ضایع ترین و پر سروصدا ترین آلارم
-
خانوم لوبیا حتمن امتحان میکنم هرچند ممکنه جن زده شم ولی ارزش داره
-
erfanyy اینو بذارم که با قر بیدار میشمم
-
البته شوخی میکنما اینا رو نذاریا
گوشیتو بزار یه جای دور که مجبور بشی بلند بری قطش کنی یا دیگه نهایتش بسپر یکی صدات بزنهerfanyy گوشیم میچسپونم به گوشم وضعم اینه دور باشه که 1 ظهر خدا بخاد صبمو بخیر میکنم
نمیخام به کسی بگم مامانمو خیلی اذیت کردم تا جایی پیش رفته یه بار ی لیوان آب خالی کرد روم باید خودم بیدار شم دیگ واقعن بزرگ شدم -
@f-nalist باید ب چیزی اختراع کنم از اینا هس دس ب ی جایش میزنی دیگ خودش میره منم یجوری بذارم انگشتم خورد آبه خالی شه روم
-
آلارم گذاشته بودم با صدای جیغو داااااد مااااااااااااااااااااااهلینننننننننننننننننننن پاشووووووووووووو مگ نمیخاییییییییییی قبول شیییییییییی بدبخت شدیییییییی ساعت 6 شدهههههه خاک تو سرت ملتتتتتتتت الان 100 تا تستتتتتتت زدن تو هنوز تو جااااااااااتی
-
-
-
آلارم گذاشته بودم با صدای جیغو داااااد مااااااااااااااااااااااهلینننننننننننننننننننن پاشووووووووووووو مگ نمیخاییییییییییی قبول شیییییییییی بدبخت شدیییییییی ساعت 6 شدهههههه خاک تو سرت ملتتتتتتتت الان 100 تا تستتتتتتت زدن تو هنوز تو جااااااااااتی
-
@khanoomi
فک کنم واسه اعصاب خوردی از یه دیقه به بعد مناسب باشه
🤌
نمیدونم من عاشق این بودم ی زمانی
هنوزم جذابیتشو داره برام
دری بری زیاد میگ
خلاصه به اونا کاری نداشته باش ریتم رو بچسب
ریتمش رو خیلی دوست دارم نمیدونم بزار ببینم پا میشی یا ن@نویسنده-کوچولو عالیی میذارم با آخرین ولومم
کلن واسه فردا بچه ها هرچیو فرستادن میذارم
ولی میترسم صب ک پاشدم تو کوچه پاشم
داداشم پرتم کنه پایین خودش 10 پامیشه -
erfanyy این دوسال قبل اکثرن تا 3 4 بیدار بوم دیدم یادگیرم افت کرده ولش کردم الان زود بیدار میشم خیلی بهتره چن هفته قبل 4 خودم پا میشدم ولی ی دفعه ای خوابم خیلی بد شده
-
@f-nalist باید ب چیزی اختراع کنم از اینا هس دس ب ی جایش میزنی دیگ خودش میره منم یجوری بذارم انگشتم خورد آبه خالی شه روم
-
@نویسنده-کوچولو عالیی میذارم با آخرین ولومم
کلن واسه فردا بچه ها هرچیو فرستادن میذارم
ولی میترسم صب ک پاشدم تو کوچه پاشم
داداشم پرتم کنه پایین خودش 10 پامیشه -
-
@khanoomi
واقعا چرا ۳ ۴ بیدار میشی؟
تو ۷ صبح که بلند شی تا ۱۲ ۱ شب ، ۱۷ ۱۸ ساعت وقت داری:|
فارغ التحصیل هم هستی ۸ ساعتش برا خودت ۱۰ ساعت بخون ،خوابم قشنگ کامل انجام بدهerfanyy ببین اگ زود بیدار شم مثلن تا 12 ظهر 5 یا 6 ساعتو خونده باشم خیالم خیلی راحت میشه بعدش اروم میرم جلو ولی کم خونده باشم تا 12 بعدش استرس میگیرم
-
@khanoomi
خب روحش شاد ی زمانی فک میکردم مثلا پلی کنم خیلی گنگ بنظر میام چه کارا ک نکردم
بزار نتیجه بده ما راضییم@نویسنده-کوچولو
-
نمیدونم والا
۳ ۴ آخه چخبره:|
من برا امتحانای ترم بعضی وقتا تا ۳ ۴ میشنسم ولی خوب بیشتر دو هفته نمیشه
هنوزم چرخه خوابم بهم ریختهerfanyy حالا بذا تا اولین کنکور اینجور پیش برم بعدش ک نهایی میشه یکم اروم تر میشم الان ی خورده حریص در رسیدن به هدفم
-
erfanyy حالا بذا تا اولین کنکور اینجور پیش برم بعدش ک نهایی میشه یکم اروم تر میشم الان ی خورده حریص در رسیدن به هدفم
-
خانوم لوبیا حتمن امتحان میکنم هرچند ممکنه جن زده شم ولی ارزش داره
@khanoomi