هرکی یه گزاره۳

-
گزاره : تخمیر همانند تنفس هوازی در شرایطی که اکسیژن کافی است انجام می شود .
-
گزاره : تخمیر همانند تنفس هوازی در شرایطی که اکسیژن کافی است انجام می شود .
پرستو بابایی برای گلبول قرمز درسته
-
پرستو بابایی برای گلبول قرمز درسته
_ Reza _
آفرین دقیقا -
گزاره
نوعی رنگیزه جذب کننده نور در کلروپلاست و عاملی در واکوئول نوعی سلول گیاهی که نقشی مشابه کاغذ ph دارد دارای توانایی کاهش سرعت تشکیل ترکیب (هایی) با الکترون های جفت نشده هستند . -
گزاره
نوعی رنگیزه جذب کننده نور در کلروپلاست و عاملی در واکوئول نوعی سلول گیاهی که نقشی مشابه کاغذ ph دارد دارای توانایی کاهش سرعت تشکیل ترکیب (هایی) با الکترون های جفت نشده هستند . -
گزاره
نوعی رنگیزه جذب کننده نور در کلروپلاست و عاملی در واکوئول نوعی سلول گیاهی که نقشی مشابه کاغذ ph دارد دارای توانایی کاهش سرعت تشکیل ترکیب (هایی) با الکترون های جفت نشده هستند . -
_ Reza _ در هرکی یه گزاره۳
گفته است:
قشی مشابه کاغذ ph دارد
این اطلاعات از کتاب قابل استخراجه؟
منظورم اینه کجای کتاب گفته انتوسیانین در تشخیص ph موثره -
_ Reza _ فکر کنم درسته
قسمت اول منظورش کاروتن هس و قسمت دوم انتوسیانین
(شایدم بخاطر کلمه "ترکیب" غلط بشه چون یه مولکولی مثل O2 ترکیب محسوب نمیشه) -
کاری به تشکیل نداره ... وقتی که تشکیل شد میاد اکسایش پیدا میکنه و الکترون رادیکال رو تامین میکنه ... پس سرعت تشکیلشو کاهش نمیده
-
آدمک همه جملات درست بودن ولی یجاش دام داره ... متن زیرو بخون و گزاره رو دوباره چک کن
حله ؟
مانع از اثر تخریی ... -
_ Reza _ بله خنثی میکنن
فکر کنم پروتئین های زنجیره انتقال الکترون میتونن سرعت تشکیلشون رو کاهش بدن -
_ Reza _ صرفا یه مثال بود
مثلا اخرین پروتئین زنجیره انتقال الکترون راکیزه میتونه با تشکیل آب از اکسیژن سرعت تشکیل رادیکال رو کاهش بده -
این استنباط نظرت چیه ؟!
سیانید با اثر بر پروتئین آخر زنجیره باعث افزایش سرعت تشکیل رادیکال میشه و co با اثر بر پروتئین آخر زنجیره و کاهش حمل o2 یطورایی باعث کاهش تشکیل رادیکال میشه ! یعنی الان میشه گفت میتونه شرایط به گونه ای پیش بره که عواملی با اثر بر یک پروتئین اثرات متفاوتی داشته باشند ... -
این استنباط نظرت چیه ؟!
سیانید با اثر بر پروتئین آخر زنجیره باعث افزایش سرعت تشکیل رادیکال میشه و co با اثر بر پروتئین آخر زنجیره و کاهش حمل o2 یطورایی باعث کاهش تشکیل رادیکال میشه ! یعنی الان میشه گفت میتونه شرایط به گونه ای پیش بره که عواملی با اثر بر یک پروتئین اثرات متفاوتی داشته باشند ..._ Reza _ راجب سیانید اشتباه نمیکنی؟
من حافظه ضعیفی دارم ولی یادمه کتاب میگف سیانید نمیذاره الکترون به اکسیژن برسه : پس داره تشکیل رادیکال رو کاهش میده
راجب CO هم تقریبا همینه: با کاهش حمل اکسیژن باعث بشه رادیکال ازاد کمتر تولید شه و همچنین دقیقا مثل سیانید باعث بشه الکترون به اکسیژن نرسه، پس در هر صورت باعث کاهش تشکیل رادیکال میشه -
_ Reza _ راجب سیانید اشتباه نمیکنی؟
من حافظه ضعیفی دارم ولی یادمه کتاب میگف سیانید نمیذاره الکترون به اکسیژن برسه : پس داره تشکیل رادیکال رو کاهش میده
راجب CO هم تقریبا همینه: با کاهش حمل اکسیژن باعث بشه رادیکال ازاد کمتر تولید شه و همچنین دقیقا مثل سیانید باعث بشه الکترون به اکسیژن نرسه، پس در هر صورت باعث کاهش تشکیل رادیکال میشه