سلام
(_____)
تا اینجا اومدم که فقط یه سوال ازتون بپرسم وسلام
من چرا اخراج شدم و دلیلش چیه؟!
کدوم قانونتون رو نقض کردم؟!
نه اومدم بمونم و نه میمونم و دوست داشتید ببندید این اکو
همین که یه ایمیل برای من اومده که اکانت شما بسته شده بدون هیچ دلیلی یعنی یه جای کار میلنگه
یعنی دلیلی نبوده و نیست
اما خب.... باید از زبون خودتون میشنیدم که هیچ دلیلی ندارید
این برام قابل هضم تره 🤝🏻
@ناظم
چند تا انتقاد نسبت به آلا داشتم که گفتم باهاتون در میون بذارم تا شاید اوضاع کمی بهتر بشه. البته که آلا خیلی به ما کمک کرده شکی توش نیست....
1- آلا برای همیشه رایگان است و رایگان خواهد ماند؟ بیشتر کلیپ های آموزشی آلا رو که باز کنی تهش این نوشته رو میبینی در صورتی که آلا تقریبا دیگه رایگان نیست و بیشتر همایش ها و... پولی شده و اگرم چیزی رایگان باشه یا قدیمیه یا کامل (همه فصل ها) نیست.
این باعث دوری از هدف راه ابریشم (یا چیزی که من فکر میکردم) میشه و خب داشتن یه سایتی که همه خدماتش به دانش آموزا رایگان باشه واقعا تو کشور نیازه....
2- آپدیت راه ابریشم:
راه ابریشم فکر کنم چند سال پیش ضبط شده و بیشتر قسمت هاش آپدیت نشدن و برای تحلیل آزمون قلمچی حتی یه معلم دیگه رو اوردن!! (که خب قبول داشته باشیم آدم اعصابش خورد میشه.)
3- گزینه دانلود؟
چند سال قبل یادمه از طریق مرورگر میشد بدون زدن دکمه F12 🙂 فیلم های آموزشی رو رایگان دانلود کرد که دیگه امکانش نیست.
4- رفع اشکال ها
خود معلم ها رفع اشکال نمیکنن یکی جایگزینشون میاد که باز یکم رو اعصابه
5- آلاخونه
آلاخونه جای خوبیه ولی یکم قبول کنیم پیچیده ست (از لحاظ راحتی). اگه آلا چند تا گروه رفع اشکال تلگرامی بزنه به نظرم بازده ش بیشتره. یا درکنارش باشه.
💐
درود و خسته نباشید به تمام کسانی که برای راه ابریشم زحمت میکشند
برای اپدیت کردن ریاضیات تجربی فقط درسنامه اضافه میشه یا تست هم اضافه میشه ؟
بنظرم با توجه به کنکور 1400 و اینکه در سال های اینده هم به احتمال زیادی همینطور خواهد بود اضافه کردن درسنامه کار اضافی هست و بیشتر وقت بچه هارو میگیره
ت کنکور سخت درسنامه تا یه جایی بالا میاره که تا همون حد صفر تا صد اقای ثابتی کافی بود و بیشترش بنظرم درجا زدنه
مثلا برای فرسنگ اول 42 تا ویدیو درسنامه اضافه کردین
بهتر نبود بجای اون لااقل نصف همون وقت رو میزاشتین و 21 تا ویدیو تولید میکردین ولی اونا تستای چالشی و سخت باشه ؟
دوستای آلایی عزیزم دوست دارم نظر شمارو هم بدونم
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
Arshia Yazdian
sohrab
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
با عرض سلام و خدا قوت به شما دست درکاران آلا می خواستم ازتون خواهشی داشته باشم لطفا برای ما که مشتاق هستیم در المپیاد زیست شرکت کنیم یک دوره آموزش صفر تا صد مخصوص المپیاد بگذارید مثل دوره آقای لکستانی که برای ریاضی این کار را کردنچون ما که در شهرستان ها هستم اصلا معلمی نداریم در شهر و استان که المپیادی کار کند اگر شما این خلا رو پر کنید خیلی عالی میشه و ما هم مثل بچه های تهرانی می تونیم در المپیاد ها بدرخشیم
