هرکی یه گزاره۳

-
این استنباط نظرت چیه ؟!
سیانید با اثر بر پروتئین آخر زنجیره باعث افزایش سرعت تشکیل رادیکال میشه و co با اثر بر پروتئین آخر زنجیره و کاهش حمل o2 یطورایی باعث کاهش تشکیل رادیکال میشه ! یعنی الان میشه گفت میتونه شرایط به گونه ای پیش بره که عواملی با اثر بر یک پروتئین اثرات متفاوتی داشته باشند ..._ Reza _ راجب سیانید اشتباه نمیکنی؟
من حافظه ضعیفی دارم ولی یادمه کتاب میگف سیانید نمیذاره الکترون به اکسیژن برسه : پس داره تشکیل رادیکال رو کاهش میده
راجب CO هم تقریبا همینه: با کاهش حمل اکسیژن باعث بشه رادیکال ازاد کمتر تولید شه و همچنین دقیقا مثل سیانید باعث بشه الکترون به اکسیژن نرسه، پس در هر صورت باعث کاهش تشکیل رادیکال میشه -
_ Reza _ راجب سیانید اشتباه نمیکنی؟
من حافظه ضعیفی دارم ولی یادمه کتاب میگف سیانید نمیذاره الکترون به اکسیژن برسه : پس داره تشکیل رادیکال رو کاهش میده
راجب CO هم تقریبا همینه: با کاهش حمل اکسیژن باعث بشه رادیکال ازاد کمتر تولید شه و همچنین دقیقا مثل سیانید باعث بشه الکترون به اکسیژن نرسه، پس در هر صورت باعث کاهش تشکیل رادیکال میشه -
نوعی pro دفاعی که در زخم های شدید که احتمال فعالیت باکتری کزاز وجود دارد به عنوان دارو مصرف می شود ؛ممکن است در پی برون رانی از یاخته هایی غیر از پلاسموسیت خارج شوند.
-
نوعی pro دفاعی که در زخم های شدید که احتمال فعالیت باکتری کزاز وجود دارد به عنوان دارو مصرف می شود ؛ممکن است در پی برون رانی از یاخته هایی غیر از پلاسموسیت خارج شوند.
پرستو بابایی
ص
من گفتم این سرم رو میگه
گاهی بدن در برابر این عوامل خارجی ماده حساسیت زا میدونه بیرون که به خاطر هیستامینه -
پرستو بابایی
ص
من گفتم این سرم رو میگه
گاهی بدن در برابر این عوامل خارجی ماده حساسیت زا میدونه بیرون که به خاطر هیستامینه@f-nalist
نه علتش این نیست -
پرستو بابایی
ص
من گفتم این سرم رو میگه
گاهی بدن در برابر این عوامل خارجی ماده حساسیت زا میدونه بیرون که به خاطر هیستامینه -
@f-nalist
نه علتش این نیستپرستو بابایی منظورش سلول لنفوسیت مادری نیس؟
-
پرستو بابایی منظورش سلول لنفوسیت مادری نیس؟
آدمک
نه اینم نیست -
آدمک
نه اینم نیستپرستو بابایی لطفا نگید که ماکروفاژ که باکتریو با پادتن میخوره بعدش پادتن هارو پس میده بیرون
خیلی تخیلی میشه -
پرستو بابایی لطفا نگید که ماکروفاژ که باکتریو با پادتن میخوره بعدش پادتن هارو پس میده بیرون
خیلی تخیلی میشه -
پرستو بابایی لطفا نگید که ماکروفاژ که باکتریو با پادتن میخوره بعدش پادتن هارو پس میده بیرون
خیلی تخیلی میشهآدمک
دارین نزدیک میشین -
بچه ها ،منظورش پادتنه
خب حالا فکر کنید چطور میشه که اینطوری میشه -
فرد سرم دریافت می کنه که حاوی پادتن آمادس
-
-
پرستو بابایی این جواب بود؟
-
پرستو بابایی این جواب بود؟
آدمک
نه ،فقط اینکه منظورش از قسمت ابتدایی گزاره پادتنه -
آدمک
نه ،فقط اینکه منظورش از قسمت ابتدایی گزاره پادتنهپرستو بابایی
اها
اینو من نمیدونم چرا اشتباه خوندم فکر کردم منظور ش چیز دیگه ایه -
آدمک
نه ،فقط اینکه منظورش از قسمت ابتدایی گزاره پادتنهپرستو بابایی خب اوکی اونو ک میدونستیم
پس هنوز جوابو نداریم دیگه