Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. مشاوره کنکوری (گفتگو)
برای کنکور ۱۴۰۵ راهنمایی میکنید؟
5
[سلام دوستان با ارزوی موفقیت برای همگیتون میشه منو راهنمایی کنید من حدود ۹سال پیش فارق التحصیل شدم و کنکورمو سال ۱۳۹۴ دادم رشته دانشگاهی که خوندم علاقه ای بهش نداشتم و الان که تموم شده میخوام دوباره کنکور بدم ولی همه چی تغیر کرده و من هیچ نمیدونم چیکار باید بکنم میشه یه راهنمایی بکنید که کنکور ۴۰۵به چه صورته الان همه درسهارو باید بخونم یا اینکه میگن عمومیا حدف شده درسته؟ و فقط باید تخصصیهارو بخونم و اینکه چون فارق التحصیل نظام قدیدم حساب میشم میگن که باید برای ایجاد سابقه تو امتحانات نهایی شرکت کنم برای کنکور ۴۰۵ من باید تو امتحانات خرداد ۴۰۵شرکت کنم؟ و این سابقه برای کنکور ۴۰۵ درنظر گرفته میشه؟ اگر کسی اطلاعاتی داشت به من هم راجب این موضوع کمکی کنه ممنون میشم ~~ *******~~
سوال مشاوره ای
پروژه‌ی منِ قوی‌تر
هویجججه
اینجا قراره معادلات عوض بشه. اینجا قراره خودمونو دوباره خلق کنیم. نه برای بقیه، نه برای سایز شلوار، فقط برای خودمون. برای بدنی که لیاقتشو داریم. برای ذهنی که حقشه آرامش، انرژی، شادی! چه هدف‌ت کم کردنه، چه اضافه وزن گرفتن، چه فرم‌دهی، چه فقط سالم زندگی کردن— تو اینجا یه قهرمانی. قراره کنار همدیگه، روز به روز، انتخاب‌هامون رو آگاهانه‌تر کنیم و از آدمِ امروز، یه نسخه‌ی قوی‌تر بسازیم! ️ نه شروع سخت، نه پایان قطعی، فقط یه مسیر تازه به‌سمت بهتر بودن. قوانین این تاپیک: اینجا قضاوت نداریم؛ فقط حمایت داریم صداقت = قدرت هر شب، یک گزارش هر لغزش، فقط یه درس جدید با خودت و بدن‌ت مهربون باش، ولی جدی باش! سوالات گزارش شبانه‌ی ما – گزارش قدرتت رو بده: امروز برنامه غذاییم چی بود؟ پایبند بودم؟ چی بهتر می‌تونستم انجام بدم؟ هدفم رو یادآوری کن! چرا این مسیر رو شروع کردم؟ 🧃 چقدر آب خوردم؟ حواسم به بدنم بود؟ ‍️ تحرک، ورزش یا حرکت خاصی داشتم؟ چقدر به بدنم فرصت حرکت دادم؟ نقطه قوت امروزم چی بود؟ (مثلاً نه گفتن به یه وسوسه یا آشپزی سالم) حال روحیم چطور بود؟ انرژی، تمرکز، خواب، خلق‌وخو؟ **وسوسه یا چالش امروز چی بود؟ چطور مدیریتش کردم؟ یه درس یا نکته از امروز: چی یاد گرفتم؟ چی رو می‌خوام بهتر کنم؟ یه جمله‌ی قدرتمند برای خودم بنویس (مثلاً: من کنترل رو به‌دست گرفتم!) نمره امروز از ۰ تا ۱۰؟ (و چرا این نمره؟) هر شب که این فرم رو پر کنی، یه قدم نزدیک‌تری به هدف‌ت! شاید آروم بری، ولی مهم اینه که وای نمی‌ایستی. بدن‌ت، ذهن‌ت، آینده‌ت… همه منتظرن تو براشون بجنگی و تو تنها نیستی… اینجا یه ارتش از آدم‌های با اراده‌س. هر شب با هم، هر روز قوی‌تر. پس اگه آماده‌ای بنویس: «شروع کردم! این پروژه برای منه!» و اجازه بده مسیرت با افتخار ثبت بشه پ.ن: اسپم ممنوع
سوال مشاوره ای
توی برنامه ریزی تابستونم یه سوالات مهمی دارم که جوابشونو پیدا نمیکنم!
P
سلام به همگی، من امسال میرم یازدهم و دهمم رو خیلی خوب جمعبندی نکردمه. دروس غیر از زیست درحد تشریحی اوکی هستم و زیست رو تستی بلدم(درحد ۶۰ ۷۰درصد توی ازمونا) دهم رو آزمون ندادم و امسال توی تابستون ثبت نام کردم برای آزمونای قلم چی یازدهم و ‌میخوام که دهم و جمع‌بندی کنم به صورت کاملاً تستی و در حد کنکور باشه مشکلم اینجاست که اول از همه بودجه‌بندی آزمون‌های قلم چی برای تابستون دهم سوالات ریاضی و فیزیکش خیلی کمه و من فکر نمی‌کنم که عیار واقعیم اونجا مشخص بشه، ۱۰تا تست ریاضی و ۱۰تا تست فیزیک اخه؟چه جوری میشه که مثلاً دو فصل ریاضی مثل مثلثات و توان و اتحادها رو با ۱۰ تا تست جمع کرد توی یه آزمون؟ ممنون میشم که بهم یه مشاوره بدید که چیکار کنم برای این دو تا درس چون واقعاً فکر نمی‌کنم که قلم چی بتونه کافی باشه برام. و سوال دومم اینه که به نظرتون کی شروع کنم درس‌های یازدهم رو؟ اصلاً از کدوم درسا شروع کنم مثلاً زیستش که ۹ فصله رو شروع کنم توی تابستون یا برم سمت فیزیکش چون شنیدم فیزیک یازدهم خیلی سخته و مطالبش زیاده یا....؟؟ باتشکر از ه‍مگی و آلا
