Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
نظرتون چیه در موردش چیه؟
-
@_Narges در نظرتون چیه در موردش چیه؟ گفته است:
خب پس نباید وقتی از دلتا شروع میکنه به حرکت در واقع پتانسیلش کمتر باشه و وقتی میرسه به O به بیشترین مقدار؟
یعنی بشه گزینه ی ۳؟در بی نهایت پتانسیل رو 0 فرض کردیم. اگر از بی نهایت به O برید پتانسیل پیوسته زیاد میشه.
اگر از O برید به بی نهایت پتانسیل پیوسته کم میشه. -
-
@_Narges نه نه تراکم بار ک بحثی نیس کلا دوتا بار داریم اینجا
در هر نقطه روی خط دلتا باید خطوط میدانی که هر بار در اون نقطه ایجاد میکنه رو متصور بشید
در نقاط بالاتر از o این دو بردار با زاویه متغیر بینشون برایندی دارن که غیر صفر و به سمت بالاس
ولی روی نقطه o چون دقیقا دو خط خلاف جهت هم میشن میدان برایند میشه صفر -
f.nalist در نظرتون چیه در موردش چیه؟ گفته است:
@_Narges
چرا الکی تشکر میکنیمن گفتم حتی اگه جواب غلط هم بدین یا حتی اگه متوجه نشدم تشکر میکنم چون وقت گذاشتین و جواب دادین
و چرا کامل نمیخونی
ندیدی من اون پایین رابطه رو نوشتم؟خب با وجود این رابطه به q هم احتیاجه میشه بگی اونو چطور ثابت نگه میداری تا فقط روی V بحث کنیم؟
این که ۲ بار جفتشون مثبتن میتونه دلیل باشه؟وقتی دلتا یو زیاد میشه دلتا وی هم زیاد میشه
پس یعنی دلتا که میشه حالت دوم منهای دومی یه چیز مثبتیه پس بیشتر شده -
-
@_Narges در نظرتون چیه در موردش چیه؟ گفته است:
اگه باز از خط O میرفتیم پایین تر انگار داشتیم از میدان برآیند صفر به بخشی میرفتیم که میدانش غیر صفر و رو به پایینه و این بار هم ۴ میشد جواب؟
بستگی داشت تا کجا ادامه بدیم
اگر تا حدی میرفتیم پایین تر میدان دوباره یه حالت حداکثری پیدا میکرد ولی اگر تا بینهایت به سمت پایین ادامه میدادیم دوباره به صفر میل میکرد