سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
مشاوره کنکوری
-
سلام، بچه ها کسی میدونه برای ثبت نام ترمیم نیازه گواهی دیپلم داشته باشیم یا نه؟
من از مدرسه نگرفتممم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @دانش-آموزان-آلاءمآهور شما گرفتتین؟
-
@kosar-ab
سلام خسته نباشید
تکمیل فرم های شماره 2 4 6 8
کپی برابر اصل کارنامه فارغ التحصیلی یا گواهی موقت پایان دوره
کپی صفحه اول شناسنامه و کارت ملی به همراه اصل شناسنامه و کارت ملی جهت تطبیق مشخصات
دو عکس 3 در 4
ثبت درخواست تاییدیه تحصیلی در سامانه emt.medu.ir توسط متقاضی (آموزش دریافت کد تاییدیه تحصیلی برای ترمیم معدل)
رسید واریز هزینه ترمیم معدل یا ایجاد سابقه تحصیلی (هزینه ترمیم معدل برای کنکور 1403) -
آموزش پرورش اعلام کرده بزودی سوالاتی رو بتون میده که با روند امتحانات خرداد آشنا بشید و آمادگی داشته باشید!!!
-
چند نکته در رابطه با ترمیم معدل
ثبت نام ترمیم معدل قبل فروردین انجام میشه (احتمال خیلی زیاد اواخر اسفند)
دیپلم ناقص هم میتونه ترمیم کنه پس اگه درسی افتاده داری میتونی ترمیم کنی بقیه درس هارو
ثبت نام ترمیم تو سایت مای مدیو انجام میشه که امسال هزینه های هر درس تو هر شهری ثابته
-
کمی حرف با کنکوری ها مخصوصا پشت کنکوری ها
میگی ترسیدم این روزا...فاصله م خیلیه با اونی که میخواستم و من یاد روزایی میفتم که همین فکرو میکردم اما بعد اعلام نتایج میفهمیدم اگه فقط یکم خودمو باور داشتم،اگه فقط یکم بیشتر خونده بودم،اگه تا آخرش دووم آورده بودم میشد و البته سال آخری که تا آخرش موندم...دقیق تر بهت بگم کشون کشون خودم رو رسوندم تا کنکور و شد🥲
میگی عقبم...دیگه وقتی واسه جبران ندارم و من یاد روزایی میفتم که با همین فکر رفتم که یکسال دیگه از بهترین سال های عمرم رو پشت کنکور بسوزونم و البته سال آخری که صداهای مزاحم مغزم رو خاموش کردم...دیگه میدونستم حتی اگه وضعیتم خوب نیست،حتی اگه راضی نیستم از خودم دیگه سال بعدی نیست که به امید اون شل بخونم...باید تموم میشد و شد🥺
میگی از الان بخونم میشه و من یاد روزایی میفتم که این سوال رو از معلم،مشاور و دوست پرسیدم...همه گفتن میشه ها ولی من صد خودم رو نذاشتم و نشد و البته سال آخری که فهمیدم جواب این سوال پیش هیچکس نیست...میدونی دیگه حتی این سوال رو از خودمم نمیپرسیدم...شاید دیگه اون شدن یا نشدنه مهم نبود...مهم این بود یه بار...فقط یه بار من تا آخرش تلاش کنم که حداقل بفهمم نتیجه ی تا آخر موندن و جنگیدن چیه🤌
میگی انگار کسی دیگه باورم نداره...حتی خودم انگار دیگه اون اعتماده رو ندارم به خودم و من یاد روزایی میفتم که انگار دو نیمه شده بودم...یه نیمه میگفت تو اگه آدم درست کردنش بودی تو این سه سال یه حرکتی زده بودی و نیمه ی دیگه،نیمه ای بود که خودش رو جز با روپوش سفید تصور نکرده بود و البته سال آخری که خودم جون میدادم به اون نیمه ای که آرزوی بچگیامو داد میزد🫠
