رفع بعضی نگرانی ها در مورد برنامه های آلاء و کنکور 96
-
منتظرالمهدی
بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:ali1375-0016 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@reza77 لینک دانلو ندارهههههههههههههههههههههه
-
Rebwar
سلام فکر کنم دبیرای اردوی نوروز این اساتید باشن و بعد نوروز اردو که برگزار شد ضبط میکنن بعد روی سایت قرار داده میشه -
NGU متشکرم
-
منتظرالمهدی
خواهش میکنم
من فقط پیام رو فروارد کردم بهاره خانم آپلود کرده فیلم رو -
NGU بله متوجه شدم گیج زدم
متشکر از بهاره خانوم -
بچه ها چند مورد هست میخوام خدمتتون عرض کنم
۱. همه میدونیم که الا به هیچ عنوان موظف به انجام این امر نیست اینو هر وقت یه چیزی میگی همه بچه ها میان میگن. ولی قبول کنین وقتی یه قولی داده میشه یه پروژه ای شرو میشه خیلی ها به امید این قول شما حیلی از کارای خودشون و کنسل میکنن.
گفتن ۱۵ مرداد ماه برنامه اعلام میشه الان ۱۶ مرداده.
گفتن تا عصر بزارین رو میوت که پست پیاپی داریم حتی یه پست هم نیومده.
باور کنین من میتونستم کلاس فیزیک کنکوری برم ولی گفتم شاید ص۵ مرداد گفتن کلاس بهتر میزاریم هنوز خبری نیست.
علاوه بر همه احترامات برای اساتید فیزیک الا: اقای کازرانیان اصلا با شور و شوق درس نمیدن خیلی خسته به مظر میرسن و پارسال اصلا برام کارساز نبود برا همین منتظر کلاس جدید بودم که اونم بر اساس شواهد امکانش کمه.
بازم ممنون برای همه چیز و این یه سالی که واقعا تو دروس شیمی و عربی برای شخص من سنگ تموم بود.
خدا قوت -
سلام ممنون از تمام کارکنان الا اجرتون با امام حسین این کاری ک شما دارین میکنید اجرش خیلی زیاده این ها همش واسه پاچه خواری نمیگم ولی بنده هم سال قبل ی چن تا دی وی دی از ی موسسه خریدم کمک ک نکرد هیچ بعد ک فهمیدم اگه کتاب کمک درسی میخوندم بهتر میفهمیدم اول تحت تاثیر این موسسه ها قرار گرفته بودم و فک میکردم واسه هر سوال کنکور نکته تستی بلد باشی زیر ی دیقه میزنی ولی بعد ک جریان این موسسه ها رو فهمیدم با الا اشنا شدم چن تا از فیلم هاشو ک دیدم نه از اونا بهتر میگفت بلکه کامل تر میگفت انگار کل دنیا رو بهم داده بودن. لطفا تو این شرایط کنکور تحت تاثیر تبلبغ قرار مگیرین
-
arsalanalinejad76yahoo.comreplied to NGU on ۱۶ مرداد ۱۳۹۵، ۱۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
NGU در رفع بعضی نگرانی ها در مورد برنامه های آلاء و کنکور 96 گفته است:
@_Mr.Gentleman_
سلام فکر میکنم عربی فقط برای دوران طلایی نوروز(جمعبندی)باشهببین من فیلمای عمار تاج بخش رو تو سایت کانون دیدم و خیلی خوب است ولی به نظر من هیچکی تو عربی ناصح زاده نمی شه
-
Dr دانش آموزان آلاءreplied to arsalanalinejad76yahoo.com on ۱۶ مرداد ۱۳۹۵، ۱۱:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
arsalanalinejad76yahoo.com در رفع بعضی نگرانی ها در مورد برنامه های آلاء و کنکور 96 گفته است:
NGU در رفع بعضی نگرانی ها در مورد برنامه های آلاء و کنکور 96 گفته است:
@_Mr.Gentleman_
سلام فکر میکنم عربی فقط برای دوران طلایی نوروز(جمعبندی)باشهببین من فیلمای عمار تاج بخش رو تو سایت کانون دیدم و خیلی خوب است ولی به نظر من هیچکی تو عربی ناصح زاده نمی شه
آره واقعا هیچ کسی ناصح زاده نمیشه دوست دارم آلاء امسال تو درس عربی از آقای ناصح زاده فیلم های جدید بذاره
-
Dr
سلام قبول دارم استاد ناصح زاده واقعا فوق العاده تدریس میکنن ولی به نظرم اگه با آقای ناصح زاده بخونیم (در طی سال)و بعد جمعبندی با آقای تاج بخش باشه فکر کنم خیلی بهتر باشه چون مشاور ها هم معمولا(اگر اشتباه نکنم) میگن جمع بندی یا همون نکته و تست رو با استادی غیر از استادی که در طی سال بودین برین -
-
@mehdinasiri برنامه ی آلاء برای کنکور 96 : 1) شیمی : استاد آقاجانی ، تکمیل فیلم های قبل و تغییرات جدید کنکور وپک جدید صفر تا صد کنکور با سبکی متفاوت 2) شیمی : جمع بندی برای نوروز با 90 تست توسط استاد انوشه (مولف کتاب مهروماه) 3)فیزیک : استاد فدایی فرد ، تکمیل فیلم های قبلی + تغییرات کتاب درسی 4) فیزیک جمع بندی نوروز با استاد نادریان 5)صفر تا صد عربی کنکور (+انسانی ) توسط استاد مهدی جلادتی 6) جمع بندی نوروز با عمار تاجبخش 7) در ضمن طبق فیلم 1 احتمالن تدریس عربی با استاد ناصح زاده نباشه چون فیلم های قبلی ایشون رو نشون داد .