و ی پیشنهاد هم داشتم که اگر میشه برای این دوره از استاد مقاری استفاده کنید چون خیلی خیلی عالی درس میدن
خیلی خیلی ممنونم امیدوارم این پروژه رو هرچه زود تر استارت بزنید تا ما هم بتونیم استفاده کنیم
فیلم جلسه 7 نکته و تست دوازدهم
اقای موقاری تست شماره 9 رو اشتباه حل کردن
توی تحلیل مورد ب اشتباه کردن
سوال گفته فرد کربوهیدرات A رو داره ولی کربوهیدرات B و پروتیین D رو نداره و حکم سوال این بود که در این فرد نمیتونیم گروه خونی رو به راحتی مشخص کنیم
که جمله درسته چون گروه خونی میتونه AO منفی باشه یا AA منفی
کل پیشنهادات
-
سلام بچه ها اینجا هر پیشنهادی برای آلا دارین بزارین تا آقا sohrab راحت بتونن بخونن...فقط چت نکنین و چیزای غیر مرتبط نزارین
من خودم که یه عالمه پیشنهاد دارم!
1- لطفا این لوگوی sanatisharif.ir رو از روی جزوه ها بردارین...موقع پرینت خیلی افتضاح در میاد آدم اذیت میشه....
2- استاد رنجبرزاده برای دینی کتاب یا جزوه بنویسن...خیلی عالی میشه!
3-فیلم کلاسای جلسه 5 و 6 جابجا گذاشته شده اونارو تغییر بدین...کلاس دینی استاد رنجبرزاده 95-94
4-یه تدریس مخصوص و جداگانه برای محاسبات سریع توسط یه دبیر عالی! (این نیازه میشه گفت 100درصد بچه هاست) جسته گریخته دبیرا یاد دادن تو کلاسا ولی یه پک جداگانه و مخصوص باشه فوق العاده میشه....چند نمونه بزارم متوجه بشین..
فیزیک کارزانیان جلسه 5 که در اولای کلاس اموزش میدن
دیفرانسیل شهریان جلسه 4 دقیقه 17 تا 20 پیدا کردن ضرایب مشترک (بخش پذیری سریع)
شامیرزاده دیفرانسیل جلسه 1 تجزیه سریع بر 3 و به تبع اون 9 با مجموع ارقام
5-جلسات پیش آزمون بروز شده...توی سایت جلساتی هست ولی خیلی قدیمی هستن! مثلا اگه امکانش باشه طبق برنامه قلمچی,سنجش,گزینه 2,گاج که داوطلب اینا بیشتره...
6-تا حد امکان آزمون آنلاین هم بزارین...مثلا توی سایت کانون یه آزمونک هایی بین تدریس درس میگیرن بصورت آنلاین خیلی مفیده!شما هم بتونین یه همچین چیزی بکنین فوق العاده میشه!
7-برنامه فیزیک رو دادین به همین خاطر میگم...کاش میشد برای فیزیک یه دبیر جدید دیگه هم میوردین! حداقل واسه نوروز یه فکری بکنین! چون پیشبینی من اینه که کنکور 96 فیزیک رو خیلی سخت میدن...
8-یه دبیر درست و حسابی برای جبر و احتمال نیازه شدیدا!
9-هندسه 1و 2 هم معلما خوبن ولی فکر نکنم کافی باشه..اصلا هندسه تبدیل به یه معضل شده هیچکس نمیتونه توی آزمون های آزمایشی و حتی کنکور بهشون جواب بده! تعداد خیلی کمی میتونن...معلم برای هندسه ببینین میتونین پیدا کنین!
10-برای درس حسابان هم همینطور...درسته توی جلسات کنکور و کلاس های پیش این مباحث کاملا پوشش داده شده ولی چون مطالب سطح بالا هستن برای بچه های سومی قابل استفاده نیست تا اون حد برای راحتی اونا میگم!
