سلام.امیدوارم برقرار باشین
خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین
.
.
.
.پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم
@ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
هاعیی
چخبر خوبین خوشین سلامتین؟
دو تا سوال
سوال ۱:
بچه ها برای درس های
زیست
فیزیک
شیمی
ریاضی
هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟
و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین.
سوال ۲:
برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
من تو طول تابستون دارم دهم رو تست میزنم و کتابای خیلی سبزی که استفاده میکنم بنظرم زیاد بدردم نمیخورن . بنظرتون با همینا پیش برم یا کتاب تستای بهتری بخرم؟ حس میکنم تستاشون بیشتر اموزشین تا در سطح کار کردن برای کنکور
(برای شیمی هندسه فیزیک کتاب تست های خیلی سبز استفاده میکنم. برای ریاضی پاورتست مهر و ماه که از اون راضیم البته)
سلام بچه ها
یه سری کتاب نسبتا تمیز از زمان کنکور خودم مونده. نمیدونم چقدر کتابا تغییر کرده ولی اگر به کار کسی میومد بهم پیام بده.
کتابای کنکور ۹۹:
فصل آزمون شیمی جامع خیلی سبز ۹۸
عربی جامع ایادفیلی نشرالگو چاپ ۹۸
کنکوریوم ریاضی مهر و ماه ۹۸
دین و زندگی رضایی بقا میکروطلایی جامع گاج ۹۸
قرابت معنایی جامع عبدالمحمدی نشرالگو ۹۸
گام به گام دوازدهم ۹۷
کتابای یازدهم :
شیمی ۲ خیلی سبز ۹۷
حسابان ۱ خیلی سبز ۹۷
آمار و احتمال خیلی سبز ۹۷
فیزیک ۲ خیلی سبز ۹۷
ریاضیات پایه آبی قلمچی با پاسخنامه ۹۷
سلام ❤️
دوستان راجب این دوره ها هیچگونه اطلاعاتی ندارم از طرفی تقریبا تمام دروسو با تست زیاد بستم و آمادگی شرکت توی دوره هارو دارم هرکدومتون درمورد هرکدومش اطلاعاتی دارید لطفا کامل توضیح بدید و اگه پیشنهادیم دارید خوشحال میشم بگید ... اگه فیلمی چیزی هست که خود موسسات راهنمایی کردن و توضیح دادن اونم بفرستید ک عالی میشه خلاصه این تاپیک این روزا بدرد همه میخوره سعی کنید کامل باشه اطلاعاتش
برای ریاضی :
تست طلایی جریانش چیه ؟ از کی شروع میشه و چند جلسه پیش میره و چ میکنن اصلا
فرقش با نکته تست چیه ؟
دوره فینیتو بدرد من میخوره یا دو دوره قبل ؟
برای شیمی چ پیشنهادی هست ؟
برای زیست چطور ؟
همچنین برای فیزیک 💚
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@تجربیا
صفرتاصد ریاضی آقای ثابتی
-
سلام
خسته نباشید
بچه هایی که دوره صفر تا صد ریاضی آقای ثابتی رو دیدین، میشه نظرتون و بگید؟
بعد یه سوال دیگه؛ برا دیدن ویدیوی آزموزشی چجوری کاری میکنید که وقت زیادی ازتون نگیره؟یعنی روشی چیزی داره؟
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@دوازدهم
@تجربیا ربیا
@فارغ-التحصیلان-آلاء شما هم اگه تجربه ای در این رابطه دارید ممنون میشم بگید -
-
@ABR_DJ
سلام
من دیدم
فقط در یک کلمه عاااالی بود
واقعیتش ریاضی از مثل فیزیک نیست که یه فرمول بهت بدن و تو میخوای مسئله حل کنی بگی که مثل این برم یا مثل شیمی نیست که برای خودت تیپ بندی کنی