مشاوره : استاد امینی راد و بهنام اسماعیلی 9) جمع بندی عید نوروز در درس ریاضی تجربی و دیفرانسیل با استاد سیروس نصیری 10) صفر تا صد زیست سال سوم با استاد امینی راد 11) تکمیل همایش زیست با استاد رحیمی 12 ) همایش ویژه نوروز در درس زیست با استاد مسعود حدادی 13) تکمیا صفر تا صد جبر و احتمال و همایش گسسته ی کنکور با استاد حسین کرد 14) همایش گسسسته و جبر و احتمال و ترکیبیات 2 جلسه واحتمال 3 جلسه و گراف 2 جلسه و نظرییه ی اعداد با استاد شامیزاده 15) همایش ویژه ی نوروز در دروس جبر و احتمال و گسسته با استاد سروش مویینی 16) صفر تا صد ریاضیات انسانی با استاد مهدی امینی راد17) همایش جمع بندی ریاضیات انسانی ویژه ی عید نوروز با استاد خسرو محمد زاده 18) ادامه دارد ............
-
سوالی که حداقل برای من مطرح است و شاید دوستانی هم این فکر به سرشون بزنه اینه که:
برنامه ها اعلام میشه حداقلش اینه که چند تایی فایل اومده و کم کم فکر کنم تکمیل شده ولی از کی این فیلمها به سایت میان
مثلا همایشی که از الان داره ضبط میشه(اینطور فکر میکنم)ایا تا عید در سایت نمیاد؟
و یا بقیه فیلم ها از کی اپلود میشن؟
(پیشنهاد برای دوستانی که نگران نیامدن اقای ناصح زاده اند:درسته من خیلی ایشونو قبول دارم ولی هم همایش و هم کلاس های ایشون تو سایت هست و شما میتونید دانلود کنید وببینید ولی اینکه تنوع استاد های عالی باشه به نظرم بد نیست مثلا میشینی با فیلم های اقای ناصح زاده میخونی و تو تابستون و یا تو ترم اول تموم میکنی و اگه نیاز بود استاد دیگه ای رو هم میبینی) -
آموزش مجازی آلاء, [10.04.02 07:34]
لینک مستقیم برای کسانی که با تلگرام نمی تونند دانلود کنند
اعلام برنامه های آلاء - قسمت 1
http://dl1.sanatisharif.ir/media/other/Alaa-15-mordad.mp4
اعلام برنامه های آلاء - قسمت 2
http://dl1.sanatisharif.ir/media/other/Alaa-15-mordad-2.mp4
توضیح بیشتر صفر تا صد عربی کنکور آقای جلادتی
( رشته ریاضی،تجربی،انسانی) -
کسی میدونه از کی فیلما رو سایت قرار میگیره
-
حسین ثار الله دانش آموزان آلاءreplied to arsalanalinejad76yahoo.com on ۱۷ مرداد ۱۳۹۵، ۱۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
arsalanalinejad76yahoo.com سلام بله از شنبه هفته بعد!
ناقابل 22000تومن! http://forum.alaatv.com/plugins/nodebb-plugin-emoji-apple/static/images/joy.png -
@سهندkonkor مطمعنید که از شنبه بعد فیلم میزارن؟
-
@سهندkonkor از کی شنیدی مطمئنی داداش؟
-
@_Mr.Gentleman_ کاملن موثقه...خیالت راحت
121/164