سوالات مختلف من از زیست آسون یا سختشو نمیدونم:)
-
آدمک در سوالات مختلف من از زیست آسون یا سختشو نمیدونم:) گفته است:
مثالی براش پیدا نمیکنم
حتی ذهنم رف به این سمت که مثلا یه یاخته درون ریز ویروسی شه و اینترفرون 1 (نوعی پیک کوتاه برد) ترشح کنه که باعث شه یاخته های دور و برش مقاوم شن
مسئله اینه که این اینترفرون وارده مایع بین یاخته ای میشه و میدونیم در حد کتاب سلول های درون ریز فقط میتونن جزو بافت پوششی یا عصبی باشن و مثالی از پیوندی نداریم ....آدمک در سوالات مختلف من از زیست آسون یا سختشو نمیدونم:) گفته است:
میدونیم در حد کتاب سلول های درون ریز فقط میتونن جزو بافت پوششی یا عصبی باشن و مثالی از پیوندی نداریم
توی این گزاره هم نگفته اونیاخته ای که پیک شیمیایی ترشح می کنه پیوندیه ،گفت به بافت پیوندی می ریزه
فکر کنم همین درست باشه🚶🏻
چون واقعا هیچ علت دیگه ای نداره -
میدونیم در حد کتاب سلول های درون ریز فقط میتونن جزو بافت پوششی یا عصبی باشن و مثالی از پیوندی نداریم
توی این گزاره هم نگفته اونیاخته ای که پیک شیمیایی ترشح می کنه پیوندیه ،گفت به بافت پیوندی می ریزه
فکر کنم همین درست باشه🚶🏻
چون واقعا هیچ علت دیگه ای ندارهپرستو بابایی ببینید الان شکی نیس گزاره 3 درسته (از اولم مشکلی روش نداشتیم)
گزاره 2 رو هم من میگم درسته
الان نظر شما اینه غلطه یا درست گزاره 2؟ -
فکر کنم همین درست باشه🚶🏻
چون واقعا هیچ علت دیگه ای ندارهپرستو بابایی در سوالات مختلف من از زیست آسون یا سختشو نمیدونم:) گفته است:
خب کدوم یاخته درون ریزی هس که پیک شیمیایی کوتاه برد رو به بافت پیوندی میریزه؟ من دنبال همین یاخته ام ولی هرچی فکر میکنم چیزی ب ذهنم نمیرسه
-
پرستو بابایی ببینید الان شکی نیس گزاره 3 درسته (از اولم مشکلی روش نداشتیم)
گزاره 2 رو هم من میگم درسته
الان نظر شما اینه غلطه یا درست گزاره 2؟آدمک
غلط -
آدمک
غلطپرستو بابایی در سوالات مختلف من از زیست آسون یا سختشو نمیدونم:) گفته است:
آدمک
غلطخب با این حساب ینی میگید ممکنه پیک کوتاه بردی از یاخته درون ریز به بافت پیوندی بریزه
خب بنظرتون مثال این یاخته چی هس -
پرستو بابایی در سوالات مختلف من از زیست آسون یا سختشو نمیدونم:) گفته است:
خب کدوم یاخته درون ریزی هس که پیک شیمیایی کوتاه برد رو به بافت پیوندی میریزه؟ من دنبال همین یاخته ام ولی هرچی فکر میکنم چیزی ب ذهنم نمیرسه
آدمک
همین مثالی که خودتون زدید ،یاخته ای داریم که پیک شیمیایی ترشح می کنه ،اینترفرون مثلا
ممکنه اینو به خون بریزه
جدی نمی دونم!😑 -
نتیجه گیری اخلاقی :با رد گزینه این تست را می زنیم و در صورت شمارشی بودن 🏃🏃🤧😂
-
آدمک
همین مثالی که خودتون زدید ،یاخته ای داریم که پیک شیمیایی ترشح می کنه ،اینترفرون مثلا
ممکنه اینو به خون بریزه
جدی نمی دونم!😑پرستو بابایی اخه مثالی که من زدم اول به مایع میان بافتی میریزه که سلول های کناری رو مقاوم کنه( ینی دلیلی نداره از مایع میان بافتی وارد خون بشه بعدش)
تازه اگر فرض کنیم وارد خون میشه تا مثلا اونجا هم تاثیرشو بذاره بازم با پاسخنامه در تناقض میشه چون پاسخنامه داره میگه به خون ترشح میشه (ینی مستقیم) -
نتیجه گیری اخلاقی :با رد گزینه این تست را می زنیم و در صورت شمارشی بودن 🏃🏃🤧😂
پرستو بابایی موافقم
تست مزخرفی بود از اون بدتر پاسخنامش که هیچ ربطی نداشت -
Sama_neh
یاخته درون ریز هورمون ترشح می کنه
هیستامین و هپارین هورمون نیستن ،درسته که به خون می ریزن ولی الزام نیست که حتما هر چی به خون می ریزه هورمون باشه .