سوال مشاوره ای
چگونه درس بخونیم😭
HakoH
خب اسم تاپیک مشخصه...توی دوران کنکور تون چیکار کردین هرچی فکر میکنن به درد میخوره لازم دارم بشنوم @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا
سوال مشاوره ای
سرعت عمل
HakoH
سلام بچها من مشکل اینو دارم که برای خوندن جزوه تست زدن تایم زیادیم میره مثلا امروز 4 ساعت حسابان خوندم با 40 تا تست زدم تایم زیادی بود به نظرم سرعتم کمه چیکار کنم؟ تمرکزمم از بین میره پ.ن پومودو رو هنوز امتحان نکردم @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
خواب الودگی
HakoH
سلام سلام من از اینروزا اکثرا ساعت 5 یا 6 پا میشیم و استارتاپ از 6 اینا میزنم اما ساعت 1 شدنی به بعد بخصوص بعد از ناهار اکثرا خواب الود میشم و قهوه ام کفاف نمیده :)رفتم زدنی میبینم 5 شده و بازم بدنم خسته است چیکار کنم؛ ) @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
مشاوره ای
E
سلام اوقات به کام میخواستم بدونم اون برنامه مطالعاتی ای که در اختیار بچه های دوره cip قرار گرفته با آزمون های هر روزش فقط جزوه ها رو بخونیم کافیه ؟ چون من چند روزه دارم آزمون میدم یه روزش فقط کاملا تونستم به سوالات پاسخ بدم چون کاملا در سطح جزوه ای بود که استاد در کلاس حل کردن و بقیه روزها نبود لطفا راهنماییم کنید ممنونم.
سوال مشاوره ای
اعتماد
E
سلام به همگی. امیدوارم حالتون خوب باشه. بچه ها شما هم مشکل عدم اعتماد به خودتون رو دارید؟ من مدت زیادی هست دارم با این موضوع کلنجار میرم ولی متاسفانه رفع نمیشه و همینجور داره عذابم میده. توی هیچ زمینه ای به خودم اعتماد ندارم. مثلا یه مشکلی که پیش میاد تنها غیرتم باعث میشه برم و حلش کنم اما اینکه بخوام بگم: «با اعتماد به اینکه من از پسش برمیام به جنگ با مشکلم رفتم.» نه اصلا اینطوری نیست. دائم احساس میکنم اگر زندگی میدون جنگ باشه من قرار نیست برنده اش باشم چون توانایی مقابله باهاش رو ندارم. ولی وقتی سپر رو میگیرم دستم و میرم جلو با اینکه پیروز میشم اما اعتمادم به خودم برنمی‌گرده.
سوال مشاوره ای
آشنایی با chatGPT 👾
wanderingW
سلام من قبلا با چت جی پی تی کار نکردم تازه نصبش کردم پیام که میدم جواب نمیده باید با فیلتر شکن برم؟ @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
چه کلاسی
_______
سلام برای فیزیک شیمی حسابان هندسه گسسته و آمار و عربی چه استادی رو پیشنهاد میکنید؟! @ریاضیا @تجربیا @f.nalist
سوال مشاوره ای
راه ابریشم
M
سلام لطفاً راه ابریشم رو برا کسایی که سال اول قبول نشدند لطفاً تمدید کنید بعضیا واقعا سال کنکور یکسری مشکل براشون پیش میاد نمیتونن قبول شن اشتراک رو خواهشاً دوساله بزارید بعد لغو کنید لطفاً
سوال مشاوره ای
فروش جزوه شلیک نهایی درس ریاضی دهم / اهدایی پکیج
2
سلام دوستان عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه و آماده ورود به پایه دهم تجربی باشید. من امسال دهم تجربی رو تموم کردم و به خاطر شرایط خاص، کتاب‌ و منبع زیر رو با قیمت مناسب به شما ارائه می‌کنم. ️ جزوه شلیک نهایی درس ریاضی دهم - 192,000 تومان - چاپ 1403 ️ عزیزان اگر جزوه رو تهیه کنید، من شیوه استفاده رو کامل براتون توضیح می‌دم. همچنین، پیکج شلیک نهایی بهتون اهدا می شود. و من این جزوه رو می‌فروشم چون بهش نیاز ندارم و برای خرید کتاب‌های یازدهم به به پول احتیاج دارم. و هدفم اینه که شما با استفاده از این پکیج و منابع پایه قوی‌ای برای سال‌های آینده بسازید. اگر سوالی داشتید، پیام دهید و خوشحال می‌شم راهنمایی‌تون کنم. با تشکر
سوال مشاوره ای
من یه آدم بی تربیتم
هویجججه
بچه ها من خیلی پرخاشگرم زود عصبی میشم بعدش مجبور میشم معذرت خواهی کنم ‍️ اگه کسی چیزی رو نفهمه و خنگ باشه واقعا میره رو مخم و واکنش نشون میدم ( آدم صبوری نیستم ) اگه حس کنم یکی داره زور میگه یا چرت و پرت میگه شروع میکنم بحث باهاش بحث به اصطلاح یکی به دو میکنم اینا واقعا دارم آزارم میدن Any idea?
سوال مشاوره ای
شلیک نهایی دهم (فارسی،عربی،زبان) ✍️
2