میگی خسته ام...و من چقدر میفهمم این خستگی رو...منم خسته بودم از خودم...از اینکه این دانش آموزه من نبودم!این آدم ضعیفی که خودش رو باخته بود،این آدمی که هر سال قبول نشدنش رو پشت بهونه هاش قایم کرده بود،این آدمی که چشم بسته بود رو زحمتای پدر و مادرش و فقط تظاهر کرده بود به درس خوندن من نبودم!من کجا و این آدم کجا و البته سال آخری که برگشتم به خودم...شاید نه به قوت قبل اما حداقلش همون خود واقعیِ پیدا شده،هرچند ضعیف تر از قبل،خوب تمومش کرد!️
این همه تو گفتی...حالا بذار من بگم بهت...این آدمه تو نیستی!تو با هزار امید و آرزو نیومده بودی تو این راه که تهش اینجوری تموم شه...اون آدم قدیمی رو برگردون...خودت واقعیت رو پیدا کن...بذار خوب تموم شه...بذار با دل قرص و حال خوب رد شی از اولین چالش زندگیت...هنوزم میشه،هنوزم میتونی،هنوزم میرسی اگه اون آدمه رو برش گردونی...قول
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
جبران زمان از دست رفته تا بهمن ماه
میدونم که جمع کثیری از شماها زمان درس خوندن استاندارد یک کنکوری یعنی از مهر ماه تا بهمن ماه رو به دلایل مختلف از دست دادین
خیلی هاتون هنوز انگیزه زیادی دارین و میدونین که اگر از الان خوب بخونین شانس خوبی برای قبولی پیدا میکنین
یک دسته از شما ها هم هستین که دوست دارید شروع کنید اما همش نگرانین و استرس دارین و فکر میکنین که دیگه دیر شده و مدام در حسرت زمان از دست رفته هستینمن نمیخوام بیام از جملات کلیشه ای استفاده کنم و بگم که حتی یک ماه مونده به کنکور هم شروع کنین باز میتونین قبول بشین
من بهتون میگم که این درسته که شما چند ماه مهم رو از دست دادین،اما این چند ماه باقی مونده با توجه به اینکه به کنکور نزدیکن اهمیت خیلی بیشتری دارن🤌
همینطور هیچوقت بهتون نمیگم که اگر خوب بخونین قطعا قبولینمن این حرف رو حتی به دانش آموزی که از سال دهم هم داشته کنکوری میخونده نمیگم هیچوقت
بلکه اینو بهتون میگم که اگر از الان واقعا با تمام توان بخونین شانس خوبی برای قبولی پیدا میکنین🤌خب بریم استراتژی هامون رو یه مرور کوچیک کنیم:
1️⃣قبل از هر چیزی هدفت رو مشخص کن
جملاتی مثل اینکه حالا یه چیزی قبول بشم برم و نمیدونم چی میخوام قبول بشم و ... حرف یک رتبه برتر نمیتونه باشه
یا کلا وارد مسیری نشید یا اگر واردش میشید هدفتون رو مشخص کنید و تمام توانتون رو بذارید2️⃣برنامه داشته باشید.بدون برنامه درس خوندن مثل این میمونه که بدون نقشهو قطب نما🧭بخواید از رشته کوه های هیمالیابالا برید️
شما باید ۳ نوع برنامه داشته باشید
برنامه بلند مدت که یک دید کلی به شما میده که قراره مثلا در دو سه ماه آینده به صورت کلی چه درس هایی رو بخونید و به کجا برسیدیک برنامه هفتگی که مشخص باشه در طول یک هفته بر حسب بودجه بندی آزمون هاییکه دارید،قراره چه درس هایی رو بخونید و حدودا چه میزان تست رو حل کنید
و در نهایت برنامه روزانه که در واقع زیر مجموعه برنامه های هفتگی محسوب میشه🤌
3️⃣یک جمله معروف هست که میگه بجای اینکه چند منبع رو یکبار بخونین،یک منبع رو چند بار بخونین
انتخاب منبع درست خیلی میتونه تصمیم مهمی برای شما ها باشه و باید منبعی رو انتخاب کنین که بتونین در این زمان بیشترین بازدهی ممکن رو ازش دریافت کنین
