فصل۵ ۱۲
-
-
و اما دلیلی که اورده:NAD+ و FAD+هم در فضای داخلی میتوکندری و هم در فضای بین دو غشای میتوکندری قابل مشاهده است:///
حالا من میگم اوکییییییییییییییییییی
اون NADH ای که از سیتوپلاسم وارد میتوکندری شده وقتی تو کربس مصرف بشه و تبدیل بشه به NAD+ برای اینکه کمبود NAD+ سیتوپلاسم سلول جبران شه از فضاهای میتوکندری رد میشه و برمیگرده تو سیتوپلاسم پس تو جفت فضاها قابل مشاهدس و گزاره 2 غلطهولی FAD+ دیگه چییییییییییییی
-
و اما دلیلی که اورده:NAD+ و FAD+هم در فضای داخلی میتوکندری و هم در فضای بین دو غشای میتوکندری قابل مشاهده است:///
حالا من میگم اوکییییییییییییییییییی
اون NADH ای که از سیتوپلاسم وارد میتوکندری شده وقتی تو کربس مصرف بشه و تبدیل بشه به NAD+ برای اینکه کمبود NAD+ سیتوپلاسم سلول جبران شه از فضاهای میتوکندری رد میشه و برمیگرده تو سیتوپلاسم پس تو جفت فضاها قابل مشاهدس و گزاره 2 غلطهولی FAD+ دیگه چییییییییییییی
اون NADH ای که از سیتوپلاسم وارد میتوکندری شده وقتی تو کربس مصرف بشه و تبدیل بشه به NAD+ برای اینکه کمبود NAD+ سیتوپلاسم سلول جبران شه از فضاهای میتوکندری رد میشه و برمیگرده تو سیتوپلاسم پس تو جفت فضاها قابل مشاهدس
انصافا نکته جالبی بود و تست قشنگی بود
بماند که پاسخنامه مثل همیشه غلط و ناقصه -
-
@N-Sz
-
Sama_neh خب پاسخنامه هم مشکلی نداره که اسمی از FAD+ یا NAD+ نیاورده
صرفا گفته مولکول پذیرنده الکترون (به همون دلیلی ک گفتم منظورش NAD+ هستش)
پس هم سوال و هم پاسخنامه بنظرم درستن و نکته خفنی داشت -
آدمک اره الان میخواستم بگم دلیلش همینی بود که گفتید
ببخشید الان ذهنم خیلی درگیره نتونستم درک کنم چی شد🫠
-
@N-Sz خیلی دوست دارم توضیح بدم اما ذهنم یاری نمیکنه
بابت اینم عذر میخواهم ازت🥲
میسپرم به دوستان -
@N-Sz در فصل۵ ۱۲ گفته است:
الان چی شد من نفهمیدم
FAD+ و NAD+ فقط تو فضای داخلی متوکندری هستن درسته؟NAD+ توی سیتوپلاسم هم هست
مثلا موقعی که برای گلیکولیز استفاده میشه -
@N-Sz در فصل۵ ۱۲ گفته است:
الان چی شد من نفهمیدم
FAD+ و NAD+ فقط تو فضای داخلی متوکندری هستن درسته؟NAD+ توی سیتوپلاسم هم هست
مثلا موقعی که برای گلیکولیز استفاده میشهپرستو بابایی متوجه شدم تشکر
-
پرستو بابایی متوجه شدم تشکر
@N-Sz
خواهش می کنم -
جالبه که تو این فصل هر کاری می کنم اصلا پیشرفت نمی کنم:)
-
@N-Sz نه ببینید پایین تر توضیح دادم
FAD+ فقط در فضای داخلی میتوکندری دیده میشه
ولی راجب NAD+ بگم:
واضحه در فضای داخلی میتوکندری قابل مشاهدس و حتما اینو قبول دارید
ولی راجب فضای خارجیش بگم: وقتی در گلیکولیز NADH تولید میشه، این NADH باید برای مصرف در زنجیره انتقال الکترون وارد فضای داخلی میتوکندری بشه، بعد از مصرف که تبدیل به NAD+ شده حالا باید از میتوکندری خارج بشه (هم از فضای داخلی بگذره و هم خارجی) و وارد سیتوپلاسم سلول بشه تا کمبود NAD+ سیتوپلاسم جبران شه
پس NAD+ رو هم در فضای داخلی و هم خارجی (بین دوغشا) میتوکندری شاهد هستیم -
@N-Sz نه ببینید پایین تر توضیح دادم
FAD+ فقط در فضای داخلی میتوکندری دیده میشه
ولی راجب NAD+ بگم:
واضحه در فضای داخلی میتوکندری قابل مشاهدس و حتما اینو قبول دارید
ولی راجب فضای خارجیش بگم: وقتی در گلیکولیز NADH تولید میشه، این NADH باید برای مصرف در زنجیره انتقال الکترون وارد فضای داخلی میتوکندری بشه، بعد از مصرف که تبدیل به NAD+ شده حالا باید از میتوکندری خارج بشه (هم از فضای داخلی بگذره و هم خارجی) و وارد سیتوپلاسم سلول بشه تا کمبود NAD+ سیتوپلاسم جبران شه
پس NAD+ رو هم در فضای داخلی و هم خارجی (بین دوغشا) میتوکندری شاهد هستیم -
-
یه سوال پرسیده بودید که همه احزاب داخلی زنجیره پروتئینی هستن یا نه ؟ اونایی که H+ ترشح نمی کنن هم پروتئین هستن ؟
نمی دونم به جواب رسیدین یا نه ولی اینم گفتم بگم
@N-Sz