زنجیره انتقال الکترون
-
Fateme Samaei اخه واقعا با چه منطقی
همه پروتئین های زنجیره درگیر واکنش های اکسایش کاهشن
هم الکترون دریافت میکنن هم اهدا میکنن
بنظرم چرت گفته... من تو منابعی ک دیدم اینارو انزیم در نظر نمیگیرن
اگر کسی نظری داره بگه لطفاآدمک منم موافقم که آنریم نیستن، با همین دید هم آزمون دادم و تستی که زدم غلط شد😬 پس آنزیم در نظر نمیگیرمشون ممنونم
-
آدمک منم موافقم که آنریم نیستن، با همین دید هم آزمون دادم و تستی که زدم غلط شد😬 پس آنزیم در نظر نمیگیرمشون ممنونم
Fateme Samaei خواهش میکنم
-
سلام دوستان
همه اجزای زنجیره انتقال الکترون غشای داخلی میتوکندری آنزیم هستن، یا فقط دو عضو اولش که الکترون های حاصل از اکسایش NADH و FADH2 رو دریافت می کنن؟Fateme Samaei
اونایی که واکنش انجام میدن آنزیم هستن دیگه
واکنش تولید fad و nad+
اولین ، دومین و پنجمین پروتیین آنزیم هستن -
هیچکدوم انزیم نیستن حتی اون دوتایی که گفتید
همشون دائما درگیر واکنش های اکسایش کاهش هستن و حداقل از متن کتاب نمیشه برداشت کرد عملکرد کاتالیزوری داشته باشن.. -
آدمک
نه اینا واکنش انجام میدن
در سطح پیش ماده !!!
بحث دریافت یا از دست الکترون نیست
بحث کندن الکترون هستهویججج خب اگر 1 2 5 رو در نظر بگیریم منم موافقم
ولی تو تستایی دیده بودم فقط 1 و 2 رو میگرفتن و این به هیچ وجه با عقل جور در نمیومد سر همین اینجا زدم زیر همش
هرچند حتی 1 2 5 رو هم نمیشه استنباط کرد با کتاب ولی بازم بهتر از اون عقیده ای هس که میگه فقط 1 و2 انزیمن -
هویججج خب اگر 1 2 5 رو در نظر بگیریم منم موافقم
ولی تو تستایی دیده بودم فقط 1 و 2 رو میگرفتن و این به هیچ وجه با عقل جور در نمیومد سر همین اینجا زدم زیر همش
هرچند حتی 1 2 5 رو هم نمیشه استنباط کرد با کتاب ولی بازم بهتر از اون عقیده ای هس که میگه فقط 1 و2 انزیمن -
آدمک
والا من هرچی منبع زدم اینطوری که شما میگین نبوده :/
همیشه این سه تا رو آنزیم در نظر میگیرن که کاملا منطقیه -
آدمک
والا من هرچی منبع زدم اینطوری که شما میگین نبوده :/
همیشه این سه تا رو آنزیم در نظر میگیرن که کاملا منطقیههویججج پس این حرفی که سنجش زده که همشون آنزیم هستن هم غلطه، درسته؟