داشتن چند منبع متعدد که از هر کدوم یک تیکه 🧩 بخونین و بعدش بزارینش کنار یکی از بدترین تصمیماتی میتونه باشه که یک داوطلب در این زمان از سال بگیره4️⃣تا میتونین تست حل کنینتست های آموزشی و بعدش زمان دار حتما باید داخل برنامه شما باشن️
آخر هفته ها میتونین از تست های مهمی که در طول هفته مارکدار کرده بودین به عنوان مرور استفاده کنین
تست زدن مهم ترین بخش مطالعه شما محسوب میشه که متاسفانه یکسری از شماها چندان علاقه ای بهش نداریدآشپزیرو فرض کنید که قصد درست کردن یک غذای عالیرو داره
این آشپز برای درست کردن غذا نیاز به مواد اولیه🧂داره
اما هر چه قدر هم که مواد اولیه خوبی داشته باشه،برای درست کردن غذا نیاز به یک دستور پخت عالی هم داره
تست زدن در واقع در نقش همون دستور پخت هست که اگر نباشه شما هر چه قدر هم درسنامه رو خوب بخونین بازم نمیتونین سر جلسه عملکرد خوبی داشته باشین5️⃣شماهایی که تا الان خوب نخوندین،احتمالا آزمون هم شرکت نکردین یا اگرم شرکت کرده باشین قطعا از بودجه بندی خیلی عقبین
اما اشکالی نداره و تلاش کنین تا خودتون رو به آزمون های جامع بعد از عید برسونید
هر آزمونی که شرکت میکنین،در هر صورت بازم آزمون های جامع سنجش رو حتما شرکت کنین6️⃣داشتن یک گزارشکاردر پایان هر شب بهتون کمک میکنه تا بتونین با نظم بیشتری درس بخونین️و همینطور باعث میشه تا با توجه به مطالبی که در روز خوندین و عملکردی که داشتین،بتونین برای روز های آینده برنامه ریزی های بهتر و دقیق تری داشته باشین
اگر مشاور دارین که گزارش رو برای مشاورتون ارسال میکنین و اگرم نداشتین گزارش ها رو داخل یک دفتر برنامه ریزی و با ذکر جزئیات کامل برای خودتون بنویسین
-
نرسه طرفای عید و تو همچنان دنبال نمونه ی قبولی شروع از عید باشی!دل خوش کنی که آره فلانی از این بازه شروع کرد و رسید منم میرسم ولی به این فکر نکنی که همون فلانی یکبار جدی شروع کرد و تمام خودش رو گذاشت و مث من دائم دنبال نمونه قبولی و برنامه ی پزشکی در یک هفته و پیوی فلان دانشجوی پزشکی برای پرسیدن سوال مسخره ی "از الان بخونم میشه؟" نبود!
نرسه شب کنکور اردیبهشت و کم کاری این روزات آوار شه رو سرت!دقیقا همون شبی که تک تک کم کاریات یادت میاد و حسرت روزایی که میتونستی کلی خودت رو بالا بکشی عین خوره میفته به جونت!
نرسه روز کنکور اردیبهشت و دیدن دفترچه ای که سوالاش آشناست ولی تو فقط باید بهش زل بزنی چون روزایی که فرصت داشتی نخوندی!از بعدش هم بهت بگم که تازه به خودت اومدی و کاسه ی چه کنم،چه کنم دستت گرفتی که چطور تو این مدت هم نهایی بخونم هم کنکور تیر رو خوب بدم؟🫠
نرسه خردادماه و فرجه ی اولین امتحان نهاییت و تو تازه بفهمی توی دو سه روز جمع نمیشه این درس و باید خیلی قبلتر شروع میکردی به خوندن واسه امتحانات!
نرسه همون بازه ی خرداد و تو همچنان واسه ترمیم آماده نباشی و بیای تو بات ازم بپرسی "اگه امتحان فردام رو غیبت کنم فرصت ترمیمم میسوزه یا نه؟"!
نرسه کنکور تیر و تو ببینی فرقیم با اردیبهشتت نداشت!از اردیبهشت تا تیرتم فقط دور خودت چرخیدی و هیچ کار نکردی!
