آسونه ولی دارم متوجهش نمیشم...
-
پرستو بابایی
این موضوع دردسر زیاد داره
من با رحمان حدود دو ساعت با هم سر و کله زدیم رسیدیم بهش ولی جای ایراد داره
که
طراح همون عادی ببینه عکسو یا وارد جزئیات بشهبنابراین شاید این از نظر شما درست در نیادش
@f-nalist
درسته
مرسی از شما -
راستش نمیدونم درست دارم میگم یا نه ولی زردپی ماهیچه ۲ سر بازو که به کتف اتصال داره شاید یه مثال ازش باشه
@_Nargesپرستو بابایی بله همینه
هردو به کتف اتصال دارن -
پرستو بابایی بله همینه
هردو به کتف اتصال دارن -
آدمک
لطف می کنید -
آدمک
لطف می کنیدپرستو بابایی خواهش میکنم
-
سلام دوستان آخر چی شد
ماهیچه دو سر بازو زرد پی هاش به کدوم استخوان ها وصله ؟
چون درست یادم نیست اما فکر میکنم گفته میشد یکی به بازو و یکی به کتف وصله و از پایین هم که کلا بحثش جداست و به زند زیرین وصله -
این پست پاک شده!
-
سلام دوستان آخر چی شد
چون درست یادم نیست اما فکر میکنم گفته میشد یکی به بازو و یکی به کتف وصله و از پایین هم که کلا بحثش جداست و به زند زیرین وصلهparsa_tabaei زبرین
-
سلام دوستان آخر چی شد
چون درست یادم نیست اما فکر میکنم گفته میشد یکی به بازو و یکی به کتف وصله و از پایین هم که کلا بحثش جداست و به زند زیرین وصلهparsa_tabaei در آسونه ولی دارم متوجهش نمیشم... گفته است:
سلام دوستان آخر چی شد
چون درست یادم نیست اما فکر میکنم گفته میشد یکی به بازو و یکی به کتف وصله و از پایین هم که کلا بحثش جداست و به زند زیرین وصلهسلام نه این موردی که شما گفتید برای ماهیچه ۳ سر بازو درسته ولی برای ۲ سر نه!
توی ماهیچه دو سر هر دو زردپی از بالا به کتف متصل هستن و زردپی پایین هم با زند زبرین
اما ماهیچه۳ سر یکی از زردپی هاش به استخوان بازو و اون یکی به استخوان کتف متصله
تکلیف زردپی پایینی هم که مشخصه و به استخوان زند زیرین متصل میشه -
سلام دوستان آخر چی شد
چون درست یادم نیست اما فکر میکنم گفته میشد یکی به بازو و یکی به کتف وصله و از پایین هم که کلا بحثش جداست و به زند زیرین وصلهparsa_tabaei طبق چیزی که من میدونم اون زردپی ای که تو شکل کتاب انگار به سر استخوان بازو وصل شده صرفا از روش رد شده و انتهاش که تو شکل مشخص نیس میرسه به کتف
هرچند ممکنه تو تستای مختلف دید طراح فرق کنه و چیزی که گفتم غلط یا درست در بیاد -
parsa_tabaei در آسونه ولی دارم متوجهش نمیشم... گفته است:
سلام دوستان آخر چی شد
چون درست یادم نیست اما فکر میکنم گفته میشد یکی به بازو و یکی به کتف وصله و از پایین هم که کلا بحثش جداست و به زند زیرین وصلهسلام نه این موردی که شما گفتید برای ماهیچه ۳ سر بازو درسته ولی برای ۲ سر نه!
توی ماهیچه دو سر هر دو زردپی از بالا به کتف متصل هستن و زردپی پایین هم با زند زبرین
تکلیف زردپی پایینی هم که مشخصه و به استخوان زند زیرین متصل میشهپرستو بابایی ممنون از شما
-
parsa_tabaei طبق چیزی که من میدونم اون زردپی ای که تو شکل کتاب انگار به سر استخوان بازو وصل شده صرفا از روش رد شده و انتهاش که تو شکل مشخص نیس میرسه به کتف
هرچند ممکنه تو تستای مختلف دید طراح فرق کنه و چیزی که گفتم غلط یا درست در بیادآدمک
آره متاسفانه داخل شکل انگار به استخوان بازو متصل هست
دید طراح کنکور مهمه کو اون هم به احتمال زیاد مورد درست رو مد نظر قرار میده
ممنون️
-
آدمک
آره متاسفانه داخل شکل انگار به استخوان بازو متصل هست
دید طراح کنکور مهمه کو اون هم به احتمال زیاد مورد درست رو مد نظر قرار میده
ممنون️
parsa_tabaei خواهش میکنم
میشه از متن و عکس کتاب هم استنباطی داشت همونطور ک گفتم
ببینید تو این عکس ماهیچه چپی دو سر بازو عملا به کتف وصله
ولی ماهیچه سمت راستی بنظر میاد به سر بازو وصله در صورتی که اینطور نیس و فقط از روی سرش رد شده
استنباط دیگه اینه که کتاب گفته زردپی ماهیچه رو به استخوان وصل میکنه
طبق شکل پایین زردپی نمیتونه به کپسول مفصلی وصل کنه ماهیچه رو و باید حتما به استخوان وصل کنه، پس با گذشتن از روی کپسول مفصلی میرسه به استخوان کتف که تو شکل مشخص نیس
-
parsa_tabaei در آسونه ولی دارم متوجهش نمیشم... گفته است:
سلام دوستان آخر چی شد
تکلیف زردپی پایینی هم که مشخصه و به استخوان زند زیرین متصل میشهپرستو بابایی اینم درنظر بگیر...
-
پرستو بابایی اینم درنظر بگیر...
Maaah این واقعا جدید بود چرا هیچ کجا ندیدم ؟
-
پرستو بابایی اینم درنظر بگیر...
Maaah
یکم زیادی عجیبه ...