11-درس ادبیات و زبان فارسی هم که کشته منو...بچه ها یه چیزایی بهم پیشنهاد دادن ولی فعلا امتحان نکردم اما یه حسی بهم میگه شاید این درسا هم یه روشی یا کلیدی داشته باشه که بشه راحت تر باهاش رفتار کرد..شاید معلمی بهتر بتونه بگه...پایه من که ویرانه تو این درسا!
12-درس آمار و مدل سازی رو استاد شامیرزاده پوشش داده ولی در 2ساعت...طبیعتا مثال های حل شده کم هستند و شاید توی کنکور نو آوری هایی بشه! حداقل یکبار تدریس مجدد و جامع نیازه!
13-اگه امکانش هست مشاوره هارو بجای صوت فیلم بگیرین...اغلب افراد دیداری هستن و اینطوری بهتر نتیجه میگیرن
14-فضا رو برای طرح سوال از مشاور ها یکم آسانتر بکنین...خب خیلی ها تلگرام و شبکه های مجازی رو ندارن و دوست هم ندارن نصب کنن! کاش بشه توی سایت با این مشاورها گفتو گو کرد!
15-جزوه ای ببینین میشه درست کرد که مثلا کل فرمول های فیزیک خیلی مرتب پیش هم باشن؟؟برای سایر درسا هم همینجوری...یه چیز جمع و جور و کامل خیلی به آرامش ادم کمک میکنه....منکه احساس راحتی میکنم شدیدا با اینجور چیزا!فعلا تا این حد بعدا اگه بازم پیشنهادی به ذهنم اومد در میون میزارم...بچه های تجربی و انسانی حتی ریاضی هم هرچی پیشنهاد دارین اینجا بزارین!
یا علی
-
سلام از چندتا از این پیشنهاداتت خوشم اومد مثلا تدریس محاسبات سریع کمر همه رو میشکونه توکنکور واین که مشاوره ها تو سایت قرار داده بشه من بخاطره کنکور کلا موبایلو گذاشتم کنار اصلا به تل واینستا و... دسترسی ندارم ممنون میشم مدیرهای آلاء یه کاری کنن که مشاوره ها حتما توسایت قرار بگیره یا یکی از بچه های سایت که امسال میره دانشگاه واز آلاء استفاده کرده این مشاوره هارو آپلود کنه تو سایت تا بقیه استفاده کنن.
فیزیک تقریبا کامله تو برنامه هم گفتن که تغییراتو روسایت میزارن .هربخشی رو که متوجه نشدی یابرات سخته 2باره فیلم هاشو ببین یا از دبیره دیگه توهمون مبحث استفاده کن از پس سوالات کنکور برمیای به شرطی که اول مفاهیمو بلد باشی وبعد زیاد تست بزنی. تو بخش آمار آقای کبریایی وآقای شامیزاده آمارو درس دادن کامله .ادبیاتت هم اگه خوب نیست از کلاس های آقای کاظمی استفاده کن ومبحثی بخون مثلا توبازار کتاب های قرابت واملاء و... داریم تو هربخشی ضعیفی(بچه ها عمدتا توقرابت ضعیفن)یه کتاب بگیربخون واین که ازخوندن خود کتاب درسی غافل نشو حتما باید بخونی. همراه با دبیرهای این جاهم پیش بری مطمئن باش میتونی بهترین درصد هارو توکنکور بگیری . سوال های مشاوره ای تو مثلا چطور ادبیات بخونیم؟یاچطور دینی بخونیم؟و...,توبخش مشاوره ایی بپرس تا راحتر جواب سوالاتو بگیری ومشاوره های آلاء جوابتو بدن. -
سلام اقا سهراب لطفا واسه جبر و احتمال و ریاضی پایه ی دبیر برارید واسه رشته ریاضی ک خیلی نیازه با تشکر
-
باسلام خدمت همه ی عزبزان دست اندرکار خداقوت
من فقط یه خواهش داشتم
اگه میشه یه کلاس صفرتاصد ریاضی پایه برگذار کنید این کلاس هایی که برگذارشده یاناقص هستن یاهم استادواقعا به گونه ای درس میدن که بعضی مطالب گنک هستن ولطفاتوی اون هم کم تربه تست زدن بپردازن.خداخیرتون بده
