تنظیم شیمیایی
-
آدمک
اینم شنیدم هیپوتالاموس 😑
من نمی دونم ،استاد همدانی رو میشناسید ؟
نمی دونم چرا جدیدا یه سری چیزا میگه که همش نقض میشه:/پرستو بابایی طبق شکل کتاب در مغز انسان
اپی فیز در پشت و بالای برچستگی های چهارگانه هستش که واقعا با چشم بنظر میاد بالا تر از هیپوتالاموس باشه

-
آدمک
مرسی از شما ✨پرستو بابایی خواهش میکنم
-
پرستو بابایی جلل الخالق
دبیرا دیگه نمیدونن بخاطر چشمو هم چشمی چیکار نکنن
لابد ایشون اپی فیز رو بخشی از کف پا در نظر میگیرن :cat_face_with_tears_of_joy:آدمک
الله اعلم 🙂😂💔 -
پرستو بابایی طبق شکل کتاب در مغز انسان
اپی فیز در پشت و بالای برچستگی های چهارگانه هستش که واقعا با چشم بنظر میاد بالا تر از هیپوتالاموس باشه

آدمک

ایشون بر اساس این شکل گفتن
ولی این شکل خیلی شماتیکه ،اینایی که شما میگید منطقی تره
و خب با شماست🌱 -
آدمک

ایشون بر اساس این شکل گفتن
ولی این شکل خیلی شماتیکه ،اینایی که شما میگید منطقی تره
و خب با شماست🌱پرستو بابایی اخه تو این شکل اصلا اپی فیز مشخص نشده که بتونیم قیاس کنیم( فقط هیپوفیز مشخصه و هیپوتالاموس)
-
@هویججج
وقتی شاگرد موسس دوره قبل باشی همین میشه دیگه 😒😂❤️پرستو بابایی
گگگگ -
پرستو بابایی من فک میکنم در سطح کتاب درسی اپی فیز باشه
-
@هویججج من تدریس هیچ دبیری رو ندیدم ولی راجب حنیف عظیمی ک گفتید بله موافقم چرت گفته هر توالی سه نوکلئوتیدی در رنای پیک بجز کدون های پایان پتانسیل ترجمه شدن رو دارن و در کل هر توالی سه نوکلئوتیدی بتونیم تو رنای پیک مشخص کنیم میتونیم بهش بگیم کدون
-
@هویججج سلام
حرفتون تا حدودی درسته
اما دقت داشته باشین که توالیهای قبل از کدون آغاز، محل اتصال برای ریبوزوم هستن و ترجمه نمیشن(حتی اگه تصور کنیم جهش رخ داده باشه و کدون آغاز عقبتر تشکیل بشه، باز امکان اتصالش به ریبوزوم از بین میره و ترجمه نمیشه)
پس به طور کلی میشه گفت که این توالیها نه چیزی رو کد میکنن و نه پتانسیل رمز کردن چیزی رو دارن و کدون محسوب نمیشن -
@هویججج سلام
حرفتون تا حدودی درسته
اما دقت داشته باشین که توالیهای قبل از کدون آغاز، محل اتصال برای ریبوزوم هستن و ترجمه نمیشن(حتی اگه تصور کنیم جهش رخ داده باشه و کدون آغاز عقبتر تشکیل بشه، باز امکان اتصالش به ریبوزوم از بین میره و ترجمه نمیشه)
پس به طور کلی میشه گفت که این توالیها نه چیزی رو کد میکنن و نه پتانسیل رمز کردن چیزی رو دارن و کدون محسوب نمیشن -
@سینا-0 اگه فرضا جهشی رخ بده که باعث بشه توالی راهنمای ریبوزوم عقب تر بره حرفتون غلط از اب در میاد
بنظرم گفتن لفظ کدون برای هر توالی سه نوکلئوتیدی mRNA موردی ندارهآدمک
اگه منظورتون از توالی راهنما، کدون آغازه
همونطور ک گفتم محل اتصال دیگه نداریم اگه جهش رخ بده بره عقب
اگه منظورتون توالی های قبل کدون آغازه ، خب هرچقدر هم برن عقب ، بازم قبل از کدون آغاز هستن و به هر صورت ترجمه نمیشن -
آدمک
اگه منظورتون از توالی راهنما، کدون آغازه
همونطور ک گفتم محل اتصال دیگه نداریم اگه جهش رخ بده بره عقب
اگه منظورتون توالی های قبل کدون آغازه ، خب هرچقدر هم برن عقب ، بازم قبل از کدون آغاز هستن و به هر صورت ترجمه نمیشن@سینا-0 نه من منظورم این بود اگر شما اون توالی که باعث میشه ریبوزوم کدون اغاز رو پیدا کنه مد نظرتون بوده خب در رمز اونم میتونه جهش رخ بده و بره عقب تر
ینی ریبوزوم جایی عقب تر وصل بشه
بعد اصن منظورتون از محل اتصال چیه
محل اتصالی نداریم ما تو کتاب
ریبوزوم کلا 3 کدون رو میتونه اشغال کنه، محل اتصال چیه...؟ -
@سینا-0 نه من منظورم این بود اگر شما اون توالی که باعث میشه ریبوزوم کدون اغاز رو پیدا کنه مد نظرتون بوده خب در رمز اونم میتونه جهش رخ بده و بره عقب تر
ینی ریبوزوم جایی عقب تر وصل بشه
بعد اصن منظورتون از محل اتصال چیه
محل اتصالی نداریم ما تو کتاب
ریبوزوم کلا 3 کدون رو میتونه اشغال کنه، محل اتصال چیه...؟ -
آدمک
خب کدون اتصالو میذاریم کنار
همون توالی راهنما که شما میگید
آیا توالی راهنما ترجمه میشه؟ یعنی باعث میشه که آمینو اسید وارد زنجیره بشه؟@سینا-0 نه اون که باعث میشه ریبوزوم اولین AUG رو پیدا کنه و ترجمه نمیشه
ولی کتاب مستقیما همچین شرطی نذاشته واسه تعریف کدون

میگه توالی های 3 نوکلئوتیدی رنای پیک
من که برداشتم از توالی های همه توالی هاس حالا ی سریا مستقیما اینکارو میکنن ی سری ها هم مثه توالی راهنما کننده ریبوزوم غیر مستقیممنظورم اینه کتاب علاوه بر اینکه گفته توالی های(همه)
هیچ جا نگفته شرطه کدون بودن ترجمه شدنه -
@سینا-0 نه اون که باعث میشه ریبوزوم اولین AUG رو پیدا کنه و ترجمه نمیشه
ولی کتاب مستقیما همچین شرطی نذاشته واسه تعریف کدون

میگه توالی های 3 نوکلئوتیدی رنای پیک
من که برداشتم از توالی های همه توالی هاس حالا ی سریا مستقیما اینکارو میکنن ی سری ها هم مثه توالی راهنما کننده ریبوزوم غیر مستقیممنظورم اینه کتاب علاوه بر اینکه گفته توالی های(همه)
هیچ جا نگفته شرطه کدون بودن ترجمه شدنهآدمک
طبق همین عکسی که فرستادید
کدون ها تعیین میکنن که کدوم آمینواسید وارد رشته پلی پپتید بشه
تا جایی که من متوجه میشم، توالی راهنما محل شروع ترجمه رو تعیین میکنه نه تعیین آمینواسیدی که وارد رشته میشه
غیر از این
اگر فرض کنیم این حرف که به طور غیر مستقیم تو وارد شدن امینواسیدها به رشته نقش داره درسته، خب چون محل شروع ترجمه رو نشون میده، و از این طریق ترجمه آغاز میشه و با آمینواسیدها، زنجیره تشکیل میشه، پس در کد شدن همه آمینواسیدها نقش داره در صورتی که کدون یک آمینواسید خاص رو کد میکنه نه همشون رو. -
آدمک
طبق همین عکسی که فرستادید
تا جایی که من متوجه میشم، توالی راهنما محل شروع ترجمه رو تعیین میکنه نه تعیین آمینواسیدی که وارد رشته میشه
غیر از این
اگر فرض کنیم این حرف که به طور غیر مستقیم تو وارد شدن امینواسیدها به رشته نقش داره درسته، خب چون محل شروع ترجمه رو نشون میده، و از این طریق ترجمه آغاز میشه و با آمینواسیدها، زنجیره تشکیل میشه، پس در کد شدن همه آمینواسیدها نقش داره در صورتی که کدون یک آمینواسید خاص رو کد میکنه نه همشون رو.@سینا-0 در تنظیم شیمیایی گفته است:
نه ببینید نوشته آمینواسید ها
شما تغییرش دادید و استدلال های بعدیتونو اوردید
خلاصه این نظر من بود شایدم درست نباشه -
@سینا-0 در تنظیم شیمیایی گفته است:
نه ببینید نوشته آمینواسید ها
شما تغییرش دادید و استدلال های بعدیتونو اوردید
خلاصه این نظر من بود شایدم درست نباشه