سلام علیکم ببخشید مزاحمتون می شوم. بنده امسال پایه دهم تجربی را تمام کردم ولی تقریباً هیچ مطالعه ای نداشتم. بنده می خواهم این تابستان دهم به یازدهم دروس دهم را کامل مطالعه کنم و الحمدالله توانستم برای دروس تخصصی ام برنامه ریزی کنم ولی خب باید سه تا از دروس عمومی دهم فارسی؛ آرایه و دستور/ زبان؛ گرامر و لغات/ عربی؛ قواعد و گرامر را هم مطالعه کنم. حالا بنده سئوالاتی از شما دارم. ️ من دوره کامل شلیک نهایی دهم تجربی دروس تخصصی و دروس عمومی آن را دارم و آیا به نظر شما برای درس زبان و فارسی، عربی از شلیک نهایی آلا استفاده کنم؟ آیا اساتید خوب تدریس می کنند؟ لطفاً کامل راهنمایی کنید.
سوال مشاوره ای
کلاس ریاضی بهرام جلالی یا بابک سادات
xThe AliX
به نظرتون بهرام جلالی بهتره یا بابک سادات برای تدریس ریاضی ؟؟ گیج شدم کدوم ور انتخاب کنم! پاییمم خیلی خیلی ضعیفه چون با کلاس های بهرام جلالی بیشتر صمیمیت میگیرم
سوال مشاوره ای
استفاده از منابع با PDF و فیلم‌های آموزشی برای یادگیری ریاضی و استاد ملاک پور
2
سلام عزیزان، ببخشید مزاحمتون می‌شوم. من امسال پایه دهم تجربی را تمام کردم، اما به دلایلی نتوانستم مطالعه کنم. تصمیم دارم این تابستان را به مطالعه کامل دهم اختصاص دهم. برای این کار، می‌خواهم درباره روش مطالعه درس ریاضی از شما کمک بگیرم. من تا به حال در هیچ کلاس آنلاینی شرکت نکرده‌ام و قصد دارم از تلگرام فیلم‌های آموزشی را آفلاین ببینم. در فیلم‌ها دیدم که استادها به دانش‌آموزان فرصت می‌دهند تا تست‌ها را خودشان حل کنند. آیا من هم باید همین روش را پیش ببرم و ویدیو را قطع نکنم تا از وقت‌ام به خوبی استفاده کنم؟ و ضمناً در کلاس‌های آنلاین، شما چگونه عمل می‌کردید بزای پرکردن جزوه و تست ها؟ آیا بعد از کلاس جزوه‌ها را پر می‌کردید؟ همچنین، می‌دانید که هر دبیر یک جزوه و کتاب کمک درسی معرفی می‌کند. هزینه کتاب‌ها زیاد است و من می‌خواهم از فایل‌های PDF برای کتاب کمک درسی استفاده کنم. آیا استفاده از کتاب کمک درسی قلم چی آبی که رایگان دارم، به جای کتاب خیلی سبز با PDF مناسب تر است؟ عزیزان لطفاً روش‌ مطالعه درس ریاضی را هم بهم بگید. و عزیزان من امسال یک دبیری داشتم که می گفت بهتر از ملاک پور برای آموزش ریاضی نیست و مفهومی آموزش می دهد ولی امّا متاسفانه ملاک پور دهم را آموزش نمی دهد، عزیزان لطفاً شما یک دبیر مثل ملاک پور خوب باشد بهم معرفی کنید برای دهم. ممنون از راهنمایی‌هاتون.
سوال مشاوره ای
راهنمایی برای برنامه ریزی مطالعه زیست دهم - نیازمند راهنمایی شما هستم 🤲🏼😔
2
سلام علیکم ⚘️ امیدوارم حالتون خوب باشه. من امسال پایه دهم تجربی بودم و متاسفانه هیچ مطالعه‌ای نداشتم. حالا تصمیم گرفتم تابستون دهم به یازدهم رو به خوندن دروس دهم اختصاص بدم و برای این کار نیاز به راهنمایی شما دارم. چندتا سوال در مورد درس زیست شناسی و روش مطالعه با فیلم‌های استاد فرهمندیا دارم. لطفا با دقت متن رو بخونید و کامل و منطقی راهنماییم کنید. 1️⃣ من قصد دارم فیلم‌های استاد فرهمندیا رو ببینم که فقط کتاب درسی رو تدریس می‌کنن. آیا خوبه؟ من بین این همه اساتید مختلف گیج شدم همچنین روش مطالعه‌ی زیر رو در نظر گرفتم: ️دیدن فیلم و نوشتن نکات آن در کتاب درسی. (مشکل: آیا نوشتن همزمان با فیلم سخت نیست؟ آیا بهتره بعد از تموم شدن یه مبحث این کارو انجام بدم؟) ️خوندن دوباره کتاب درسی. ️حل تست. (مشکل: استاد خیلی سبز رو پیشنهاد کرده و گفته بار اول مضربی فرد و بار دوم مضربی زوج حل کنیم تست هارو. آیا این روش خوبه؟ چقدر تست آموزشی و چقدر مبحثی حل کنم؟ بعد از هر تست باید جواب رو ببینم یا نه؟) ️مرور مباحث در شب و روز جمعه. 2️⃣ عزیزان من برای کتاب تست؛ کتاب‌های "زیست شناسی تصویری" قلم چی و "اشتباهات متداول" قلم چی رو دارم. آیا بهتره اول همه تست‌های کتاب زیست شناسی تصویری رو به شیوه آموزشی بزنم؟ بعدش تست‌های اشتباهات متداول رو کامل به صورت فصلی هستش حل کنم و آخر سر هم تست‌های کنکور سراسری رو بزنم؟ عزیزان این ترتیب مناسب هست؟ 