مشکل جدی دارم
-
هویججج نگووو بی سواد بگو چون نخونده بودم وگرنه کسی بیسواد نیس فقط نخونده اون مبحثو
اره منم یکی از دوستام خیلی وقتا بیکاره سر جلسه آی کیوش خیلی بالاس ولی ازش استفاده نمیکنه به بودجه نمیرسه هیچ وقت@khanoomi
جات خالی پارسال چه انیمه های دیدم
-
@khanoomi
میشه بگین نسبت به پارسال چه تغییراتی داشتین -
هویججج من سال سومیم اولین کنکورم 401 بود که از دهم میخوندم براش حرف هیچ مشاوریو قبول نداشتم نه حرف مامان بابا هیچ کسسس فک میکردم عقل کلمو خودم همه چیو میدونم بعد از 2سالونیم درس خوندن اشتبا (موهام سیخ شد) رفتم سر جلسه دیدم اصن من هیچی نمیدونم سر جلسه فهمیدم چ راهیو رفتم وچ عمریو از دس دادم پارسال پیش ی مشاوری بودم به نام ترین مشاور استانمونه اون عالی بود تونس راهو نشونم بده و یکم بسازدتم امسالم خودم اشتباهاتو درآوردم و ترکیبی از این همه تجربه باعث شده خیلی بهتر باشم نسب به دوسال قبل
-
هویججج من سال سومیم اولین کنکورم 401 بود که از دهم میخوندم براش حرف هیچ مشاوریو قبول نداشتم نه حرف مامان بابا هیچ کسسس فک میکردم عقل کلمو خودم همه چیو میدونم بعد از 2سالونیم درس خوندن اشتبا (موهام سیخ شد) رفتم سر جلسه دیدم اصن من هیچی نمیدونم سر جلسه فهمیدم چ راهیو رفتم وچ عمریو از دس دادم پارسال پیش ی مشاوری بودم به نام ترین مشاور استانمونه اون عالی بود تونس راهو نشونم بده و یکم بسازدتم امسالم خودم اشتباهاتو درآوردم و ترکیبی از این همه تجربه باعث شده خیلی بهتر باشم نسب به دوسال قبل
@khanoomi
میشه بهم بگی چیکار کردی ؟
چجوری بهتر شدی ؟
چه چیزی رو تغییر دادی؟
( من الان ترازم کمه ۵۷۰۰ ایناست) -
@khanoomi
چجوری بهتر شدی ؟
چه چیزی رو تغییر دادی؟
@khanoomi
چجوری بهتر شدی ؟
چه چیزی رو تغییر دادی؟
Mehrsa 14 توی خونه تست میزنم تایمم میگریم باهاش ولی توی شیمیو فیزیک خیلی تو مشکلم مثلن فیزیک همیشه دو برابر وقت قانونیش طول میکشه خیلی مدته که سعی میکنم درستش کنم ولی خب درست نمیشه دردم از اینه که من واقعن اونی نیستم که قلم بهم میگه وختی میشینم تستای 3 سطحیو بزنم مثلن گفته توی بازه ی من ک من توش قرار دارم از هر 10 سوال میتونم 2 تاشو بزنم درحالیکه 8 تاشو میزنم ولی اصلن خود واقعیم نیستم توی کارنامه قلمچی
@khanoomi
خب همین که طول میکشه دقیقا آسیب میزنه چون میدونید وقتی زمان مشخص نباشه شاید خیلی از زرنگای کلاس که کمم نیستن بتونن همه سوالارو جواب بدن اما کنکور تفاوت رو تو همین زمان مشخص میکنه در ضمن اینم بگم که کنکور معمولا از قلم چی بهتر میشه نتیجش برا من که اینجوری بود ولی بازم ببینید باید این تکنیک که یه نگاه سطحی به صفحه سوال بندازید و سوالایی که مطمئن به حلشون هستینو حل کنید صفحات بعدم همین. اینجوری به ترتیب دونه دونه سوالا رو خوندن وقتتون رو میگیره البته این راهکار برای درسای تیپیک مثل فیزیک قابل استفادس به من که خیلی کمک کرد امیدوارم براشماهم کارساز باشه. به علاوه نکته ای که دوستان اشاره کردن آزمون زمان دار زیاد حل کنید -
