سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
منبع نهایی برای دهم
-
سلام
بنظرتون برای نهایی دهم چه منبعی بخرم؟
اصلا نیاز هست منبع جدا بخرم ؟
و اینکه برای چه درسایی بخرم؟
و دهم اولین سالیه که نهایی برگزار میشه و نمونه سوالی نیست
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا -
-
-
._.Zahra.K سلام منم شرایط مشابهت رو دارم
میتونی کتابای فرمول 20 گاج رو تهیه کنی برای درسای ادبیات،عربی و دینی رو اگه خودت لازم میدونی
در مورد آمادگی دفاعی و جغرافیات هیچ ایده ای وجود نداره چون هیچ وقت نهایی نبودن پس خط به خط این 2 تا کتابو بلد باش و سعی کن نمونه سوال حل کنی
برای درسای تخصصی هم (محسباتی ها رو حتما تشریحی و اونجوری که نهایی میخواد بلد باش) اگه خوب همه چیو تو تخصصیا بدونی به نظر من نیاز به تهیه کتاب نیست و با حل نمونه سوال زیاد به چیزی که میخوای میتونی برسی
ولی در کل اینو بگم که کتابایی که ازشون تو نهایی امتحان داری رو با دقت زیااااااد بخون
Zahra.HD -
@_Narges در منبع نهایی برای دهم گفته است:
میتونی کتابای فرمول 20 گاج رو تهیه کنی برای درسای ادبیات،عربی و دینی رو اگه خودت لازم میدونی
راستش دقیقا متوجه نمیشم نیاز دارم یا نه
-
در مورد آمادگی دفاعی و جغرافیات هیچ ایده ای وجود نداره چون هیچ وقت نهایی نبودن پس خط به خط این 2 تا کتابو بلد باش
دفاعی نهایی نیست
ولی متاسفانه جغرافیا هست و خیلییی سختههه حفظیاتم وحشتناک زیاد و سخت واقعا نمیدونم باید چیکار کنم -
._.Zahra.K خواهش میکنم
ولی خب تا جایی که میدونم فرمول 20 ادبیات و عربی رو داره
سعی کن کتابی رو بخری که دانسته هاتو زیاد کنه در راستای چیزی که کتاب میخواد
میتونی دنبال منابع دیگه هم بگردی
بزار بینیم بقیه چی میگن -
._.Zahra.K با حل سوالات مفهومی
با سنجش خودت میتونی متوجهش بشی -
._.Zahra.K خداروشکر که دفاعیتون نهایی نیست
میدونم جغرافیا چطوره و درکت میکنم
ولی خب راهی نیست باید بخونیش
ما یازدهمیا هم تاریخ داریم که حجم حفظیاتش خیلی بیشتر از جغرافیاس
حالا سال دیگه زیارتش میکنی -
._.Zahra.K نظر من اینه خیلی خیلی بهتره فیلم ببینی کلاسینو گزینه خوبیه خودت بخونی خیلی عالی بخونی 18 اینا شاید بگیری ولی اگ دنبال تفاوتی خودخوان نمیشه
-
بزار بینیم بقیه چی میگن
امیدوارم توی تاپیک شرکت کنن و یه چیزی بگن مخصوصا فارغ التحصیلا🥲
-
._.Zahra.K ببین من یه فارغ التحصیل بشدت ضرر دیده از سوابقو نهاییم که بخاطرش نتونستم به هدفم برسم و برا سومین سال موندم تا میتونی جدیش بگیر واسه 25 صدمش بجنگ از دستش نده
-
._.Zahra.K خواهش میکنم
-
._.Zahra.K چون تجربیم خودم تا الان بیشتر کلاسینو رو همراهی کردم ولی از تاملندم بی بهره نبودم جلسه صفرای همه استادا هس ببین با کدوم راحتی ولی صرفن راحتی خودتو ملاک قرار نده یخورده تحقیق کن ببین کی تعریفش خیلی زیاده و نمره 20 زیادی داشته پارسال
-
@khanoomi
ای وای همینه که میگن نهایی خیلی سخته نمره گرفتن ازش
منم واقعا میخوام تلاشمو بکنم و شروع کنم ولی نمیدونم هر درسیو چه جوری بخونم که نتیجه خوبی بده و خب نمونه سوالی هم نیست که بفهمم طراحای نهایی چه جوری فکر میکنن