3️⃣ بنده می خواهم مطالعه خود خوان داشته باشم برای بعضی مباحث، میخوام خودم بخونم. روش زیر مناسبه؟ ️خوندن کتاب درسی. ️خوندن کتاب "زیست شناسی تصویری" قلم چی + حل تست‌ها و نوشتن نکات تستی در کتاب. (مشکل: آیا باید درسنامه‌ی قلم چی رو بخونم؟ یا فقط تست هایش رو حل کنم کافیه؟) ️خوندن دوباره کتاب درسی + تحلیل نکات. بنده تصمیم گرفتم فصل‌های 2, 4, 6, 7 رو فقط با فیلم بخونم. نظر شما چیه؟ 4️⃣ برای حفظ کردن درس زیست چیکار کنم؟ زیست خیلی سخته و حفظ کردنش برام استرس‌زا شده چیکار کنم خیلی خوب حفظ کنم؟ میگن مفهومی بخون آخه چطوری؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
سوال مشاوره ای
مشاور؟!
SharllotS
سلام امیدوارم که هرروز تلاشتون برای رسیدن به هدفتون بیشتر شه ️ دوستان کسی مشاور خوب با قیمت مناسب میشناسه؟ یا رایگان حالا اگه باشه .. @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @فارغ-التحصیلان-آلاء
سوال مشاوره ای
دوازدهم غیرحضوری
E
سلام. امیدوارم حالتون خوب باشه. نظرتون درباره غیرحضوری کردن پایه دوازدهم چیه؟ چند تا نکته هم در ادامه میخواستم بگم اینکه من مشکلی با خونه موندن ندارم (یعنی با اون خستگی و فرسایشی بودن روند میتونم کنار بیام) و اینکه با تدریس مدرسه هم ارتباط نمی‌گیرم یعنی وقتی خودم میخونم و کلاس شرکت میکنم بهتر متوجه میشم. الان من بین دوراهی هستم ممنون میشم راهنمایی کنید. @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
😔 “راهی از صفر تا صد شیمی دهم و...
2
سلام علیکم امیدوارم حال شما خوب باشد ببخشید که مزاحمتان می‌شوم، من واقعاً به کمک شما نیاز دارم و می‌خواهم چند سوال درباره روش مطالعه شیمی از شما بپرسم. من امسال پایه دهم تجربی را به پایان رساندم، اما به دلیل مشکلاتی که داشتم، نتوانستم به خوبی دروس خود را مطالعه کنم و اکنون احساس می‌کنم در نقطه صفر هستم. در طول سال دهم متوجه شدم که به اهل سنت کوردستان ظلم می‌شود و ما اجازه ورود به دانشگاه را با لباس کوردی نداریم. این موضوع باعث شد انگیزه‌ام برای درس خواندن کاهش یابد و نتوانم به خوبی مطالعه کنم. حالا می‌خواهم شروع به درس خواندن کنم و امیدوارم روزی شرایط تغییر کند. برای تابستان قصد دارم درس شیمی را مطالعه کنم. برخی از دوستان به من گفتند که استاد محسن هادی عالی هستند و پیشنهاد کردند ابتدا فیلم‌هایشان را ببینم و سپس به سراغ مبتکران بروم. اما برخی دیگر می‌گویند که باید خودم کتاب درسی را کامل بخوانم. همچنین، توصیه‌هایی مانند دیدن فیلم و حل کتاب از خیلی سبز نیز به گوشم رسیده است. حالا بنده چیکار کنم برای روش مطالعه؟ و ضمناً در خصوص دروسی که فقط تدریسشان به صورت جزوه است، راهنمایی بفرمایید که برای حل کتاب باید چه کار کنم؟ اکنون من نمی‌دانم کدام روش را انتخاب کنم. اگر شما بسته‌ای را در آلا می‌شناسید لطفاً معرفی کنید تا تهیه کنم؛ چه پولی باشد یا نباشد، فقط خوب و عالی باشد و روش مطالعه اش را هم بهم بگید. ️ اگر بخواهم طبق برنامه زیر پیش بروم، آیا این کار مناسب است؟ ابتدا فیلم‌های خط به خط کتاب درسی که استاد محسن هادی در آپارات به‌صورت رایگان گذاشته‌اند را مشاهده کنم و کتاب را حل کنم. سپس فیلم‌های کنکوری رایگان استاد هادی در آپارات دهم تجربی را طبق خط به خط ببینم و نکات مهم، فرمول‌ها و تست‌های مهم را در دفترم خلاصه‌برداری کنم. اگر وقت اضافی داشتم، کتاب تست بزنم. (کدام کتاب تست را پیشنهاد می‌کنید؟) آیا این روش‌ها برای من که در حال حاضر در سطح صفر هستم، مناسب هستند؟ آیا می‌توانم این کارها را انجام دهم و آیا این روند طولانی نیست؟ کمی نگران هستم و نمی‌دانم باید چه کار کنم. خیلی‌ها می‌گویند که با مبتکران 100 زدند، آیا واقعاً باید این کتاب را بخوانم با اینکه حجمش طولانی است؟ همچنین آیا واقعاً لازم است در روش شماره 2 که گفتم، خلاصه‌برداری کنم برای کنکور؟ چون ممکن است در پایه دوازدهم در دوره‌های جمع‌بندی شرکت کنم و جدا از آن درس بخوانم. از توجه و راهنمایی شما بسیار سپاسگزارم. با احترام.
سوال مشاوره ای