نرسه روز اعلام نتایج و تو شرمنده ی پدر و مادری شی که از هیچی برات دریغ نکردن!برای تویی که ادای درس خوندن دراوردی و فقط خودت میدونی اوضاع داره چطور پیش میره!
نرسه تابستونی که همه درگیر انتخاب رشته ان تو دوباره کتابای کنکورت رو بچینی دورت واسه کنکور سال بعد!همون کنکوری رو میگم که تکلیفشم معلوم نیست!همون که یازدهمشم نهاییه
نرسه روز اعلام نتایج انتخاب رشته و "اره و عوره و شمسی کوره" زنگ بزنن بپرسن تو چیکار کردی و تو یا مجبور شی به دروغ بگی فلان رشته رو اوردم ولی نمیرم یا درد گفتن جمله ی "ایشالا سال بعد" به آدمی که میدونی از دیدن این روزات خوشحاله،بشینه تو جونت!
نرسه روزی که دوستات درگیر خرید و جمع کردن وسایل واسه خوابگاه باشن و تو یکسال دیگه زندونی اتاقت!🤌
درد داشت تا اینجا؟ولی قسمت بدتر ماجرا رو هنوز نگفتم!بدترش میدونی کجاست؟اونجا که به هر دلیلی 403 بشه آخرین کنکورت و دیگه حتی فرصت پشت موندنی هم نباشه!تو بمونی و خوندن رشته ای که دوس نداشتی،شغلی که هر روز با عذاب باید سرش حاضر شی،حسرتی که هیچی درستش نمیکنه و یه صدای مزاحم تو مغزت که ازت جواب میخواد!چرا وقتی که میتونستی کاری نکردی؟چرا واسه یه بارم که شده تمام تلاشت رو نکردی؟شاید اگه صد خودت رو میذاشتی میرسیدی بهش!شاید الان همه چی فرق میکرد!و تویی که تا آخر عمر سر یه تنبلی،سر یه زود خودت رو باختن،سر یه "اگه خوندم و نشد چی"،سر یه سری اشتباه بچگانه با خودت درگیری!
میدونی چرا درد این پیامو حس کردی؟چون کسی نوشته که خودش دردش رو کشیده!🫠
میدونی چرا این همه مینویسم برات؟چون امید دارم بین این همه آدمی که این پیام رو میخونن فقط تو یه نفر به خودت بیای و مث من بهترین سالای عمرت رو نسوزونی،زندگی رو زهر خودت نکنی!
میدونی چرا بعضی وقتا مهربون ترینم،بعضی وقتا مث امروز حقیقت رو سیلی میکنم و میزنم تو صورتت که به خودت بیای؟چون من همون برادری ام که به هر دری زد که بچه های بعد خودش دیگه اشتباه های اونو نکن و زندگی بهتری داشته باشن؛چون تو همون خواهر/برادر کوچیکه ای که دلم میخواد یه روز حال خوبت رو ببینم،یه روز رسیدن به هدفت رو ببینم،یه روز پیام " بالاخره شد" ازت ببینم توی فروم.
