مشکل جدی دارم
-
هویججج منن فیزیکک اومدم خونه 50 زدمش سر جلسه کمتر از 15 زدم نابود شدم کارناممو دیدم درحالیکه جون کنده بودم براش
@khanoomi
دقیقااااا -
-
آدمک فک نمیکردم شمام اینجوری باشید
-
سلام بچها دیگه تاقتم تاق شد نمیدونم چیکار کنم واسه مشکلم هر کسی میتونه لطفا راهنمایی کنه
من سر جلسه آزمون اصلن نمیتونم خودمو نشون بدم میام خونه همون سوالا رو حل میکنم نگم همه ولی بیشتر با جواب درست درحالیکه همونو سر جلسه یا نزدم کلن ( فک کردم بلد نیستم یا خیلی سخته!! مخصوصن سر مسائل شیمی که فراریم سر جلسه میام خونه میبینم خیلی روتینو راحت حل میشن) یا اگ زدم غلط زدم و نتیجه همه اینا میشه تراز و درصد کاذبی که ازمون بهم میده درحالیکه میدونم خیلی بیشتر از این ترازو درصد دارم زحمت میکشم و علمشم دارم موندم واقعن کسی تجربه ای داره؟@khanoomi من که خودمم همین مشکلو دارم ولی مهم تر از تست زمان دار زدن ازمون زمان دار زدنه یعنی چی؟
یعنی تک درس از خودت ازمون نگیری. دقیقا به ترتیب دفترچه همه درسارو باهم ازمون بدی
مثلا ازمونای مشابه با بودجه بندی مد نظرت کار کنی از موسسه های مختلف
اینجوری بیشتر مدیریت زمان و استرسو یاد میگیریبعد اینکه من خودم از چند نفر شنیدم و چند تا مصاحبه خوندم که برای مدیریت زمان توی دفترچه دوم، تو خونه هم درس شیمی و فیزیکو باهم ازمون میدادن درست مثل سر جلسه. بنظرم اگه حتی حوصله یه ازمون کامل دادنو نداشته باشی (که باید داشته باشی) حداقل همیشه موقع تست زدن شیمی و فیزیم مطابق دفترچه دوم عمل کن تا دستت راه بیفته توشون
-
@khanoomi من که خودمم همین مشکلو دارم ولی مهم تر از تست زمان دار زدن ازمون زمان دار زدنه یعنی چی؟
یعنی تک درس از خودت ازمون نگیری. دقیقا به ترتیب دفترچه همه درسارو باهم ازمون بدی
مثلا ازمونای مشابه با بودجه بندی مد نظرت کار کنی از موسسه های مختلف
اینجوری بیشتر مدیریت زمان و استرسو یاد میگیریبعد اینکه من خودم از چند نفر شنیدم و چند تا مصاحبه خوندم که برای مدیریت زمان توی دفترچه دوم، تو خونه هم درس شیمی و فیزیکو باهم ازمون میدادن درست مثل سر جلسه. بنظرم اگه حتی حوصله یه ازمون کامل دادنو نداشته باشی (که باید داشته باشی) حداقل همیشه موقع تست زدن شیمی و فیزیم مطابق دفترچه دوم عمل کن تا دستت راه بیفته توشون
مآهور کارنامتو گذاشته بودی فک نکنم با توجه به درصدات این مشکلو داشته باشی چون عالی بودی
این نکته ای ک گفتیو خیلی کم رعایت کردم تا حالا ولی از این به بعد حتمن انجامش میدم مرسی -
مآهور کارنامتو گذاشته بودی فک نکنم با توجه به درصدات این مشکلو داشته باشی چون عالی بودی
این نکته ای ک گفتیو خیلی کم رعایت کردم تا حالا ولی از این به بعد حتمن انجامش میدم مرسی@khanoomi اخه چرا فکر میکنی نباید این مشکلو داشته باشم و بیام اینجا دروغ بگم :|
من همیشه خدا وقت کم میارم سر ازمون با اینکه تو خونه به زمانم میرسم. همیشه مجبورم مثلا سر زیست بجای 50 دقیقا 60 دقیقه باشم از اون طرف وقت دفترچه دومم کم میشه از دفترچه سومم میزنم باز سر دفترچه سوم بجای یک ساعت تو 40 دقیقه جواب میدم یا حتی کمتر
حوزمونم که هر سه تا دفترچه رو باهم میده به عهده خودمون میزاره که هرکدومو چقدر جواب بدیم... که این خیلی بده
کلا مدیریت زمانم افتضاحه -
@khanoomi اخه چرا فکر میکنی نباید این مشکلو داشته باشم و بیام اینجا دروغ بگم :|
من همیشه خدا وقت کم میارم سر ازمون با اینکه تو خونه به زمانم میرسم. همیشه مجبورم مثلا سر زیست بجای 50 دقیقا 60 دقیقه باشم از اون طرف وقت دفترچه دومم کم میشه از دفترچه سومم میزنم باز سر دفترچه سوم بجای یک ساعت تو 40 دقیقه جواب میدم یا حتی کمتر
حوزمونم که هر سه تا دفترچه رو باهم میده به عهده خودمون میزاره که هرکدومو چقدر جواب بدیم... که این خیلی بده
کلا مدیریت زمانم افتضاحهمآهور ن بابا نمیگم دروغ میگی میگم شاید احساس میکنی این مشکلو داری ولی من احساس نیس واقعن دچارشم