مشاوره کنکوری (گفتگو)

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
707 دیدگاه‌ها 97 کاربران 14.1k بازدیدها 63 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • M Mehrsa 14

Sama_neh
    سلام حقیقتا راهنمایی کردن و نسخه دادن به بچه های کنکوری خیلی کار سختیه چون واقعا مسئولیت داره و اصلا نمیخوام خدای نکرده با حرف من کسی اشتباهی بکنه ولیییی
    من اگر جای شما بودم از نیمسال دوممو خوب میخوندم و اگه یه روزایی مدرسه الکیه غیبت کن نرو یا از فرصتش استفاده کن تو همون کلاس تست بزن اما اینکه از وسطش یهو از اول شروع کنی به نظر من یه سیکل معیوبی میشه یعنی قلم چی میدی حالت بد میشه با نتیجش مدرسه یه چیزی درس میده تو الان ولی در حال خوندن نیم سال اولی و همه چی قاطی میشه تو ذهنت از الان یه یاعلی بگو هر جور هست تا عید نیم سال دو رو پیش بیا از بعد عید برو سر نیم سال اول و جبرانش. نظر من اینه

mahdi.ekM آفلاین
    mahdi.ekM آفلاین
    mahdi.ek
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط mahdi.ek انجام شده

Mehrsa 14 کنکور مسیرای موفقیت زیادی داره آدمای زیادی هم از مسیرای متفاوت موفق شدن واقعیت اینه باید ویژگی های شخصیتی خودتو خوب بشناسی و موفقیت کنکور فقط تابع یه روش نیست
    واقعا جالبه من آدم دیدم خیلی منظم بوده از ۵ صبح درس میخونده
    آدم دیدم تنبل بوده بزور ساعت ۹ بلند می‌شده و بی نظم
    هر دو تاشون هم موفق شدن ، یعنی ساعت مطالعه و ویژگی های شخصیتیت رو اصلا نباید با کسی مقایسه کنی باید روی بهترین حالت بازدهی خودت باشی

for shine

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
    5
    • mahdi.ekM mahdi.ek

Mehrsa 14 کنکور مسیرای موفقیت زیادی داره آدمای زیادی هم از مسیرای متفاوت موفق شدن واقعیت اینه باید ویژگی های شخصیتی خودتو خوب بشناسی و موفقیت کنکور فقط تابع یه روش نیست
      واقعا جالبه من آدم دیدم خیلی منظم بوده از ۵ صبح درس میخونده
      آدم دیدم تنبل بوده بزور ساعت ۹ بلند می‌شده و بی نظم
      هر دو تاشون هم موفق شدن ، یعنی ساعت مطالعه و ویژگی های شخصیتیت رو اصلا نباید با کسی مقایسه کنی باید روی بهترین حالت بازدهی خودت باشی

M آفلاین
      M آفلاین
      Mehrsa 14
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

@mk-mahdi
      دقیقا ما فقط تجارب خودمونو میگم که شاید به درد کسی بخوره. اما این که واقعا چه راهی بهتره هرکس باید خودشو ببینه و انتخاب کنه

1 پاسخ آخرین پاسخ
      5
      • mahdi.ekM mahdi.ek

Sama_neh اگه همتون با هم درسای غیرمهم و عمومیا رو تعطیل کنید حرفی بهتون نه میتونن بزنن نه زحمت میدن بزنن هیچ مدرسه ای نمیتونه رسما اعلام کنه نیایید مدرسه... ته تهش بدترین مدرسه هم باشی بدترین حالتش اینه انضباط ۰ میدن بهت اونم مطمئن باش هیچ وقت به دانش آموزی که براشون رتبه خوبی آورده و مدرسه هم نیومده ۰ نمیدن !
        ولی شرط داره ، حداقل باید ۷۰ درصد اون وقتی که قرار بوده بری مدرسه رو خودت تست بزنی واقعا اگه اینجوری نیستی کلاسی ۵ نفرم فقط هستن‌فقط بچه ها کلاستون بری مدرسه به نفعته حداقل سرکلاس گوش میدی برای نهایی کارت راحت تره از هیچی نخوندن‌ خودت بیشتر برات سود داره ولی اگه واقعا اون ساعتو‌خودت میخونی خب شما مختاری و حق کامل داری که مدرسه نری در غیر اینصورت مجوز اینو نداری تا وقتی که ساعت مطالعه ات جوری بره بالا که دیگه برای بیشتر بالا رفتن نیاز باشه مدرسه نری از همین الان تا اواسط بهمن هم میتونی اینکارو انجام بدی و بعدش مدرسه رو شل کنی و خودت بخونی

Sama_nehS آفلاین
        Sama_nehS آفلاین
        Sama_neh
        دانش آموزان آلاء

@mk-mahdi
        برنامه هفتگی مدرسمون جوریه که حداقل روزی یه درس تخصصی داره توش
        اما خوب یه راهی پیدا میشه که نرم
        بیشتر برای نهایی میرم (مخصوصا برای زبان و عربی)اگه ببینم با مدرسه نمیتونم خوب بخونم نمیرم

1 پاسخ آخرین پاسخ
        3
        • mahdi.ekM mahdi.ek

Sama_neh داخل هر کلاسی یه آدمی هست که میگه بذارین یکم نفس تازه کنیم می‌کنه یا بالاخره یکی هست به معلم زنگ میزنه و یه وقت کوتاه بحث متفرقه هست واقعا داخل این وقتا وقت طبقه بندی اطلاعاته مثل معجزه برات کار می‌کنه نهایتش اینه که واقعا هیچ کدوم اینا نبود مگه زنگ تفریح نداری ؟! کار سختی نیست که بگی خب می‌خوام تفریح کنم جزوه ها منو نگاه کنی همیشه با یه مداد یه جمع بندی خلاصه بی نظم در حدی که خودم میفهمم چی نوشتم و از حرفهای دبیرم چی فهمیدم به زبان خودم گوشه ها کتابا سرکلاس نوشتم
          این زیاد کار خاصی نیست زیادم انرژی نمیگیره ولی معجزه ای که اتفاق می‌افته اینه تو دیگه وقت برای درسنامه نمیذاری میری سراغ تست اما پشت گوش بندازی باید دو‌ برابر زمان کلاس فقط درسنامه بخونی تا بعدش تازه بری سراغ تست !

