زیست
-
من این رو نفهمیدم. یه بار دیگه میگی؟
رضا من تو چندین و چند تست دیده بودم که اعتقادشون بر این بود فقط در گلیکولیز پروتون حاصل میشه
به استنباط از این شکلای کتاب که فقط تو گلیکولیز پروتون رو نوشته و در اکسایش پیرووات و کربس خبری ازش نیس

ولی این تستی که اینجا داره بحث میشه بیشتر بدانید رو در نظر گرفته و بیخیال شکلای متن شده و گفته هرجا NADH تولید شه H+ هم تولید میشه
-
Reza-H چاکرم
خلاصه ک نمیدونم بالاخره بیشتر بدانید رو در نظر بگیریم یا شکل کتاب...
منطقیش اینه بیخیال این تست شیم و شکل کتاب (هرچند غیرعلمی) رو در نظر بگیریم -
@N-Sz
خواهش می کنم -
@N-Sz جز منحرف کردن ذهنت کاری نکردم اما خواهش میکنم✨
-
@N-Sz بله درسته 🙃
-
من این رو نفهمیدم. یه بار دیگه میگی؟
رضا من تو چندین و چند تست دیده بودم که اعتقادشون بر این بود فقط در گلیکولیز پروتون حاصل میشه
به استنباط از این شکلای کتاب که فقط تو گلیکولیز پروتون رو نوشته و در اکسایش پیرووات و کربس خبری ازش نیس

ولی این تستی که اینجا داره بحث میشه بیشتر بدانید رو در نظر گرفته و بیخیال شکلای متن شده و گفته هرجا NADH تولید شه H+ هم تولید میشه
آدمک
به نظرم چون کتاب کامل یکبار واکنشو برامون نوشته نمیشه بگیم این سوال خارج از کتابهتو شکل اکسایش پیرووات صرفا دوباره ذکر نکرده که H+ هم هست
-
آدمک
به نظرم چون کتاب کامل یکبار واکنشو برامون نوشته نمیشه بگیم این سوال خارج از کتابهتو شکل اکسایش پیرووات صرفا دوباره ذکر نکرده که H+ هم هست
parsa_tabaei مثل این صفحه
داره تولید NADH گلیکولیز رو نشون میده (همون که تو چند صفحه قبل H+رو براش نوشته ) اما اینجا دوباره ذکر نکرده
-
parsa_tabaei مثل این صفحه
داره تولید NADH گلیکولیز رو نشون میده (همون که تو چند صفحه قبل H+رو براش نوشته ) اما اینجا دوباره ذکر نکرده
parsa_tabaei اره راس میگی اینجا هم ننوشتش
ولی واقعا خیلی تستا اینطور در نظر نمیگرفتن
من خودم با توجه به بیشتر بدانید و فکتی که شما گفتی از این به بعد همیشه پروتون رو در نظر میگیرم
مرسی -
parsa_tabaei اره راس میگی اینجا هم ننوشتش
ولی واقعا خیلی تستا اینطور در نظر نمیگرفتن
من خودم با توجه به بیشتر بدانید و فکتی که شما گفتی از این به بعد همیشه پروتون رو در نظر میگیرم
مرسیآدمک
ممنون از شما ♥️ -
آدمک
ممنون از شما ♥️parsa_tabaei چاکرم
-
@N-Sz خیر منظورش یاخته های میانبرگ (در گیاهان C4 دسته بندی نرده ای اسفنجی ندارن و مشابه هستن) و یاخته های غلاف اوندی هستش