عبارات هم حتی اگر سند موثقی نداشته باشن، اگر به قصد رجاء یعنی با امید اینکه اثر داشته باشه خونده بشن، اشکالی ندارن
البته سندیت و اعتبار مطالبی که درباره "کیفیت و روش خوندن و اینکه آیا اصلا میشه به عنوان دعا استفاده اش کرد یا نه" گفته میشه به اندازه خود دعا نیست و یه سری از علما به اون شک وارد کردن.
اما به هر صورت در برایند خوندنش میتونه مفید باشه و امیدواریم که خدا اون اثری که مدنظر ما هست در خوندن این دعا، برای ما قرار بده.
در کل سندیت دعای نادعلی به اندازه ادعیه معروف دیگه نیست. اما به خاطر اثراتی که افراد به شکل تجربی دیدن و اینکه مفاهیمش هم با مبانی اسلام تناقضی نداره خونده میشه.
اینکه شما بخونین یا نه تصمیمش با خودتونه. من فقط توضیحاتش رو گفتم.
موفق باشید -
و اینم بگم ک من روز ۱۸ ام این دعا ب نیتی ک کردم نزدیک شدم🥲
…
و خیلییی ها معتقدن این دعا دعای رسیدنه
یعنی میگن سه بار بخونی و فوت کنی تو صورت کسی ک دوستش داری، عاشقت میشهالبته من اعتقادی ندارم
درکل بنظرم ، این دعا اگه به حاجتی ک کردی نرسونه، نزدیک میکنه️
-
@khanoomi
سلام.
دعای نادعلی کبیر توی بحار الانوار از پیامبر در جنگ احد نقل شده (توی منابعی دیگری هم گفته شده اما این مهم ترینشه)
بحار الانوار یکی از مهم ترین کتب حدیث شیعه هست که علامه مجلسی تالیفش کردن.
البته اون نقلی که توی بحار هست، از نقلی که اینجا ارسال میشه، عباراتش کمتر هست.
اما باقی عبارات هم حتی اگر سند موثقی نداشته باشن، اگر به قصد رجاء یعنی با امید اینکه اثر داشته باشه خونده بشن، اشکالی ندارن
البته سندیت و اعتبار مطالبی که درباره "کیفیت و روش خوندن و اینکه آیا اصلا میشه به عنوان دعا استفاده اش کرد یا نه" گفته میشه به اندازه خود دعا نیست و یه سری از علما به اون شک وارد کردن.
اما به هر صورت در برایند خوندنش میتونه مفید باشه و امیدواریم که خدا اون اثری که مدنظر ما هست در خوندن این دعا، برای ما قرار بده.
در کل سندیت دعای نادعلی به اندازه ادعیه معروف دیگه نیست. اما به خاطر اثراتی که افراد به شکل تجربی دیدن و اینکه مفاهیمش هم با مبانی اسلام تناقضی نداره خونده میشه.
اینکه شما بخونین یا نه تصمیمش با خودتونه. من فقط توضیحاتش رو گفتم.
موفق باشید -
و اینم بگم ک من روز ۱۸ ام این دعا ب نیتی ک کردم نزدیک شدم🥲
…
و خیلییی ها معتقدن این دعا دعای رسیدنه
یعنی میگن سه بار بخونی و فوت کنی تو صورت کسی ک دوستش داری، عاشقت میشهالبته من اعتقادی ندارم
درکل بنظرم ، این دعا اگه به حاجتی ک کردی نرسونه، نزدیک میکنه️
-
Reza-H ممنونم
میخاستم بخونم ولی خب با توجه به جملات اولتون نمیشه بخونم
ایشلا که شما جواب میگیرین@khanoomi در ختم دعای نادعلی کبیر گفته است:
میخاستم بخونم ولی خب با توجه به جملات اولتون نمیشه بخونم
بله. هر طور خودتون تشخیص میدین
@khanoomi در ختم دعای نادعلی کبیر گفته است:
ایشلا که شما جواب میگیرین
متشکرم. ان شاء الله