تعادل بار
-
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۴۰۲، ۱۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سوالش برام منطقی نیست -
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۴۰۲، ۱۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
اگر اندازه برآیند ها یکیه
یا F31 با F32برابره که تو راه حل استاد یاری این نقض شد و درکل با این فرض مسئله حل نمیشه
یا F21 با F32 برابر باشه که .....
گیج شدم اگر جایی رو اشتباه میرم بگید لطفانوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۴۰۲، ۱۱:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparsa_tabaei کی گفته لزوما اینطوریه که شما نوشتید
شما باید نیرو های وارد بر هر بار رو بنویسید ینی برایند گیری کنید بعد مساوی هم قرار بدید، همین کاری که رضا پایین کرده -
parsa_tabaei کی گفته لزوما اینطوریه که شما نوشتید
شما باید نیرو های وارد بر هر بار رو بنویسید ینی برایند گیری کنید بعد مساوی هم قرار بدید، همین کاری که رضا پایین کردهنوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۴۰۲، ۱۱:۱۹ آخرین ویرایش توسط parsa_tabaei انجام شدهآدمک آره متوجه اشتباهم شدم
️
-
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۴۰۲، ۱۱:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_ Reza _ ممنون
️
-
یا F31 با F32برابره که تو راه حل استاد یاری این نقض شد و درکل با این فرض مسئله حل نمیشه
گیج شدم اگر جایی رو اشتباه میرم بگید لطفانوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۴۰۲، ۱۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparsa_tabaei در تعادل بار گفته است:
یا F31 با F32برابره
این که گفتید یکی از احتمالات هست اما خیلی سریع میتونید نقضش کنید و بگید ممکن نیست.
نیرویی که 3 به 2 وارد میکنه نمیتونه با نیرویی که 3 به 1 وارد میکنه برابر باشه چون 1 و 2 اندازه بار یکسانی دارن اما فاصلشون با 3 برابر نیست پس F32=F31 اصلا ممکن نیست.
حالا که این ممکن نیست حالت دیگه رو در نظر میگیرید و سوال رو حل میکنید. -
گیج شدم اگر جایی رو اشتباه میرم بگید لطفانوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۴۰۲، ۱۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط liy2099 انجام شدهparsa_tabaei در تعادل بار گفته است:
این یکی رو از چه رابطه ای بدست اوردید؟ غلطه به نظرم.
حالت دیگش F12 + F12 = F32 + F31 هست که شما رو به پاسخ تست میرسونه. -
parsa_tabaei در تعادل بار گفته است:
این یکی رو از چه رابطه ای بدست اوردید؟ غلطه به نظرم.
حالت دیگش F12 + F12 = F32 + F31 هست که شما رو به پاسخ تست میرسونه.نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۴۰۲، ۱۳:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Outsider
بله غلط بود
یادم نیست استدلالم چی بوده ولی غلط بود