@دانش-آموزان-آلاء
خیلی هاتون الان دارین استارت میزنین یا دنبال اولویت بندی مطالبین
تمام مباحث رو براتون اولویت بندی کردم طوری که هم نهایی رو نمره کامل بگیرین هم کنکور درصد خوب بزنین.اینا 75 درصد کنکورتونه ها...خوب استفاده کنین میترکونینخب سوالی که توی هر بازه از ما پرسیده میشه
از الان میشه قبول شم️
قبلا هم گفتم جواب این سوال فقط و فقط و فقط به شما بستگی داره...به اینکه توی مدت زمان باقی مانده چقدر هوشمندانه درس بخونین،چقدر تلاش کنین،چقدر سختی بکشین
پس سوال رو بهترش میکنیم
منی که دوازدهمیم یا اصلا فارغالتحصیل هستم و ترمیم دارم و تا الان خوب کار نکردم،باید چیکار کنم که بهترین نتیجه ی ممکن رو بگیرم️
چون دوازدهم آش کشک خالتونه و بخاطر امتحانات نهایی مجبورین بخونینش،چه بهتر که روی سوالات کنکورش هم سرمایه گذاری کنین چون دوازدهم سهم سوال خوبی هم داره توی کنکور
خب حالا بریم درس های دوازدهم رو فصل به فصل بررسی کنیم:
🧮ریاضی:
#تابع:تابع هم توی پایه دهم،هم یازدهم و هم دوازدهم اومده
قبل از اینکه تابع دوازدهم رو شروع کنین باید تابع پایه رو بخونین
اما همه ش همین نیست
شما باید قبلش به فصل های توان های گویا و عبارت های جبری،معادله ها و نامعادله ها،معادلات درجه دوم و تابع درجه 2 و معادلات گویا و رادیکالی(که میشه درس2 و 3 از فصل 1 کتاب یازدهم)مسلط باشین
اینم یادتون باشه اگه ریاضیتون خیلی ضعیفه حتما مبانی پایه رو که تحت عنوان فصل صفر تو اکثر کتاب های کمک آموزشی هست بخونین
#مثلثات:
مثلثات هم درست مثل تابع،توی هر سه پایه دهم،یازدهم و دوازدهم اومده
و چون مفاهیمی مثل دایره مثلثاتی،زوایه و روابط بین نسبت ها در کتاب های پایه گفته شده،بدون مسلط شدن به مثلثات پایه نمیتونین سراغ دوازدهم برین...پس اول پایه بعد دوازدهم🫰
#حد_و_پیوستگی:
فرایندهای حدی،محاسبه حد توابع و پیوستگی مربوط به کتاب یازدهمه
و حد بی نهایت و حد در بی نهایت هم مربوط به کتاب دوازدهم
اینجا هم درست مثل دو فصل قبلی اولویت با پایه ست️
بعد از تکمیل حد و پیوستگی مجوز ورود به مشتق رو پیدا میکنین چون پیش نیازش هست🤌
#مشتق و #کاربرد_مشتق:
این دو فصل منحصرا مال پایه دوازدهمه فقط همونطور که گفتم قبلش باید حد و پیوستگی خونده بشه
ضمنا مشتق هم قبل کاربردش خونده بشه🫰
#احتمال:
این فصل توی پایه دهم یه فصل پیش نیاز داره که میشه شمارش بدون شمردن
اول برین سراغ اون فصل بعد بیاین سر وقت احتمال دوازدهم
#هندسه:
توی کتاب دوازدهم یه فصل هندسه دارین شامل تفکر تجسمی و مقاطع مخروطی و دایره که بحثش از فصل 2 یازدهم که شامل مباحث تالس و تشابه هست کاملا جداست و هیچ ارتباطی به هم ندارن
هندسه ی دوازدهم اصلا سخت نیست و میشه بهش مسلط شد
فقط قبلش هندسه تحلیلی رو که میشه درس 1 فصل 1 یازدهم رو باید بلد باشین
️برای ریاضی واقعا همین مباحث کافیه و تسلط روی این مباحثی که گفتم خیلی بهتر از اضافه کردن فصل های جدید از پایه ست🧲فیزیک:
برای فیزیک دوازدهم برخلاف ریاضی که کلی پیش نیاز داشت اصلا کارتون سخت نیست
و به نسبت درس های دیگه پیوستگی بین فصل های مختلف فیزیک کمتره
قبل از اینکه برین سراغ فیزیک دوازدهم فقط لازمه فصل های #اندازه_گیری و #کاروانرژی رو از پایه دهم مسلط باشین
اندازه گیری که یه جورایی پیش نیاز همه ی فصل های فیزیکه و کاروانرژی هم پیش نیاز #سینماتیک و #دینامیک (فصل 1و2 دوازدهم)
️بعد از اینکه این دو فصل دهم و هر چهار فصل دوازدهم رو خوندین و کاملا مسلط شدین،اگر همچنان وقت کافی داشتین و تمایل به خوندن باقی فصل ها،این ترتیبی که میگم متناسب با سطح سختی و بازدهی فصل ها بهترینه️(هرچند ممکنه برای بعضی افراد متفاوت باشه به جهت اینکه توی بعضی فصل ها بهترن،که در این صورت میتونن اول فصل هایی رو بخونن که قوی ترن توی اون فصل ها)
و اما ترتیب پیشنهادی من:مغناطیس،دما و گرما،فشار،الکتریسته ساکن،الکتریسیته جاری🧬زیست:
یادتون باشه سهم سوالات ترکیبی زیست در کنکور زیاده
و بهترین راه برای کسب یه درصد خوب اینه که فصل هایی که قابلیت ترکیب شدنشون با هم بیشتره،کنار هم خونده بشن
فصل های زیست دوازدهم بیشتر توی دسته ی زیست سلولی و مولکولی یا ژنتیک جا میگیرن
و بهتره فصل ها رو به این ترتیبی که میگم بخونین:
اول برین سراغ فصل_1_دهم که دو گفتار اولش مربوط به زیست سلولی مولکولیه
بعد از اون به ترتیب فصل_های_1_و_2_و7 دوازدهم رو بخونین
تا اینجا شما بخشی از زیست سلولی و مولکولی رو بستین
بخش دیگه ش میشه فصل 5و6 دوازدهم که اون رو بعد از مباحث ژنتیک بخونین️
فعلا بریم سراغ فصل هایی که مربوط به ژنتیک میشن
قبل از اینکه برین سراغ کتاب دوازدهم باید #فصل_6_یازدهم رو به طور کامل بخونین
علاوه بر این باید به بخش های اسپرم_زایی و #تخمک_زایی از فصل_7_یازدهم هم مسلط بشین و بعد از این دیگه میتونین برین سراغ دوازدهم و #فصل3_و_4_دوازدهم رو بخونین
️هنوز یه دیدگاهی از نظام قدیم مونده که ژنتیک سخته در حالیکه اصلا اینطور نیستفقط لازمه حوصله به خرج بدین و یکبار اصولی یادش بگیرین بعدش میبینین که چقدر لذت بخشه
میتونین بعد از اینکه خوندین و تموم شد به صورت روتین توی برنامه تون شبی 5تا تست حل کنین ازش تا دستتون پر شه
خب میرسیم به فصل_های_5_و_6 دوازدهم
جدا بهتون هشدار میدم خوندن این دو فصل رو جدی بگیرین
چون درمورد ویژگی هایی صحبت میکنن که در همه ی جانداران دیده میشه،بنابراین قابلیت ترکیب شدن با همه ی فصل ها رو دارن
اما بیشتر سوالاتشون ترکیبی و مقایسه ای از چرخه های خود این دو فصله
حالا میمونه یه فصل_8_دوازدهم که رفتارهای جانورانه معمولا اگه سوال بیاد مستقیمه اما قابلیت ترکیب شدن با قسمت های جانوری پایه رو هم داره
خب حالا که خیالمون از زیست دوازدهم راحت شد چیکار کنیم️
من با توجه به ضریب و اهمیت درس زیست پیشنهاد میکنم کمترین حذفیات رو داشته باشین🤏
و بعد از خوندن مباحثی که گفتم برین سراغ زیست بدن انسان و جانوری-که شامل فصل های 1تا5دهم و 1تا7 دوازدهم میشه-
بعد از این اگر هنوز هم فرصت داشتین با کیفیت یه سری فصل جدید رو بخونین برین سراغ فصل های گیاهی-شامل 6و7دهم و 8و9یازدهم🧪شیمی:
این درس حسابش از بقیه جداست...دیگه سیستم پیش نیاز تعریف کردن عملا براش معنی نداره...چون همه فصل ها یه جورایی از هر دری سخنین
فقط میتونم بگم با چه ترتیبی بخونین بهتره
اول از همه برین سراغ فصل1_و_2دهم که مفاهیم اولیه ی استوکیومتری توی این دو فصله
بعد از این هم برین سراغ فصل1_یازدهم از ابتدای فصل تا سر تیتر "نفت هدیه ای شگفت انگیز"
تا اینجای فصل یک یازدهم شما با عناصر و جدول دوره ای آشنا میشین که از واجباته
بعد از این میرسیم به شیمی_آلی که بهترین کار اینه که مباحث مربوطه شامل نیمه_دوم_فصل1_یازدهم که از سر تیتر"نفت هدیه ای شگفت انگیز" شروع میشه تا پایان فصل، گروه_های_عاملی_از_فصل2یازدهم و فصل3_یازدهم رو کنار هم بخونین
بعدش برین سراغ محلول(فصل3دهم) و بعد هم اسید_و_باز(فصل1دوازدهم)
بعدش فصل_های_2تا4_دوازدهم رو بخونین
اگر زمان کافی نداشتین میتونین فصل 2 یازدهم رو حذف کنین(البته به جز مبحث گروه های عاملیش)زمین:
این طفلکی هم که تکلیفش معلومه
کم حجمه و سبک.پس حذف نکنین و همه ش رو بخونین️زیاد شد ولی ارزش خوندنش رو داشت
موفق باشید
@دانش-آموزان-آلاء
سوالی بود حتما بپرسید
-
Hamid.s سلام، ممنونم بابت چیزایی ک گذاشتید، عالی بودن، من یه سوال دارم ، که این چیزایی ک میگم، یکم دغدغه فکری تازگیا برام ایجاد کرد ، چون تو بعضی مباحث اینجوریم!!!
ببینین یه آزمونو در نظر بگیریم…ازمون ۲۱ مهر
چه مباحثی بود؟
زیست گوارش و همانند سازی
فیزیک چگالی و حرکت
شیمی فصل یک دهم و دوازدهم
ریاضی تابع و نامعادلاتفرض میکنیم فرد ایکس ،الان که از اون اولین آزمون چهار ماه گذشت، همه مباحثو ب آزمون رسوند و خوند.
جز شیمی دوازدهم که نشد تموم تیپ تستارو ببینه، و مثلا چگالی نتونست تست بزنه و همه تیپ تستا حتی مضرب دو هم ببینه.
و همینطور در ادامه آزمون دادنِ همین مشکل براش پیش بیاد.
از طرفیی، اون مباحثی که تست زد و خوند و مسلط شد هم از یادش رفت.
این فرد باید چ کنه؟
حس میکنم دوران جمع بندی برای به تسلط رسیدن وقت کمیه، ولی برای مرور و به تثبیت رسوندن بد نیست…! -
@kosar-ab
سلام خانوم خسته نباشید
قبل از اینکه توضیح بدم یه مثالی میزنم فرض کنید یه اتاق رفتید هم طلا داره هم نقره داره هم برنز
یه دقیقه بهتون وقت دادن گفتن هر چی دوست دارین جمع کنین فقط یه دقیقه وقت دارید مطمئنا آدم عاقل طلاهارو جمع میکنه تو این مدت
خب بیاییم سراغ کنکور
حالا میگم پنج ماهه شروع کردید تو این مدت بگم اصلا ۵ در میان تست زدید اغلب تست هایی که زدید تالیفی بوده اینا همون برنزها هستن
آزمون هایی که دادین و بررسی کردید نقره ها هستن
حالا شما دو ماه وقت دارید بالاخره تلاش خودتون رو کردید در حد توانتون خوندید اگر چه به نظرتون بیشتر هم میتونستین بخونید و تست بزنید کاری هست که شده
حالا تو این دو ماه برید سراغ طلاها
تموم نکاتی که از آزمون ها نوشتید و مطالب کتاب یه مرور از فصل مثلا ۱ دهم کنید زیاد وسواس نباشید اینجا رو خوندم اون نکته فلان کتاب موند نکات آزمون ها و کتاب رو مرور کنید برید سراغ تست های سراسری هر نکته داره هایلایت کنید تو کتاب یا یه گوشه ی کتاب بنویسید متوجه میشید کجاها به قولی نکته خیز و در واقع تست خیز و نکته داره
۵۰ تست سراسری گلچین کنید بزنید
پس یه روز نهایتا دو روز یه فصلو مرور کنید دو روز هم تست سراسری بزنید بدونید کجا مهمه کجاها در واقع طلا هستن اصلا کیفیت رو فدای کمیت نکنید ۵۰ تست سراسری رو خوب یاد بگیرید دیگه فکر نکنید از فلان کتاب فلان نکته موند از اون یکی اون تست
ترتیب اهمیت فصل ها رو مشخص کنید انگار طلاها رو اول جمع کردید
نهایتا تا ۲۵ فروردین این روندو انجام بدید بعد شروع به آزمون سراسری زماندار هم میتونید کنیدحالا این نظر بنده هست
خانوم دکتر هم اگر نظری دارند حتما بگن
Zahra.HD -
️ اگه از ۴ ماه باقی مونده تا کنکور نا امیدی این پست رو نخون
یه سوال مهم و پرتکرار!
یعنی میشه تو ۴ ماه باقی مونده درس بخونم و رتبه خوبی بیارم؟! ️باید بهت بگم بله که میشه البته ففط واسه اونایی که راه و روششو بلدن🤌. اگه توهم میخوای بدونی، من امروز دوباره اینجام تا فوت و فن چطور گذروندن این ۴ ماه رو بهت بگم؛ پس همین الان قلم و کاغذتو بردار
اول ازت میخوام که بیشتر با خودت دوست باشی و دست از سرزنش کردن خودت برداری زمانی که رفته دیگه برنمیگرده؛ در نتیجه سعی کن از زمان باقی مانده درست استفاده کنی. مطمئن باش خوده 10 سال دیگه ت خیلی از این تصمیمت خوشحال میشه چون آینده متفاوتی رو قراره واسش رقم بزنی
دوم یه برنامه منظم و درست برای خودت بچین. البته حواست باشه که زیاد افراط نکنی️ یه برنامه معقولانه و متعادل میتونه کیفیت و کمیت مطالعه رو تضمین کنه. ازت نمیخوام که یهو از 12 ساعت شروع کنی به درس خوندن، انسان همه چیز رو به مرور می پذیره و تبدیلش میکنه به عادت و رفتار همیشگی. برای نوشتن برنامه خوب از مشاور یا یه فرد با تجربه کمک بگیر چون الان وقت آزمون و خطا نداری
سوم اگه فکر میکنی هرچی تا الان خوندی( هرچند کم🤏) رو فراموش کردی، نگران نباش. یه دوران طلایی پیش رو داری به اسم دوران نوروز. این تایم مخصوص مرور و جمع بندیه و تاثیر بسزایی داره. ببین دوست من فراموشی یه بخش از طبیعت ماست و نباید خودتو بخاطرش سرزنش کنی یا درس خوندن رو بذاری کنار؛ به جای این کار برو سراغ پادزهر بگرد.🫱🫲 تو این ۴ ماه مرور منظم داشته باش و از روش های بازیابی استفاده کن
چهارم خودتو به هیچ عنوان با بقیه مقایسه نکن️تمام تمرکزت رو بذار رو پیشرفت خودت. از پیشرفت های کوچیکت خوشحال باش و کوچیک نشمرشون. رقیب اصلی تو دیروزته اینو هیچوقت فراموش نکن و تمام تلاشتو بکن. از حواشی دوری کن و این ۴ ماه رو با جون و دل درس بخون. اینو واسه تویی گفتم که همیشه تو سایت تخمین رتبه ای !!!
پنجم زمانت رو روی دروس طلایی بذار. درباره دروسی که سوال خیز هستند تحقیق کن یا از مشاورت بپرس و تو برنامه درسیت قرار بده. هیچ کتابی رو هم نباید حذف کنی فقط اجازه داری بعضی فصل هارو کنار بذاری. حواست به امتحانات نهاییت هم باشه چون اونا هم واست یه برگ برنده س.و در آخر، تمام حرفایی که زدم همه از دوسال آینده ت بود. ازشون استفاده کن و نتیجه فوق العاده ای رو رقم بزن
@دانش-آموزان-آلاء