دوپینگ ماز
-
آدمک آره ازمونه
بودجه بندی دوپینگ تجربی -
کسی باهاش پیش رفته؟
ارزش داره
اگ میدونین لطفا بگین
سطحش چجوریه چون خودش میگه همه نکاتو مرور میکنه@khanoomi سلام، اگه تموم مبحثو میبندی و آزمون های مهمتر مثل قلم و ماز و… زدی ، این برای اولویت های بعد خوبه، و سطح سوالاتش ب شدت بالاست..
-
@khanoomi سلام، اگه تموم مبحثو میبندی و آزمون های مهمتر مثل قلم و ماز و… زدی ، این برای اولویت های بعد خوبه، و سطح سوالاتش ب شدت بالاست..
@kosar-ab در دوپینگ ماز گفته است:
و سطح سوالاتش ب شدت بالاست..
سلام. خوبین؟
سطحش در حد کنکوره چند درصد بالاتر برای احتیاط
شاید بشه گفت حدودا مشابه خود آزمونای ماز -
یعنی اصلا ادعای دوپینگ اینه که خیلی مشابه کنکور هستیم. به خاطر همین آنچنان هم سخت نمیده (البته به غیر از ریاضی که خود کنکور هم سخت بوده 😂✋)
-
درکل بنظرم، آزمون هایی مثل قلم، ماز، زیستاز ، آرمان، مدارس برتر ، ارزش حل بالاتری دارن نسبت ب دوپینگ(زیستاز کمتر💔)
-
درکل بنظرم، آزمون هایی مثل قلم، ماز، زیستاز ، آرمان، مدارس برتر ، ارزش حل بالاتری دارن نسبت ب دوپینگ(زیستاز کمتر💔)
-
آدمک در دوپینگ ماز گفته است:
@kosar-ab مدارس برتر رو از جایی میشه دانلود کرد؟
من میتونم جواب بدم ؟
با اجازه
تلگرام زیادِ که
چنلا میزارنببخشید کوثر جای تو جواب دادم🥲💔
-
آدمک اینجارو یه نگاهی بندازین
https://konkur.in/category/azmoon-azmayeshi -
وای دیشب تاپیک زدم دیگ نیومدم این همه کامنت استرس گرفتم:face_with_tears_of_joy: :neutral_face:
-
واقعا غنی هستش - پاسخنامه خوانی به شدت درش پیشنهاد می شه در نتیجه هار آزمون به تحلیل شدید نیاز داره
Kourosh Mousavi خب برای کسی پیشنهاد میشه که سطحش خیلی خیلی عالی نیس (مثلن درصد بالای 50 60 اینا)؟
ولی مشکلش اینه خیلی زود شرو میکنه 5 اسفند خدایی تموم نکردیم مباحثو -
مآهور بگو بنظرم اگ میدونی خوبه واست بعدن حسرت نخوری که چرا نگفتم البته پولیم نداره واقعن
-
@khanoomi سلام، اگه تموم مبحثو میبندی و آزمون های مهمتر مثل قلم و ماز و… زدی ، این برای اولویت های بعد خوبه، و سطح سوالاتش ب شدت بالاست..
@kosar-ab نه راستش من خودم قبلن برنامم این بود ازمونای مازو تو چن هفته پشت سر هم بزنم اونای که تو طول سال برگذار شده ولی اینو دیدم تعریفشم شنیدم الان تو شک افتادم
-
-