@khanoomi
دوازدهم
پایه کمتره -
@khanoomi
خب همین که طول میکشه دقیقا آسیب میزنه چون میدونید وقتی زمان مشخص نباشه شاید خیلی از زرنگای کلاس که کمم نیستن بتونن همه سوالارو جواب بدن اما کنکور تفاوت رو تو همین زمان مشخص میکنه در ضمن اینم بگم که کنکور معمولا از قلم چی بهتر میشه نتیجش برا من که اینجوری بود ولی بازم ببینید باید این تکنیک که یه نگاه سطحی به صفحه سوال بندازید و سوالایی که مطمئن به حلشون هستینو حل کنید صفحات بعدم همین. اینجوری به ترتیب دونه دونه سوالا رو خوندن وقتتون رو میگیره البته این راهکار برای درسای تیپیک مثل فیزیک قابل استفادس به من که خیلی کمک کرد امیدوارم براشماهم کارساز باشه. به علاوه نکته ای که دوستان اشاره کردن آزمون زمان دار زیاد حل کنید -
این موضوع ربطی به درس نداره. احتمالا باید سعی کنی روی تمرکز و استرست حین امتحان کار کنی. توی خونه برای خودت شرایط امتحان رو فراهم کن . به غذایی که شب قبلش هم خوردی میتونه ربط داشته باشه-غذا های سرد نخور
-
من این مصاحبه رو دیروز برای کوثر فرستاده بودم. پیشنهاد میکنم شماهم بخونین تا اهمیت زیاد ازمونو درک کنین
https://www.kanoon.ir/Article/315326 -
این موضوع ربطی به درس نداره. احتمالا باید سعی کنی روی تمرکز و استرست حین امتحان کار کنی. توی خونه برای خودت شرایط امتحان رو فراهم کن . به غذایی که شب قبلش هم خوردی میتونه ربط داشته باشه-غذا های سرد نخور
alirezaalaa موضوع اینه من سرجلسه های ازمون تنها چیزی که ندارمه استرسه
-
من این مصاحبه رو دیروز برای کوثر فرستاده بودم. پیشنهاد میکنم شماهم بخونین تا اهمیت زیاد ازمونو درک کنین
https://www.kanoon.ir/Article/315326 -
سلام بچها دیگه تاقتم تاق شد نمیدونم چیکار کنم واسه مشکلم هر کسی میتونه لطفا راهنمایی کنه
من سر جلسه آزمون اصلن نمیتونم خودمو نشون بدم میام خونه همون سوالا رو حل میکنم نگم همه ولی بیشتر با جواب درست درحالیکه همونو سر جلسه یا نزدم کلن ( فک کردم بلد نیستم یا خیلی سخته!! مخصوصن سر مسائل شیمی که فراریم سر جلسه میام خونه میبینم خیلی روتینو راحت حل میشن) یا اگ زدم غلط زدم و نتیجه همه اینا میشه تراز و درصد کاذبی که ازمون بهم میده درحالیکه میدونم خیلی بیشتر از این ترازو درصد دارم زحمت میکشم و علمشم دارم موندم واقعن کسی تجربه ای داره؟@khanoomi سلام
این مشکل منم داشتم
کاری که باید بکنید اینه که تست زیاد حل کنید
و تحلیل دقیق رو تستایی ک حل میکنید داشته باشید طوری که یه هفته بعد بتونین دوباره همون تستو حل کنین
موفق باشین -
@khanoomi سلام
این مشکل منم داشتم
کاری که باید بکنید اینه که تست زیاد حل کنید
و تحلیل دقیق رو تستایی ک حل میکنید داشته باشید طوری که یه هفته بعد بتونین دوباره همون تستو حل کنین
موفق باشین