تشکر -
سلام لطفا این دیفرانسیل و ریاضی پایه استاد شامیزاده رو تکمیلکنید کافیه و ریاضی پایه همچنین
-
سلام
پیشنهاد:
1-دقیقا.اعلام بشه برنامه های کلاس ها کی شروع کی به پایان میرسه
2-دقیقا اعلام بشه که چند روز چند روز فیلم ها اپللود میشوند
3-اساتید در صورت بودن وقت در یک مدت چند دقیقه ای نسبت به روش تدریس خودشون روش پیشنهادیشون برای مطالعه حرف بزنند(البته این تو بعضی از فیلم ها بود)
4-
جمع بندی های نیمسال اول هم اگه بتونید یه کاری بکنید خیلی عالی میشود اگر وقت گذاشتید و خوندید تشکر ویزه دارم. -
@javadm328 بدجور موافقم با نظر دوستمون چون واقعا الان گیر افتادیم
الا خیلی ممنونیم -
لطفا برای سال سومی ها هم فیلم های جدید بذارید.فیلم های سال سوم برای سال 92 هستند و در بعضی از قسمت ها که دبیران از روی جزوه سوال حل می کنند,جزوه قرار داده نشده تا ما سوال رو متوجه بشیم .ریاضی سوم که فقط 0 تا 100داره.کلاس دینی رو که دیگه کلا نداریم.فیلم های کلاس کنکور هم به درد سومی هایی که می خواهند در طول سال درس را یاد بگیرند نمی خورند چون سطح بالا و بیش تر جنبه ی مرور کردن و نکته دارند. با تشکر فراوان.
-
سلامی دوباره خدمت دوستان....خب با یک سری پیشنهاد و انتقاد جدیدتر با هم هستیم
1-بچه هایی که از این کلاسا استفاده نکردن حتما نگاه بکنن چون مال 2سال پیشه شاید فکر بکنین مفید نباشه ولی اینطور نیست....کلاس هندسه استاد کبریایی که توش آمار درس دادن....من هر چی به کلاسای آمار نگاه کردم این کلاس برای من که مفیدتر بود! حالا اگه شما هم خواستین استفاده بکنین http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/9/10/ ولی مشکلی که هست اینه که یک مبحث تدریس نشده یعنی شاخص های عددی که میشه از صفحه 9 تا 12 جزوه استاد....از طرف بچه ها از آلا درخواست میشه که با استاد کبریایی هماهنگ بکنن بیان اینجا بصورت مجزا آمار رو درس بدن...چون آمار درس سنگینی هم نیست حداکثر توی 4 یا 5 جلسه میشه تمومش کرد! که این برای آلا هم فکر نکنم هزینه چندانی داشته باشه....شاید دوستان بگن که آقای امینی قراره آمار رو درس بدن ما هم از اونا استفاده بکنیم....ولی مشکل اینه که آقای امینی به این زودیا فکر نکنم بخوان آمار درس بدن....الان کاملا وارد احتمال شدن که بستن اون زمان میبره....و ما تا اون زمان از آزمون های آزمایشی عقب میمونیم !!!
2-جزوه درس دیفرانسیل استاد ثابتی با کلاس مطابقت نداره...توی نظرات هم اینو خیلی گفتن بعضی ها جواب دادن که نه درسته....ولی من هنوز توجیه نشدم! جزوه که روی سایته طوریه که باید کامل بشه یعنی ناقصی ها داره که دانش آموز باید اونارو بنویسه و کامل کنه(مثل کتاب استاد آريالاجانی مثلا) ولی چون جزوه که استاد روی LED آلا نشون میدن با اونی که روی سایت هست یکی نیستن.....این جزوه که برای ما هست هیچ وقت کامل نخواهد شد !!!
