هرکی یه گزاره۳

-
هوووووووووووم
-
لابد میخواد بگه که
دیدی تو راه هم از دیواره بیرین رانی میکنیه -
نوشتهشده در ۱۳ بهمن ۱۴۰۲، ۲۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-nalist
-
نوشتهشده در ۱۳ بهمن ۱۴۰۲، ۲۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اگر جواب چرتی نداره فرصت بدید خودمون پیدا کنیم
اگر چرته لطفا بگید -
آدمک
تنها چیزی که به ذهنم میرسه والا -
.....
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ بهمن ۱۴۰۲، ۲۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
می دونیم که پادتن ها می تونن از خون خارج بشن و برای همین از یاخته های سنگ فرشی در پی برون رانی عبور کنن
-
می دونیم که پادتن ها می تونن از خون خارج بشن و برای همین از یاخته های سنگ فرشی در پی برون رانی عبور کنن
پرستو بابایی
حتما کاظم بعد این سوال بهش تیتاپ داده -
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ بهمن ۱۴۰۲، ۲۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خیلی دور از ذهنه واقعا قبول دارم
-
خیلی دور از ذهنه واقعا قبول دارم
پرستو بابایی
نه اصلا
من جواب دادم -
نوشتهشده در ۱۳ بهمن ۱۴۰۲، ۲۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی واقعا صحت علمی داره؟
-
پرستو بابایی
نه اصلا
من جواب دادمفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ بهمن ۱۴۰۲، ۲۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-nalist
آها همون که از دیوار هم رد میشه ؟
-
@f-nalist
آها همون که از دیوار هم رد میشه ؟
پرستو بابایی
ایره -
پرستو بابایی واقعا صحت علمی داره؟
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ بهمن ۱۴۰۲، ۲۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآدمک
منبع تستش که معتبره
قسمت جیم -
پرستو بابایی
ایرهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ بهمن ۱۴۰۲، ۲۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-nalist
نخیر قبول نیست اون شانسی بود -
-
@f-nalist
نخیر قبول نیست اون شانسی بودپرستو بابایی
گزارتون نگرفتش عصبانی هستید ایراد نداره -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ بهمن ۱۴۰۲، ۲۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
@f-nalist
دقیقا
البته یه تیکه هاییشو متوجه نشدم -
آدمک
منبع تستش که معتبره
قسمت جیمنوشتهشده در ۱۳ بهمن ۱۴۰۲، ۲۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط آدمک انجام شدهپرستو بابایی این دیگه چه کوفتی بود
والا تو شکل کتاب پروتئین های مکمل توسط شکاف های بین سلول های مویرگ ها به بیرون رفتن
منم ذهنم رف سمت همین گفتم پادتنم طبق شکلای صفحه بعد تقریبا هم اندازه پروتئین مکمله پس اونم همینجوری میتونه منتقل شه
حتی اگه صحت علمی داشته باشه این گزاره واقعا از کتاب قابل استنباط نیس و باید بگم مرگ بر پدر مادر طراحش که فشاریم کرد