این کاروو نکن اینجوری بخودت خیانت میکنی سر جلسه کنکور خودتم میدونی ی دقه اون ور این ور نمیذارن بشه همون لحظه از زیر دستت میکشن بیرون پس سر آزمون حتی اگ اونا نظارت ندارن(متاسفانه) باید خودت حواست باشه -
مآهور ن بابا نمیگم دروغ میگی میگم شاید احساس میکنی این مشکلو داری ولی من احساس نیس واقعن دچارشم
این کاروو نکن اینجوری بخودت خیانت میکنی سر جلسه کنکور خودتم میدونی ی دقه اون ور این ور نمیذارن بشه همون لحظه از زیر دستت میکشن بیرون پس سر آزمون حتی اگ اونا نظارت ندارن(متاسفانه) باید خودت حواست باشه -
البته من خودمم یکم از ریاضیو میدم به فیزیکو شیمی درحالیکه میدونم اشتبا میکنم|:
-
@khanoomi اره باید همینکارو کنم که واقعا بده وقتی میبینی سوالو میتونی جواب بدی ولی وقتت تموم شده.. خلاصه که این مشکل مدیریت زمانو هممه دارن تنها راهش ازمون زیاده نه فقط تست زماندار زدن
مآهور خیلی دوس داشتم زیاد آزمون بدم ولی تست کتابام خوندن جزوه واینا اینقد زیادن که نمیشه ولی هرجوری شده باید تعداد ازمونامو ببرم بالا
تو ماز میدی؟
دیشب کوثر گف اونو بده بعدن ب چیز خوردن افتادم واقعن سخته قلم در برابرش هیچم نیس پشیمون شدم از دادنش -
مآهور خیلی دوس داشتم زیاد آزمون بدم ولی تست کتابام خوندن جزوه واینا اینقد زیادن که نمیشه ولی هرجوری شده باید تعداد ازمونامو ببرم بالا
تو ماز میدی؟
دیشب کوثر گف اونو بده بعدن ب چیز خوردن افتادم واقعن سخته قلم در برابرش هیچم نیس پشیمون شدم از دادنش -
تو ماز میدی؟
دیشب کوثر گف اونو بده بعدن ب چیز خوردن افتادم واقعن سخته قلم در برابرش هیچم نیس پشیمون شدم از دادنش@khanoomi من خودمم کتاب تست زیاد دارم ولی الان یکی دو ازمونه که دارم سعی میکنم از سشنبه هفته دوم به بعد روزی یه ازمون بزنم با تحلیل + تست یکی از درسا که هنوزم ضعف دارم
تا قبل سشنبه کتاب تستامو فقط کار میکنم.
نمیدونم چقدر جواب میده ولی سر ازمون قبلی که نتیجه گرفتم -
@khanoomi نه من ازمون اصلیم که قلمه اما در کنارش هر ازمونی که دم دستم اومد میزنم مازم بعضی وقتا میزنم البته برای تابستونشو چون جمعبندی پایه بود برای مرور خوبه
اره سخته کلا مازمآهور مخصوصن پاسخنامش
-
@khanoomi من خودمم کتاب تست زیاد دارم ولی الان یکی دو ازمونه که دارم سعی میکنم از سشنبه هفته دوم به بعد روزی یه ازمون بزنم با تحلیل + تست یکی از درسا که هنوزم ضعف دارم
تا قبل سشنبه کتاب تستامو فقط کار میکنم.
نمیدونم چقدر جواب میده ولی سر ازمون قبلی که نتیجه گرفتممآهور کدوم ازمونا؟ اگ میشه بمنم بگو شاید منم نتیجه گرفتم
-
@khanoomi مثلا برای ازمون این هفته من قراره این ازمونا که تو این تاپیک گذاشتمو بزنم:
https://forum.alaatv.com/post/3270130
https://forum.alaatv.com/post/3270136گاج و خیلی سبز. شاید ازمون مرحله 2 تابستون مازو هم کار کنم که فایلشو ندارم پرینت شدشو دارم
-
@khanoomi اخه چرا فکر میکنی نباید این مشکلو داشته باشم و بیام اینجا دروغ بگم :|
کلا مدیریت زمانم افتضاحهمآهور
راست میگه من پارسال وقت اضافه میاوردم
( وقتی هیچی بلد نیستی ) -
@khanoomi مثلا برای ازمون این هفته من قراره این ازمونا که تو این تاپیک گذاشتمو بزنم:
https://forum.alaatv.com/post/3270130
https://forum.alaatv.com/post/3270136گاج و خیلی سبز. شاید ازمون مرحله 2 تابستون مازو هم کار کنم که فایلشو ندارم پرینت شدشو دارم
مآهور در مشکل جدی دارم گفته است:
له 2 تابستون مازو هم کار کنم که فایلشو ندارم پرینت
خیلی کمکم کردی
منم سعی میکنم بزنم
خبر موفقیتتو میدی بهمون ایشالا -
هویججج کی وقت اضافه میاره؟ ما ک همیشه وخت کم میاریم
-
مآهور در مشکل جدی دارم گفته است:
له 2 تابستون مازو هم کار کنم که فایلشو ندارم پرینت
خیلی کمکم کردی
منم سعی میکنم بزنم
خبر موفقیتتو میدی بهمون ایشالا