3-کلاس کنکور استاد فدایی فرد چند مبحث جزوه نداره لطفا وقتی استاد میان برای تکمیل ناقصی ها و تدریس تغییرات بگین این جزوه هارو هم بدن....جزوه فصل 7 و 8 پیش رشته ریاضی (یعنی فیزیک اتمی و آشنایی با فیزیک حالت جامد) و همچنین فصل سوم رشته ریاضی و دوم رشته تجربی سوم دبیرستان(یعنی جریان الکتریکی و مدار)
4-به استاد راوش حتما بگین تست های بیشتری رو حل بکنن توی نظرات هم خونده باشین میبینین که بچه ها سردرگم شدن! در واقع نمیتونیم تستای آرایه هارو خیلی خوب بزنیم !!!
5-بعضی از دوستان اصلا رعایت نمیکنن و توی نظرات حرف های بی ربط میزنن!!! اینجا جای مخ زدن نیست به اصطلاح امروزی :| هر چند که هیچ جا جاش نیست.....من این مبحث رو توی تاپیک جداگانه براتون توضیح دادم! هیچ وقت خودتون رو با دلبستن به چیزهایی که 1-فانی 2-نیازمند هستند خودشون کوچیک نکنین! چطور دلتون میاد عشق بین خدا و پیامبرش و امامانش رو با خودتون یکطرفه بکنین؟؟(یعنی اینکه اونا شمارو دوست دارند اما شما بی توجهی میکنین!!! ) لذا درخواست میکنم هر پیام بی ربط رو حذف بکنن @ادمین و @administrators های گرامی !!!
6-ازبس تعداد این شاگردای انسانی کمه اصلا نظر هم نمیزارن خواستم بگم اونارو هم از یاد نبرین خیلی مشتاق استفاده از کلاس ها هستند! مخصوصا کلاس فلسفه و منطق و همچنین ریاضی انسانی !!!
7-این برنامه ماز چیز جالبی بود چرا دیگه ادامشو نمیزارین؟ خیلی ارزشمنده !!!
8-عکس های شخصیتون نزارین لطفا روی پروفایل یا اصلا به اشتراک نزارین...نه تنها اینجا بلکه هیچ جا !!! هزاران تا دلیل میتونم بیارم اما وقت نیست خواستین بگین لینک بدم سخنرانی گوش بدین !!! اما یه دلیل رو میگم http://shayeaat.ir/post/327 ....بعد از اینکه این متن رو خوندین خودتونو بزارین جای اون پسره! توی خانواده و بیرون از اون چه حسی پیدا میکنین دقیقا؟ البته این که چیزی نیست با فتوشاپ کاری های فجیع تری میشه انجام داد! پس از مدیران درخواست میکنم هرکس عکس شخصی گذاشته اونارو هم پاک بکنن خصوصا ماله خانم ها بعضی ها عکس های خودشونو نزدن ولی ماله اشخاص دیگرو زدن مثلا nazanin 24 ...دقت کنین تنها نیت ما ایجاد فضای مناسب و پر از آرامش و نشاط برای درس خوندن و زندگی کردنه! خودتون میتونین برین قوانین مدرسه و دانشگاه های آمریکایی ها و غربی هارو بخونین که این موارد برای درس خوندن مضر هستند...مثلا اونا حق ندارن پسرا و دختراشون طوری لباس بپوشن که موجب جلب توجه باشه(کاملا سر بسته حرف میزنم) اگه دوبار تکرار بشه اخراج میشن....دوست عزیز لازم نیست کسی بهت تذکر بده دین فوق العاده خودمون بهت خیلی شیرین و با زبان مهربانی توضیح داده که طرف اینجور کارا نرو لازم نیست یه آدم ناقص بهت قانون وضع بکنه!!! خودتونو به دینمون نزدیک بکنین...(هر کس کمک خواست توی شخصی بهم پیام بده براش چندتا لینک بدم دین عزیزمون بیشتر آشنا بشه)
9-به سایت این امکان رو اضافه بکنین که بشه همه پست های یک نفر رو یکجا حذف کرد...البته sohrab گفتن که اینکار رو خواهند کرد صرفا جهت یادآوری گفتم !!!