Sama_nehS آفلاین
          Sama_nehS آفلاین
          Sama_neh
          دانش آموزان آلاء

@mk-mahdi
          اره اون که هست اما ۵یا فوقش ۱۰ دقیقه طول میکشه
          توی اون تایم هم انقد سر و صدا هست نمیشه تمرکز کرد(از یطرفم نمیتونم جلوی خودمو بگیرم که توی بحثشون شرکت نکنم😅کلاسمون تعدادش کمه_ده نفریم کلا_وقتی یکی یچی میگه یهو میبینی همه دارن درمورد اون حرف میزنن و اینجوری تایم استراحت میپره )
          ببخش زیادی غر میزنم اما نمیخوام الکی بگم که باشه انجام میدم و بعد انجام ندم
          زنگای تفریح رو میتونم اینکارو کنم... از فردا امتحان میکنم✌️

1 پاسخ آخرین پاسخ
          3
          • M Mehrsa 14

Sama_neh
            سلام حقیقتا راهنمایی کردن و نسخه دادن به بچه های کنکوری خیلی کار سختیه چون واقعا مسئولیت داره و اصلا نمیخوام خدای نکرده با حرف من کسی اشتباهی بکنه ولیییی
            من اگر جای شما بودم از نیمسال دوممو خوب میخوندم و اگه یه روزایی مدرسه الکیه غیبت کن نرو یا از فرصتش استفاده کن تو همون کلاس تست بزن اما اینکه از وسطش یهو از اول شروع کنی به نظر من یه سیکل معیوبی میشه یعنی قلم چی میدی حالت بد میشه با نتیجش مدرسه یه چیزی درس میده تو الان ولی در حال خوندن نیم سال اولی و همه چی قاطی میشه تو ذهنت از الان یه یاعلی بگو هر جور هست تا عید نیم سال دو رو پیش بیا از بعد عید برو سر نیم سال اول و جبرانش. نظر من اینه

Sama_nehS آفلاین
            Sama_nehS آفلاین
            Sama_neh
            دانش آموزان آلاء

Mehrsa 14 در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:

راست میگی
            من فقط نظرتون رو میخوام که اگه جای من بودین چیکار میکردین
            تا از روی نظرای شما چیزی که برام درست تر و بهتره رو انتخاب کنم

من اگر جای شما بودم از نیمسال دوممو خوب میخوندم و اگه یه روزایی مدرسه الکیه غیبت کن نرو یا از فرصتش استفاده کن تو همون کلاس تست بزن اما اینکه از وسطش یهو از اول شروع کنی به نظر من یه سیکل معیوبی میشه یعنی قلم چی میدی حالت بد میشه با نتیجش مدرسه یه چیزی درس میده تو الان ولی در حال خوندن نیم سال اولی و همه چی قاطی میشه تو ذهنت از الان یه یاعلی بگو هر جور هست تا عید نیم سال دو رو پیش بیا از بعد عید برو سر نیم سال اول و جبرانش.

خیلی خوب میشه اگه بتونم نیم سال دوم خوب پیش برم

نظر من اینه

خیلی ممنون که نظر دادی💕✨

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
            3
            • Sama_nehS Sama_neh

Mehrsa 14 در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:

راست میگی
              من فقط نظرتون رو میخوام که اگه جای من بودین چیکار میکردین
              تا از روی نظرای شما چیزی که برام درست تر و بهتره رو انتخاب کنم

من اگر جای شما بودم از نیمسال دوممو خوب میخوندم و اگه یه روزایی مدرسه الکیه غیبت کن نرو یا از فرصتش استفاده کن تو همون کلاس تست بزن اما اینکه از وسطش یهو از اول شروع کنی به نظر من یه سیکل معیوبی میشه یعنی قلم چی میدی حالت بد میشه با نتیجش مدرسه یه چیزی درس میده تو الان ولی در حال خوندن نیم سال اولی و همه چی قاطی میشه تو ذهنت از الان یه یاعلی بگو هر جور هست تا عید نیم سال دو رو پیش بیا از بعد عید برو سر نیم سال اول و جبرانش.

خیلی خوب میشه اگه بتونم نیم سال دوم خوب پیش برم

نظر من اینه

خیلی ممنون که نظر دادی💕✨

M آفلاین
              M آفلاین
              Mehrsa 14

Sama_neh
              خواهش میکنم حتما سعی کن که بشه از الانم دیر نیست اما از بعد عید ممکنه دیر بشه خیلی فرصت خوبیه🤍

1 پاسخ آخرین پاسخ
              3
              • _..Parisa__ _..Parisa_

@Zahra-HD بعضی مبحث ها آره میتونم ولی بعضی مبحث ها مثل سهمی ها رو نه

Zahra.HDZ آفلاین
                Zahra.HDZ آفلاین
                Zahra.HD
                فارغ التحصیلان آلاء ⭐
                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Zahra.HD انجام شده

@Parisa-Azimi ببین اولن این که حرکت سخته
                و کلیییی تمرین زیاد میخواد
                مثل مباحث دیگه نیس که بگی با دوسه تا فیلم حله
                ولی اگ خیلی افکارتو به هم ریخته...
                من بودم
                فعلا میزاشتم کنار این مبحث رو
                و چیزای دیگه میخوندم
                .
                بازم نمیدونم
                :((((

.
                @f-nalist نظر تو چیه؟🚶

So
                What is the point
                of every thing?...