من اول میخواستم با کتاب جامع مهر و ماه بیام جلو ولی از بس این ریاضی رو حفظی محور کرده بود قاطی میکردم
گذاشتم کنار رفتم ویدیو های صفرتاصد رو دیدم
اما دیدن ویدیو مثل خوندن درسنامه می مونهمن اینجوری میبینم
که مثلا الان استاد میخواد مبحث معادله تا نامعادله رو تدریس کنه کلا هم پنج قسمته تو آلا برای صفرتاصدش البته مدرسه کنکور هم خوبه که بیشتر تست محور هست
داشتم میگفتم
قسمت اولش هست معادلات درجه ۲
که توش درس اول و دوم معادلات نامعادلات سال دهم و درس دوم فصل اول کتاب ریاضی یازدهم رو تدریس کردن
من اول میرم سر کتاب ریاضی خود مدرسه و اون درس ها که قراره تدریس بشن رو از رو کتاب ریاضی یاد میگیرم
و الان با خودم میگم چقدر من خنگ بودم میرفتم درسنامه میخوندم واقعا کتاب درسی خیلی خوب توضیح داده یه جاهایی فقط مثال هاش کمه
بعد میرم ویدیو رو میبینم مثال که استاد حل میکنه استپ میزنم بعد خودم حل میکنم وقتی که خودم حل کردم ادامه میدم ویدیو رو با سرعت دوبرابر
البته اگر هنوز دستم راه نیفتاده با همون سرعت عادی
بعد این صفرتاصد تکپایه نیست و حتی خوندن معادلات و نامعادلات با درسنامه و تست تقریبا اندازه همین صفرتاصدش کنکور زمان میبره
من دوساله هر روشی روکه بگین امتحان کردم
امسال بلاخره روش خودم رو پیدا کردم و این تجربیاتم بود دیگه
ببخشید طولانی شد
آخه من هم پارسال میومدم هی می پرسیدم ویدیو ببینم ؟ درسنامه بخونم؟ کتاب درسی بخونم تست بزنم؟ ویدیو های مشاوره میدیدم تا بلاخره فهمیدم چیکار کنم -
سلام . بنظرم دیدن ویدیو های صفر تا صد خیلی زمان میبره . من بشخصه خودم ویدیو های دوره چتر نجات 2 رو خیلی بیشتر میپنسدم چون مختصر و مفیده و تست هم توش حل میشه ... بازم میگم این نظر منه باز شاید بقیه پیشنهاد بهتری داشته باشن
-
@ABR_DJ خواهش میکنم
-
@ABR_DJ
سلام
ببین صفر تا صد اگه با ثابتی ارتباط میگیری خوبه
فقط چون تایم کمه تا خود کنکور سعی کن مباحثی که مشکل داریو ببین و سراغ فیلمای حل تست نرو همون اموزشو ببین . دیگه خودت بعدش تست میزنی شاید سخت باشه ولی اخرش بهتر جواب میده
اگه دیدی نه تو یه مبحثی خیلی لنگ میزنی ویدیو های حل تست هم ببین .
من البته صفر تا صد حسابانشو دیدم هم یازدهم هم دوازدهم با اینکه کلاسم میرم واقعا حرف نداره . -
@Ay سلام ممنون اینم روش خوبیه
-
@ABR_DJ در صفرتاصد ریاضی آقای ثابتی گفته است:
سلام
خسته نباشید
بچه هایی که دوره صفر تا صد ریاضی آقای ثابتی رو دیدین، میشه نظرتون و بگید؟
بعد یه سوال دیگه؛ برا دیدن ویدیوی آزموزشی چجوری کاری میکنید که وقت زیادی ازتون نگیره؟یعنی روشی چیزی داره؟
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@دوازدهم
@تجربیا ربیا
@فارغ-التحصیلان-آلاء شما هم اگه تجربه ای در این رابطه دارید ممنون میشم بگیدهاییی
من ب شخصه چون همه درسام فیلم میبینم میزارم رو دور تند خیلی تندم نه ها مثلا یک و نیم یا دو
برای تستم اگ خودت تونستی حل کنی فیلم حلش نبین ولی اگ دیدی خیلی زور زدی نشد ببین حتما ولی باز خودتم حلش کن -
@ariana-a آره منم معمولا رو ۲x میبینم