10-این قسمت سایت که الان عکسشو میزارم به ترتیب نیست...یعنی وقتی فیلمی آپلود میشه بهتره که با ترتیب آپلود شدن اینجا قرار بگیرن ولی اینجا مشکل داره...من خودم وقتی میخوام ببینم فیلم جدید اومده یا نه تقریبا یک متر پایین تر رو هم چک میکنم لطفا این رو هم درست بکنین...
11-امکانات چت خصوصی رو هم بیشتر بکنین نسبت به انجمن هیچی نداره !!!
خب فعلا نظراتم تموم شد ان شا الله بعدا بازم میام...
ممنون که توجه میکنین یا علی
-
سلام و خدا قوت...شهادت حضرت رقیه(س) رو خدمت تک تک تون تسلیت عرض میکنم !
@ادمین sohrab
یک پیشنهاد اینه که بررسی بکنید ببینید چه عاملی باعث میشه که وقتی فیلمی رو دانلود میکنیم اسمش بصورت کامل میوفته و کاری بکنین که همه فیلما اینطوری باشن ! بعد از هر بار فیلم دانلود کردن برای مرتب و منظم شدن که بعدا دوباره به فیلما نگاه بکنیم مجبور میشیم که خودمون اسم فیلما رو عوض بکنیم و ... اگه بتونین تشخیص بدین و اینکار رو انجام بدین خیلی عالی میشه و اینکه وقتی چند فیلم پشت سر هم دانلود میکنیم قاطی نمیشن...منظورم رو با عکس توضیح بدم !
من که این فیلم هارو دانلود کردم بعد از اتمام دانلود اسمی که زیر هر فیلم مینویسه به یکی از دو شکل بالا هست...حرف من اینه که کاری بکنین همش مثل شکل پایینی باشه یعنی کامل بنویسه (فیلم جلسه 19 ...)
ممنون یا علی
-
حسین ثار الله در کل پیشنهادات گفته است:
من که این فیلم هارو دانلود کردم بعد از اتمام دانلود اسمی که زیر هر فیلم مینویسه به یکی از دو شکل بالا هست...حرف من اینه که کاری بکنین همش مثل شکل پایینی باشه یعنی کامل بنویسه (فیلم جلسه 19 ...)
چجوری دانلود می کنی ؟ ز فرایند دانلود کردنت چند تا عکس میذاری ؟
-
7-این برنامه ماز چیز جالبی بود چرا دیگه ادامشو نمیزارین؟ خیلی ارزشمنده
6-ازبس تعداد این شاگردای انسانی کمه اصلا نظر هم نمیزارن خواستم بگم اونارو هم از یاد نبرین خیلی مشتاق استفاده از کلاس ها هستند! مخصوصا کلاس فلسفه و منطق و همچنین ریاضی انسانی
ما دوربین هامون رو از دست دادیم ( به خاطر نوسان برق ) دوباره یه دوربین خریدیم و یه کلاس رو تجهیز کردیم، هر دوربین 11 الی 12 میلیون تومن پولشه بنابراین توان خرید یکی دیگه رو نداریم. از طرفی هزینه ی یک استدیو جدید فقط به یه دوربین ختم نمیشه جمع کنید خیلی راحت به 25 الی 30 میلیون تومن میرسه. تازه این هزینه ی ثابتشه و هزینه ی اجرایش که در طول ساله به کنار!
چون تمام هزینه های آلاء شخصی تامین می شوند و آلاء وابسته به جایی نیست یا اینکه تا الان هیچ بانی خیری پیدا نشده که از آلاء حمایت کنه، در توانمون نیست که این هزینه رو الان بکنیم چون همینجوریش هزینه ی سالیانه ی ما خیلی بیشتر از این رقمه
لذا کلا 1 استدیو داریم و نمی رسیم برنامه های دیگه رو ضبط کنیم.