_..Parisa__ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                4
                • Sama_nehS Sama_neh

@Zahra-HD سلام
                  یه سوال داشتم اما دودل بودم بپرسم یا نه

من امسال اولین سالیه که آزمون قلم چی رو شرکت کردم
                  ترم اول نزدیک ۸۰ درصدش رو نخوندم_دلیل خاصی هم نداشته فقط برای تنبلی و فکر بیش از حد و خیال پردازی و فلان و بهمان_ اون بیست درصد رو هم خوب نخوندم و تست هم کم زدم
                  نمیخوام بگم که می‌خوام از صفر شروع کنم و بترکونم و اینا...چون از بس گفتم حالم از خودم و قول هایی که به خودم دادم بهم میخوره
                  فقط دارم شروع میکنم که شاید اینبار پا پس نکشم
                  الان موندم چیکار کنم خب الان که نیم سال دومه و وضع من هم اینیه که گفتم...
                  🔷باید ازمونو کلا ول کنم و بشینم برای خودم برنامه بچینم؟
                  اینم بگم که حتی اگه با ازمون پیش نرم هم باید سر جلسه ازمون برم ( نمیتونم به خانواده بگم که پولی رو که برای ازمون ریختین رو من میخوام سطل اشغال بریزم🙂)
                  🔶یا با ازمون پیش برم و برای قبلی ها توی برنامم جا باز کنم؟
                  این خیلی خوب میشه اما فک نکنم بتونم برسم
                  همین ازمون امروز رو که اولین ازمون نیم سال دوم بود باز نتونستم به بودجه ازمون برسم_ساعت مطالعم خیلی پایینه مدرسه هم اصلا نمیزاره وقت بمونه هر چند سعی میکنم زیادش کنم اما نمیدونم از پسش بر بیام یا نه

در کل ‌‌پیشنهاد تون برای کسی که توی موقعیت من قراره داره چیه
                  و اینکه برای کسی که از الان شروع میکنه پیشنهاد میکنید که یه سری مباحث رو حذف کنه؟!

ببخشید که پیامم طولانی شد 🥲💕
                  الان که میبینم بیشتر شبیه غر زدن بود تا اینکه سوال مشاوره ای😶

Zahra.HDZ آفلاین
                  Zahra.HDZ آفلاین
                  Zahra.HD
                  فارغ التحصیلان آلاء ⭐

Sama_neh خب سلام
                  اولن این که بزار رک بهت بگم
                  اگه الان دیگ شروع نکنی
                  یه ماه دیگ خیلیییی عقب افتادی
                  آروم آروم شروع کن ساعت مطالعه‌ت رو ببر بالا
                  وقت برای ناز کردن نداریم
                  قرارم نیس که یهو تمرکزت بشه ۱۰۰از ۱۰۰، مطالعه ت و تعداد تستت به بقیه برسه و...
                  نه
                  گفتم آروم آروم
                  .
                  این فیلم هارو رو هم حتما نگاه کن چون یه گاید خیلی خوبی بهت میده که چه درسارو بخونی و جلو بیوفتی
                  هرچند اعداد و ارقامش برا کنوور های قبلیه ولی مباحثی که اولویت بتدی میکنه خیلی خوبه
                  https://alaatv.com/set/1210
                  .
                  بعدشم فدا سرت
                  آدم باید یه وقتایی غر هم بزنه دیگه😄❤️

So
                  What is the point
                  of every thing?...

Sama_nehS 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  3
                  • Zahra.HDZ Zahra.HD

Sama_neh خب سلام
                    اولن این که بزار رک بهت بگم
                    اگه الان دیگ شروع نکنی
                    یه ماه دیگ خیلیییی عقب افتادی
                    آروم آروم شروع کن ساعت مطالعه‌ت رو ببر بالا
                    وقت برای ناز کردن نداریم
                    قرارم نیس که یهو تمرکزت بشه ۱۰۰از ۱۰۰، مطالعه ت و تعداد تستت به بقیه برسه و...
                    نه
                    گفتم آروم آروم
                    .
                    این فیلم هارو رو هم حتما نگاه کن چون یه گاید خیلی خوبی بهت میده که چه درسارو بخونی و جلو بیوفتی
                    هرچند اعداد و ارقامش برا کنوور های قبلیه ولی مباحثی که اولویت بتدی میکنه خیلی خوبه
                    https://alaatv.com/set/1210
                    .
                    بعدشم فدا سرت
                    آدم باید یه وقتایی غر هم بزنه دیگه😄❤️

Sama_nehS آفلاین
                    Sama_nehS آفلاین
                    Sama_neh
                    دانش آموزان آلاء

@Zahra-HD
                    وقتایی بوده که گفتم بسه دیگه شروع کنم بخونم و از این حرفا ،اما هیچ وقت نشد که تداوم داشته باشه
                    اما الان دیگه نمیذارم همچین اتفاقی بیفته و همون‌طور که گفتی اروم اروم پیش میرم

بابت معرفی فیلما خیلی ممنونم ازت💗... جلسه اولشو نگاه کردم سعی میکنم توی وقتای ازادم بقیش رو نگاه کنم و البته مهم تر از اون عملیش کنم

.
                    بعدشم فدا سرت
                    آدم باید یه وقتایی غر هم بزنه دیگه️

اره واقعا این روزا شدیداً نیاز داشتم غر بزنم
                    یه مدتیه حس میکردم دارم خفه میشم اما الان خیلی بهترم
                    ممنون💕

Zahra.HDZ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    3
                    • Sama_nehS آفلاین
                      Sama_nehS آفلاین
                      Sama_neh
                      دانش آموزان آلاء

@Zahra-HD Mehrsa 14 @mk-mahdi ازتون بابت راهنماییتون خیلی خیلی ممنونم💕
                      موفق باشید ♥️

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      3
                      • f.nalistF آفلاین
                        f.nalistF آفلاین
                        f.nalist
                        ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیار

من فیزیکم با استاد متحول شدم و نمیتونم الکی بگم که کتاب زدم فلان کردم
                        کتابای زیادی بررسی کردم ولی اون قدر که از استاد خوب یادگرفتم کتاب موثر نبود
                        پیشنهادم برای شما اینه که ویدیو های یه استاد که خوب ازش یادمیگیرین رو ببینین که صفر تاصد حتی
                        پیش نیاز ریاضی هم بتون درس بده که مشکلی نداشته باشین
                        موفق باشین

4
                        • Zahra.HDZ Zahra.HD

@Parisa-Azimi ببین اولن این که حرکت سخته
                          و کلیییی تمرین زیاد میخواد
                          مثل مباحث دیگه نیس که بگی با دوسه تا فیلم حله
                          ولی اگ خیلی افکارتو به هم ریخته...
                          من بودم
                          فعلا میزاشتم کنار این مبحث رو
                          و چیزای دیگه میخوندم
                          .
                          بازم نمیدونم
                          :((((

.
                          @f-nalist نظر تو چیه؟🚶

_..Parisa__ آفلاین
                          _..Parisa__ آفلاین
                          _..Parisa_
                          دانش آموزان آلاء

@Zahra-HD ممنون از راهنماییتون

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          2
                          • f.nalistF f.nalist

من فیزیکم با استاد متحول شدم و نمیتونم الکی بگم که کتاب زدم فلان کردم
                            کتابای زیادی بررسی کردم ولی اون قدر که از استاد خوب یادگرفتم کتاب موثر نبود
                            پیشنهادم برای شما اینه که ویدیو های یه استاد که خوب ازش یادمیگیرین رو ببینین که صفر تاصد حتی
                            پیش نیاز ریاضی هم بتون درس بده که مشکلی نداشته باشین
                            موفق باشین

_..Parisa__ آفلاین
                            _..Parisa__ آفلاین
                            _..Parisa_
                            دانش آموزان آلاء

@f-nalist ممنون از راهنماییتون
                            من فیلم های آقای یاری رو دیدم، ولی برای این فصل خیلی موثر نبود شما استاد دیگه ای که برای شرایط من مناسب باشه میتونید معرفی کنید ؟

f.nalistF م 2 پاسخ آخرین پاسخ
                            3
                            • _..Parisa__ _..Parisa_

من فیلم های آقای یاری رو دیدم، ولی برای این فصل خیلی موثر نبود شما استاد دیگه ای که برای شرایط من مناسب باشه میتونید معرفی کنید ؟

f.nalistF آفلاین
                              f.nalistF آفلاین
                              f.nalist
                              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط f.nalist انجام شده

@Parisa-Azimi

خواهش میکنم

ملاکیان
                              یحیوی
                              میرحسینی
                              رحمان
                              شجاعی
                              یحیوی
                              اینارو میتونی یه نگاه بندازی

_..Parisa__ Kosar.abK 2 پاسخ آخرین پاسخ
                              4
                              • _..Parisa__ _..Parisa_

م آفلاین
                                م آفلاین
                                ماهلین سایتتون

@Parisa-Azimi البته من خودم این فصلو گذاشتم کنار ولی یحیویو امتحان کن ضرر نمیکنی بعدشم لازم نیس وقتی یاد نمیگری اصرار داشته باشی که حتمن باید بفهمشش همه ماها بعضی مبحثا تو کتمون نمیره یا حتی بخونیمش بازم غلط میزنیم پس رد شو ازش فصلای دیگ رو بخونی بتونی تستای اونارو بزنی اصن سرجلسه اینقد وقت نیس که بخایی هر 30 تا سوالو بزنی

2
                                • م ماهلین سایتتون

@Parisa-Azimi البته من خودم این فصلو گذاشتم کنار ولی یحیویو امتحان کن ضرر نمیکنی بعدشم لازم نیس وقتی یاد نمیگری اصرار داشته باشی که حتمن باید بفهمشش همه ماها بعضی مبحثا تو کتمون نمیره یا حتی بخونیمش بازم غلط میزنیم پس رد شو ازش فصلای دیگ رو بخونی بتونی تستای اونارو بزنی اصن سرجلسه اینقد وقت نیس که بخایی هر 30 تا سوالو بزنی

_..Parisa__ آفلاین
                                  _..Parisa__ آفلاین
                                  _..Parisa_
                                  دانش آموزان آلاء

@khanoomi ممنون 🌹🌹🌹

م 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  2
                                  • f.nalistF f.nalist

@Parisa-Azimi

خواهش میکنم

ملاکیان
                                    یحیوی
                                    میرحسینی
                                    رحمان
                                    شجاعی
                                    یحیوی

_..Parisa__ آفلاین
                                    _..Parisa__ آفلاین
                                    _..Parisa_
                                    دانش آموزان آلاء

@f-nalist ممنون

f.nalistF 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    3
                                    • _..Parisa__ _..Parisa_

@f-nalist ممنون

f.nalistF آفلاین
                                      f.nalistF آفلاین
                                      f.nalist

@Parisa-Azimi 🍁

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      2
                                      • f.nalistF f.nalist

@Parisa-Azimi

خواهش میکنم

ملاکیان
                                        یحیوی
                                        میرحسینی
                                        رحمان
                                        شجاعی
                                        یحیوی

Kosar.abK آفلاین
                                        Kosar.abK آفلاین
                                        Kosar.ab
                                        فارغ التحصیلان آلاء

@f-nalist
                                        یحیوی رو دوبار گفتی:) بس ک خوبه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        5
                                        • _..Parisa__ _..Parisa_

@khanoomi ممنون 🌹🌹🌹

م آفلاین
                                          م آفلاین
                                          ماهلین سایتتون

@Parisa-Azimi 💚 💚

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          2
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 32
                                          • 33
                                          • 34
                                          • 35
                                          • 36
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه