اکانتم:'
-
خو چرا از اون روش جایگزین وارد نمیشی خیلی راحته ایمیو میملیم نمیخاد شمارتو میزنی ی کد برات میاد والسلام من ک اینجوری وارد میشم
-
خو چرا از اون روش جایگزین وارد نمیشی خیلی راحته ایمیو میملیم نمیخاد شمارتو میزنی ی کد برات میاد والسلام من ک اینجوری وارد میشم
-
@khanoomi
همیشه از این روش میومدم بعد اون دفعه که لانگ اوت کردم میخواستم بیام رمز عبور خواست:||erfani اون روش جایگزین رمز عبور خاس؟
-
خو پس ی گِلی بسرت بگیر
-
اره بابا بزرگیی تو کل سایتو گرفته باید کوچ کنی یکم هوا بیاد بابابزرگ
-
@khanoomi
مهمم نیس خیلی برام ینی اگه بودم شاید خیلی نیمدم
ولی اینگه دسترسی نداشته باشی خیلی بده:'|erfani اره خب انسان همیشه چیزایو میخاد که تو درسرسش نیستن
-
@نویسنده-کوچولو
۳۰۰ تا لایک برای غیر درسی؟!:|
درسته الان بین ترمه بیکارم ولی دیگه نه اینقدر که:/ -
@نویسنده-کوچولو
خیلی ازت ممنونم ولی نه اگه میتونن اون اکانتمو رو برگردونن خب برش گردونن واقعا چه کاریه-_- -
خو اگ اینجوریه من ک بشدت اضافیم اینجا، چون ی قرن پیش دهم یازدهم بودم...
-
erfani
سلام
اگر بنا بر این شد که با این اکانت ادامه بدید(اگر مدیر موافقت نکرد یا هر دلیل دیگه ای....) :
_اول با ناظم صحبت کنید(که میخواید با این اکانت ادامه بدید(که بعد ها بدلیل اکانت فیک اخراج نشید))
_برای اعتبار هم سعی کنید تو تاپیک هایی مثل انگیزه یا تاپیک های دیگه فعالیت داشته باشید. تا جایی که بتونیم کمکتون میکنیم که به حداقل اعتبار برای فعالیت تو تاپیک های غیر درسی برسید.
موفق باشید️
-
erfani
سلام
اگر بنا بر این شد که با این اکانت ادامه بدید(اگر مدیر موافقت نکرد یا هر دلیل دیگه ای....) :
_اول با ناظم صحبت کنید(که میخواید با این اکانت ادامه بدید(که بعد ها بدلیل اکانت فیک اخراج نشید))
_برای اعتبار هم سعی کنید تو تاپیک هایی مثل انگیزه یا تاپیک های دیگه فعالیت داشته باشید. تا جایی که بتونیم کمکتون میکنیم که به حداقل اعتبار برای فعالیت تو تاپیک های غیر درسی برسید.
موفق باشید️