اگر کسی رو می شناسید که می تونه تو هزینه ی ثابت به ما کمک کنه، معرفی کنید، در حقیقت اگر همه ی بچه ها یعنی همه ی 42 هزار آلایی کمک های کوچیکی می کردند هیچ نیازی به بانی خیر و حامی نبود، ولی متاسفانه فرهنگ کمک کردن تو کشور ما جا نیوفتاده
به استاد راوش حتما بگین تست های بیشتری رو حل بکنن توی نظرات هم خونده باشین میبینین که بچه ها سردرگم شدن!
ان شاء الله وقتی درس تموم شد کلی تست می زنیم و این مشکل بر طرف میشه، الان به خاطر تک استدیویی بودن نمی تونیم ساعت ضبط رو افزایش بدیم.
لذا بچه ها می تونند به عنوان تکمیلی از پک های زبان و ادبیات فارسی دیگر آلاء استفاده کنند.حسین ثار الله در کل پیشنهادات گفته است:
جزوه درس دیفرانسیل استاد ثابتی با کلاس مطابقت نداره
دقیقا هدف اینه که همراه دیدن فیلم کامل کنید.
از طرف بچه ها از آلا درخواست میشه که با استاد کبریایی هماهنگ بکنن بیان اینجا بصورت مجزا آمار رو درس بدن
ان شاء الله بعد از عید نوروز
- تا اون روز از آمار آقای کبریایی و آمار آقای شامی زاده که رو سایت موجوده استفاده کنید
-
sohrab در کل پیشنهادات گفته است:
چجوری دانلود می کنی ؟ ز فرایند دانلود کردنت چند تا عکس میذاری ؟
-
sohrab
و خیلی ممنون که همه پیشنهادات رو خوندین...اینا رو خیلی وقت پیش نوشته بودم لذا الان بعضی هاشون حل شدن ! -
banoo این هم جز پیشنهادات من بود ولی مسولیتش وقت گیره...آقا علیرضا یه مدت همه پست های آلا تو تلگرام رو گذاشتن ولی بعد نشد!
و اینکه هر دبیر مجزا کانال درست کردن نمیتونن که همشو هر روز کپی کنن اینجا وقت گیر هست شدیدا !ولی خب میشه از کسانی که علاقه مند به داشتن تلگرام هستن درخواست کرد هرکسی مسولیت یک کانال رو به عهده بگیره و هقته ای یا ماهی یکبار همه پست هارو کپی کنه(یا حداقل مهم هاشو) ! که این هم باید شاگردا انجام بدن
-
banoo این هم جز پیشنهادات من بود ولی مسولیتش وقت گیره...آقا علیرضا یه مدت همه پست های آلا تو تلگرام رو گذاشتن ولی بعد نشد!
و اینکه هر دبیر مجزا کانال درست کردن نمیتونن که همشو هر روز کپی کنن اینجا وقت گیر هست شدیدا !ولی خب میشه از کسانی که علاقه مند به داشتن تلگرام هستن درخواست کرد هرکسی مسولیت یک کانال رو به عهده بگیره و هقته ای یا ماهی یکبار همه پست هارو کپی کنه(یا حداقل مهم هاشو) ! که این هم باید شاگردا انجام بدن
بله ولی من منظورم همه ی پست ها نبود فقط کلید ها و پاسخ تشریحی(که اون هم برای همه ی فصول منتشر نشده)
البته پیشنهاد شما پیشنهاد جامع تری هستش -
سلام و خدا قوت...شهادت حضرت رقیه(س) رو خدمت تک تک تون تسلیت عرض میکنم !
سلام داداش گلم
این پیشنهاد رو فکر میکنم اولین نفر خودم توی آلا دادم به آقا سهراباون زمان شما یادتون نمیاد انجمن کلا فرق داشت با الانش یادش بخیر اولین روزای آشناییم با آلا بود و اولین پیشنهادم هم همین بود
ولی خب بعد دیدم خودم میتونم به راحتی اسم فایلارو قبل از دانلود تغییر بدم !
بلدی فک کنم شما درسته ؟