7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
هرکی یه گزاره۳
-
آدمک در هرکی یه گزاره۳ گفته است:
( مثلا اونی که تو مرحله اول قندکافت عمل میکنه)
ببخشید اینو اشتباه نوشتم معذرت قندکافت تو سیتوپلاسمه
منظورم اینه انزیمای تجزیه کننده در میتوکندری هم داریم ولی مثال اشتباهی زدم
مثلا میتونیم دنا پلیمراز میتوکندری رو بگیم که گروه های فسفات رو از نوکلئوتید ها جدا میکنه -
گزاره:
در فرایند همانندسازی غیر حفاظتی قطعا دو دنا با یک رشته قدیمی یکسان ایجاد میشود.پ.ن۱: برگرفته از تست ایشون N.Sz
پ.ن ۲:این تاپیک رو خیلی وقت پیش دیده بودم خوشم اومده بود ،خلاصه میخواستم یه گزاره ای گفته باشم تو دلم نمونه:))
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to f.nalist on آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist
ص ؟ -
پرستو بابایی
بله -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to f.nalist on آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
f.nalist
درسته فکر کنم
میتوکندری ها تو هر مرحله ای می تونستن همانند سازی بشن -
پرستو بابایی
تحلیل خوبه
آدمک
نظرت درم ورد گزاره پایینی -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to f.nalist on آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist
یعنی گزاره غلطه؟! -
پرستو بابایی در هرکی یه گزاره۳ گفته است:
f.nalist
یعنی گزاره غلطه؟!آدمک در هرکی یه گزاره۳ گفته است:
f.nalist غلطه دیگه
ماهیچه بالغ که تقسیم نمیشه هستش دیگهآفرین
-
آدمک در هرکی یه گزاره۳ گفته است:
f.nalist غلطه دیگه
ماهیچه بالغ که تقسیم نمیشه هستش دیگهوایییی
حواسم نبود بهش اصلا! -
پرستو بابایی
اینجا تازه میاد تک گزاره میشه یه کم بولد تر میشه
ولی فرض کن تو یه تست چند موردی
میگه خب این فقط خواسته یه سلول درست و حسابی رو بگه
یهو تو گزاره چهارم میندازتت ته چاه -
f.nalist
هعیی اره -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Anzw 18 on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Anzw 18
غ؟
الزاما صفحات رشد باعث تشکیل یاخته استخوانی جدید نمیشن