توی تستا هم با عنوان پیک شیمیایی کوتاه برده ،و استثنا پیک های شیمیایی کوتاه برده که وارد خون میشه:)دلیل این سوال من تعریف معلم پایه دهم ما از یاخته های درون ریز و برون ریز بود، ایشون به ما اینجوری گفتن که:
یاخته ای که ترشحاتش وارد خون میشه »» درون ریز
و یاخته ای که ترشحاتش وارد خون نمیشه »» برون استپرستو بابایی در سوالات مختلف من از زیست آسون یا سختشو نمیدونم:) گفته است:
این جمله یعنی، این یاخته ها فقط هورمون ترشح میکنن
اما کتاب این جمله رو همچین گفته که «هورمون ها از یاخته های درون ریز ترشح میشوند»
یعنی هورمون ها رو ترشح میکنن اما اینکه فقط هورمون ترشح میکنه نامشخصه!؟از اونجایی که توی هیچ تستی ندیدم که درباره این، به نقطه ای اشاره کنه قبول کردم که فقط هورمون ترشح میکنن
اما با این تست دوباره...نمیدونم -
دلیل این سوال من تعریف معلم پایه دهم ما از یاخته های درون ریز و برون ریز بود، ایشون به ما اینجوری گفتن که:
یاخته ای که ترشحاتش وارد خون میشه »» درون ریز
و یاخته ای که ترشحاتش وارد خون نمیشه »» برون استپرستو بابایی در سوالات مختلف من از زیست آسون یا سختشو نمیدونم:) گفته است:
این جمله یعنی، این یاخته ها فقط هورمون ترشح میکنن
اما کتاب این جمله رو همچین گفته که «هورمون ها از یاخته های درون ریز ترشح میشوند»
یعنی هورمون ها رو ترشح میکنن اما اینکه فقط هورمون ترشح میکنه نامشخصه!؟از اونجایی که توی هیچ تستی ندیدم که درباره این، به نقطه ای اشاره کنه قبول کردم که فقط هورمون ترشح میکنن
اما با این تست دوباره...نمیدونمSama_neh نه بنظرم این جمله کتاب داره میگه ما به یاخته ای درون ریز میگیم که هورمون رو به خون میریزه نه اینکه فقططط هورمون ترشح کنه بلکه نوعی از پیک که اسمش هورمون هست رو به خون میریزه
اگر بخوایم از این دید دور بشیم و بگیم هر یاخته ای که هرچی ب خون ترشح میکنه درون ریزه اوضاع خیلییی بد میشه چون اینجوری خیلی از سلول ها و شاید همه رو در بربگیره اون موقع تمایزی بین درون ریز و برون ریز نمیتونیم قائل بشیم
بنظر من همین نگاه کافیه که : درون ریز بودنه یک یاخته شرطش اینه هورمون رو به خون بریزه (دقت داشته باشیم این یاخته ممکنه انواع پیک ها و مولکول های دیگه رو هم به خون بریزه ولی ترشح هورمون بهش اون لقب رو داده) -
Sama_neh نه بنظرم این جمله کتاب داره میگه ما به یاخته ای درون ریز میگیم که هورمون رو به خون میریزه نه اینکه فقططط هورمون ترشح کنه بلکه نوعی از پیک که اسمش هورمون هست رو به خون میریزه
اگر بخوایم از این دید دور بشیم و بگیم هر یاخته ای که هرچی ب خون ترشح میکنه درون ریزه اوضاع خیلییی بد میشه چون اینجوری خیلی از سلول ها و شاید همه رو در بربگیره اون موقع تمایزی بین درون ریز و برون ریز نمیتونیم قائل بشیم
بنظر من همین نگاه کافیه که : درون ریز بودنه یک یاخته شرطش اینه هورمون رو به خون بریزه (دقت داشته باشیم این یاخته ممکنه انواع پیک ها و مولکول های دیگه رو هم به خون بریزه ولی ترشح هورمون بهش اون لقب رو داده)آدمک در سوالات مختلف من از زیست آسون یا سختشو نمیدونم:) گفته است:
اوضاع خیلییی بد میشه
اره راست میگید🫠
بنظر من همین نگاه کافیه که : درون ریز بودنه یک یاخته شرطش اینه هورمون رو به خون بریزه (دقت داشته باشیم این یاخته ممکنه انواع پیک ها و مولکول های دیگه رو هم به خون بریزه ولی ترشح هورمون بهش اون لقب رو داده)
+++...