نوسان،حل با روش دایره
-
میشه لطفا ای ۲تاسوالی که دورش قرمز کردمو با روش دایره حل کنید ممنونم
Astrophile بنظرم ۱۱۳۰ میشه گ۳ ؟!
-
parsa_tabaei سوال بنظر ناقص میاد
اگر منظورش از یک نقطه این باشه که ی دور کامل میزنه پس میشه گزینه 4
ولی میگم بازم ناقصه در کل بنظرم، چون میشه چندین حالت در نظر گرفت
آدمک
سوال ناقص هست چون میشه اختلاف این زمان ها رو برابر نصف T در نظر گرفت ( یعنی نقطه مد نظر رو مرکز دایره بگیریم ) اون وقت 180 دور میشه -
آدمک
سوال ناقص هست چون میشه اختلاف این زمان ها رو برابر نصف T در نظر گرفت ( یعنی نقطه مد نظر رو مرکز دایره بگیریم ) اون وقت 180 دور میشهparsa_tabaei بله میگم که سوال ناقصه با حالت های مختلف جواب های مختلفی میده
-
جواب تست 1124=
@0ba6b829431d66 ممنون، من ثانیه دوم رو A/2 در نظر گرفتم، حواسم نبود مسیر رفت و برگشتی و باید ضرب در 2 کنم
-
Astrophile بنظرم ۱۱۳۰ میشه گ۳ ؟!
_ Reza _ بله درسته
-
_ Reza _ بله درسته
Astrophile ولی دقت داشته باشید سوال ایراد داره
به چندین حالت میشه فرض سوال رو در نظر گرف (بخاطر ناقصیه اطلاعات) که باعث میشه جوابای متفاوتی داشته باشه -
_ Reza _ بله درسته
-
Astrophile ولی دقت داشته باشید سوال ایراد داره
به چندین حالت میشه فرض سوال رو در نظر گرف (بخاطر ناقصیه اطلاعات) که باعث میشه جوابای متفاوتی داشته باشه -
_ Reza _ اینم جواب سوم که شد ۹۰
متحرک از مرکز نوسان طی ۳ حرکت پی چهارمی ( تی هشتمی) رسیده به یک نقطه
-
آدمک نگفته که اون فاصله مشخص از دامنه باشه ... منظور صورت سوال اینه که که برگرده به جایی که همون اول بوده ... الان توی چیزی که نوشتی این رعایت نشده
-
آدمک نگفته که اون فاصله مشخص از دامنه باشه ... منظور صورت سوال اینه که که برگرده به جایی که همون اول بوده ... الان توی چیزی که نوشتی این رعایت نشده
-
_ Reza _ بعدشم تو دایره ای که من کشیدم محور افقی دامنه حرکته
میبینی که تو اون زمان ها دقیقا از یک نقطه گذشتهآدمک
توی چیزی که خود کتابم حل کرده این فرض رعایت شده که در نهایت به نقطه برگرده که همون اول اول بوده اما برای شما این رعایت نشده ... صرفا عبور از یک نقطه نباید باشه وگرنه با این فرض من حالتای زیادی رو میتونم فرض کنم و سوال اصلا قابل حل نیست سوالو با دقت بخون دوباره -
آدمک
توی چیزی که خود کتابم حل کرده این فرض رعایت شده که در نهایت به نقطه برگرده که همون اول اول بوده اما برای شما این رعایت نشده ... صرفا عبور از یک نقطه نباید باشه وگرنه با این فرض من حالتای زیادی رو میتونم فرض کنم و سوال اصلا قابل حل نیست سوالو با دقت بخون دوباره -
_ Reza _ نههه رضا گفته در لحظه های ۱دوازدهم و ۳ دوازدهم در یک نقطه مشخص قرار میگیره
تازه حتی اگر بخوایم مثل تو نقطه شروع رو در نظر بگیریم هم بینهایت جواب داره
میخوای برات بنویسم -
آدمک
فکر کنم من فهمیدم آقا رضا چیه میگن و به نظرم درسته
-
نسبت زمان ها به هم میشه ۳ خب حالا شرط ۱: روی زاویه هم باید مسافتی که از اول رفتن نسبتشون ۳ بشه و شرط ۲: به یک نقطه رسیده باشن