بانک تستی سفارشی
-
سلام به همگی و به قول یه نفر امیدوارم در کمترین رنج این روزه هاتون باشید.
سایت یا برنامه ای می خوام که تست ها رو بتونه به سلیقه ی من بچینه اگه مثلا یه کوییز 10 تایی بخوام بتونه بچینه از هر مبحثی و از هر درسی که مشخص کردم.چنین سایت یا اپی می شناسید؟
پولی یا رایگان بودنش اصلا اهمیتی نداره.
پیشاپیش ممنونم که جواب میدید.
@تجربیا
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401 -
سایت یا برنامه ای می خوام که تست ها رو بتونه به سلیقه ی من بچینه اگه مثلا یه کوییز 10 تایی بخوام بتونه بچینه از هر مبحثی و از هر درسی که مشخص کردم.چنین سایت یا اپی می شناسید؟
@تجربیا
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401გრინდელვალდი سلام
من پارسال یه جایی دیدم که سایتی رو برای ازمون شخصی معرفی کرده بودن اون موقع ذخیره کردم که شاید یه روز استفاده کنم اما هنوزم که هنوزه نرفتم سمتش، فقط میدونم یه چند روزش رایگانه و بعدش پولی
پستت رو دیدم یادم افتاد
این سایتهLernito.com
چون خودم استفاده نکردم نمیدونم دقیق چجوریه و اصلا به دردت میخوره یانه (شاید اصلا نباید معرفی میکردم:))
خلاصه اگه خواستی و وقتش رو داشتی یه سر بهش بزنامیدوارم الکی وقتت سر این تلف نشه:))
-
გრინდელვალდი سلام
من پارسال یه جایی دیدم که سایتی رو برای ازمون شخصی معرفی کرده بودن اون موقع ذخیره کردم که شاید یه روز استفاده کنم اما هنوزم که هنوزه نرفتم سمتش، فقط میدونم یه چند روزش رایگانه و بعدش پولی
پستت رو دیدم یادم افتاد
این سایتهLernito.com
چون خودم استفاده نکردم نمیدونم دقیق چجوریه و اصلا به دردت میخوره یانه (شاید اصلا نباید معرفی میکردم:))
خلاصه اگه خواستی و وقتش رو داشتی یه سر بهش بزنامیدوارم الکی وقتت سر این تلف نشه:))
Sama_neh ممنونم لطف کردی
-
@تجربیا
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401გრინდელვალდი سلام
پلکان یادگیری ، یه همچین قابلیتی داره که میتونی از مباحثی که میخوای ازمون بسازی ، من خودم خیلی ازش استفاده نکردم -
Გ გრინდელვალდი marked this topic as a question on
-
Გ გრინდელვალდი has marked this topic as solved on
-
Sama_neh ممنونم لطف کردی
გრინდელვალდი خواهش میکنم کاری نکردم