IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
آسونه ولی دارم متوجهش نمیشم...
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to f.nalist on آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist
درسته
مرسی از شما -
پرستو بابایی بله همینه
هردو به کتف اتصال دارن -
آدمک
لطف می کنید -
پرستو بابایی خواهش میکنم
-
سلام دوستان آخر چی شد
ماهیچه دو سر بازو زرد پی هاش به کدوم استخوان ها وصله ؟
چون درست یادم نیست اما فکر میکنم گفته میشد یکی به بازو و یکی به کتف وصله و از پایین هم که کلا بحثش جداست و به زند زیرین وصله -
این پست پاک شده!
-
parsa_tabaei زبرین
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to parsa_tabaei on آخرین ویرایش توسط انجام شده
parsa_tabaei در آسونه ولی دارم متوجهش نمیشم... گفته است:
سلام دوستان آخر چی شد
ماهیچه دو سر بازو زرد پی هاش به کدوم استخوان ها وصله ؟
چون درست یادم نیست اما فکر میکنم گفته میشد یکی به بازو و یکی به کتف وصله و از پایین هم که کلا بحثش جداست و به زند زیرین وصلهسلام نه این موردی که شما گفتید برای ماهیچه ۳ سر بازو درسته ولی برای ۲ سر نه!
توی ماهیچه دو سر هر دو زردپی از بالا به کتف متصل هستن و زردپی پایین هم با زند زبرین
اما ماهیچه۳ سر یکی از زردپی هاش به استخوان بازو و اون یکی به استخوان کتف متصله
تکلیف زردپی پایینی هم که مشخصه و به استخوان زند زیرین متصل میشه -
parsa_tabaei طبق چیزی که من میدونم اون زردپی ای که تو شکل کتاب انگار به سر استخوان بازو وصل شده صرفا از روش رد شده و انتهاش که تو شکل مشخص نیس میرسه به کتف
هرچند ممکنه تو تستای مختلف دید طراح فرق کنه و چیزی که گفتم غلط یا درست در بیاد -
پرستو بابایی ممنون از شما
-
parsa_tabaei خواهش میکنم
میشه از متن و عکس کتاب هم استنباطی داشت همونطور ک گفتم
ببینید تو این عکس ماهیچه چپی دو سر بازو عملا به کتف وصله
ولی ماهیچه سمت راستی بنظر میاد به سر بازو وصله در صورتی که اینطور نیس و فقط از روی سرش رد شده
استنباط دیگه اینه که کتاب گفته زردپی ماهیچه رو به استخوان وصل میکنه
طبق شکل پایین زردپی نمیتونه به کپسول مفصلی وصل کنه ماهیچه رو و باید حتما به استخوان وصل کنه، پس با گذشتن از روی کپسول مفصلی میرسه به استخوان کتف که تو شکل مشخص نیس
-
پرستو بابایی اینم درنظر بگیر...
-
Maaah
یکم زیادی عجیبه ...