از ویدیوهای آقای ثابتی چیزی دیدی؟ -
@ABR_DJ در صفرتاصد ریاضی آقای ثابتی گفته است:
@ariana-a آره منم معمولا رو ۲x میبینم
از ویدیوهای آقای ثابتی چیزی دیدی؟اولین سال پشت کنکور بودنم اره صفرتاصدش میدیدم اوکی بود
-
@ABR_DJ
سلام
من دیدم
فقط در یک کلمه عاااالی بود
واقعیتش ریاضی از مثل فیزیک نیست که یه فرمول بهت بدن و تو میخوای مسئله حل کنی بگی که مثل این برم یا مثل شیمی نیست که برای خودت تیپ بندی کنی
من اول میخواستم با کتاب جامع مهر و ماه بیام جلو ولی از بس این ریاضی رو حفظی محور کرده بود قاطی میکردم
گذاشتم کنار رفتم ویدیو های صفرتاصد رو دیدم
اما دیدن ویدیو مثل خوندن درسنامه می مونهمن اینجوری میبینم
که مثلا الان استاد میخواد مبحث معادله تا نامعادله رو تدریس کنه کلا هم پنج قسمته تو آلا برای صفرتاصدش البته مدرسه کنکور هم خوبه که بیشتر تست محور هست
داشتم میگفتم
قسمت اولش هست معادلات درجه ۲
که توش درس اول و دوم معادلات نامعادلات سال دهم و درس دوم فصل اول کتاب ریاضی یازدهم رو تدریس کردن
من اول میرم سر کتاب ریاضی خود مدرسه و اون درس ها که قراره تدریس بشن رو از رو کتاب ریاضی یاد میگیرم
و الان با خودم میگم چقدر من خنگ بودم میرفتم درسنامه میخوندم واقعا کتاب درسی خیلی خوب توضیح داده یه جاهایی فقط مثال هاش کمه
بعد میرم ویدیو رو میبینم مثال که استاد حل میکنه استپ میزنم بعد خودم حل میکنم وقتی که خودم حل کردم ادامه میدم ویدیو رو با سرعت دوبرابر
البته اگر هنوز دستم راه نیفتاده با همون سرعت عادی
بعد این صفرتاصد تکپایه نیست و حتی خوندن معادلات و نامعادلات با درسنامه و تست تقریبا اندازه همین صفرتاصدش کنکور زمان میبره
من دوساله هر روشی روکه بگین امتحان کردم
امسال بلاخره روش خودم رو پیدا کردم و این تجربیاتم بود دیگه
ببخشید طولانی شد
آخه من هم پارسال میومدم هی می پرسیدم ویدیو ببینم ؟ درسنامه بخونم؟ کتاب درسی بخونم تست بزنم؟ ویدیو های مشاوره میدیدم تا بلاخره فهمیدم چیکار کنم -
وای برای شیمی از درسنامه خیلی سبز میخونم
یعنی کلا واسه شیمی درسنامه بیشتر می پسندم
فیزیک هم سال دهم یازدهم درسنامه میخوندم ولی دوازدهم حجم واقعاااا بالاست با ویدیو زودتر جمع میشه
زیست هم که سعی میکنم درسنامه بخونم اگر دیدم حجم اونقدری بالاست که نمیرسم ویدیو میبینم
ولی درکل من امسال فهمیدم اول باید دل و روده کتاب رو بریزیم بیرون
تنها نکته مثبت تاثیر معدل همین بس که من تازه فهمیدم من کتاب رو یادنمیگرفتم حفظ میکردم -
Gharibe Gomnam سلام ممنونم از توضیحات کاملتون
منم باید سعی کنم بیشتر با ریاضی ارتباط برقرار کنم -
@ABR_DJ هاییی
اولین باره در طول این چند سال میبینم تاپیک درسی زدی
.
صفر تا صد استاد ثابتی رو من به عنوان پیش نیاز واسه ابریشم دیدم واسه بخشهایی که حس میکردم از پایه ضعیفم
و خیلی خوبه
مفهوم و مطالب بیسیک رو عالی بهت یاد میده
فقط انتظار آموزش پیشرفته و خیلی تستی و خیلی کنکوری نداشته باش
ولی واس کنکور ۶۰،۷۰ درصد مطالب رو یاد میگیری -
-