فصل3 زیست دوازدهم
-
ME0LIKA گزینه ۲
۴ آلل نهفته داری پس ۲ آلل بارز داری
اینم مثل قبلی اگر میوز بده و بعد مضاعفش کنه تو ماری رو میتونی ببینی که در سلول پیکریش ۲ آلل نهفته داره
چجوری؟ اینجوری که ۲ آلل بارز یک آلل نهفته بده به یکی از گامتش، بعد از مضاعف شدن بشه ۴ آلل بارز ۲ آلل نهفته -
Sachli این دو درسو نه اولش خیلی خوب بلد بودم اشتبام همین بود ک مرور نکردم الان زیاد یادم نیست
-
ME0LIKA گزینه ۴
میگه که ۲ آلل نهفته است پس ۴ آلل بارزه
مار میتونه گامتی با ۱ آلل نهفته ۲ آلل بارز درست کنه بعد مضاعفش کنه بشه ۴ آلل بارز ۲ نهفته
پس قابل انتظاره، اینم غلطه -
ME0LIKA آره واقعا مرور خیلی مهمه
ولی حالا طوری نیست، هنوز کلی وقت داری از اینجا به بعد درستش کن -
Sachli نمیدونم واقعا امروز برنامه های دیگم داشتم فکر نمیکردم انقد اوضام داغون باشه
ولی مرسی بابت راهنماییت عریرME0LIKA داغون نیست، حس میکنم بیشتر حس بد گرفتی
بلد بودنو بلدی صرفا شاید بی دقتی میکنی اگر وقت نداری آخر شب یکم روی دقتت و تمرکزت مانور بده و براش تمرین کن
اگرم صبح آزمونت اونجوری که میخوای نشه، بازم چیزیو از دست ندادی بلکه کلی تجربه بدست آوردی و بیشتر خودتو شناختی
درمجموع به خودت و توانایی هات اعتماد داشته باش دوستم، هممون کلی اشتباه داریم -
ME0LIKA داغون نیست، حس میکنم بیشتر حس بد گرفتی
بلد بودنو بلدی صرفا شاید بی دقتی میکنی اگر وقت نداری آخر شب یکم روی دقتت و تمرکزت مانور بده و براش تمرین کن
اگرم صبح آزمونت اونجوری که میخوای نشه، بازم چیزیو از دست ندادی بلکه کلی تجربه بدست آوردی و بیشتر خودتو شناختی
درمجموع به خودت و توانایی هات اعتماد داشته باش دوستم، هممون کلی اشتباه داریم -
Sachli ای وایی مرسیی ازین همه انرژیییی راست میگی تست درستم زدم بالاخره ..اره تا اشتباه نکنیم تجربه ای نخواهیم داشتو پیشرفتی نخواهیم کرد