IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
آسونه ولی دارم متوجهش نمیشم...
-
سلام
به این تصویری که کشیدم دقت کنید
داره میگه الزاما دوتا زردپی از یه ماهیچه، به دوتا استخوان متفاوت متصل نیستند.ممکنه به یه استخوان وصل باشن. مثل اون بالاییا که هر دوتاشون به یه استخوان وصلن.
اما اگر بخوایم کل زرد پی ها رو در نظر بگیریم، به طور کلی همشون به یه استخوان متصل نیستند و به استخوان های متفاوتی متصلند. توی شکل ما به استخوان ها بالایی و پایینی وصلن
اما همون طور که گفتیم ممکنه دوتا زرد پی به یه استخوان وصل باشن
@_Narges -
راستش نمیدونم درست دارم میگم یا نه ولی زردپی ماهیچه ۲ سر بازو که به کتف اتصال داره شاید یه مثال ازش باشه
@_Narges -
@_Narges
خواهش می کنم
بله
شکل ص 46 و 48
دو سر با دوتا زرد پی به کتف وصل میشه
البته توی 48 یکی از زرد پی ها انگار به بازو وصل میشه
اما بالاخره اینطور در نظر میگیرن که دوتاش به کتف وصل میشه
نمیدونم چرا
ولی به هر صورت هست -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Narges_ on آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_Narges
خواهش می کنم -
Reza-H در آسونه ولی دارم متوجهش نمیشم... گفته است:
f.nalist
آره. ولی توی عکس تو هم زرد پی های بالایی دو سر یکیش به بازو وصله. درسته؟توی تستا دیدم که میگن هیچ کدوم از زردپی های ماهیچه دو سر بازو به استخوان بازو متصل نیست
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to f.nalist on آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist
یکی نبود؟ -
Reza-H در آسونه ولی دارم متوجهش نمیشم... گفته است:
اینطور در نظر میگیرن که دوتاش به کتف وصل میشه
پرستو بابایی
آره. گفتم -
پرستو بابایی
این موضوع دردسر زیاد داره
من با رحمان حدود دو ساعت با هم سر و کله زدیم رسیدیم بهش ولی جای ایراد داره
که
طراح همون عادی ببینه عکسو یا وارد جزئیات بشهبنابراین شاید این از نظر شما درست در نیادش