سوالات مختلف من از زیست آسون یا سختشو نمیدونم:)(۲)
-
مآهور نمیدونم چرا حس میکنم یه طوریه
انگار که اینا استفاده شن واسه یه کار دیگه نه همانند سازی خودشون
اینطوری به نظر اومد واسم
️
مرسی جواب دادی -
Narges_ یکم وسواسی شدی چیز خاصی نمیگه. بعدا دوازدهم که رفتی بیشتر درمورد همانند سازی میخونی.
که نوکلئوتید های سه فسفاتی مکمل تک فسفاته میشن و با پیوند فسفودی استر به نوکلئوتید قبلی وصل میشن و ...
مصرف هم یعنی میاد استفاده میکنه. -
سوال سوم
برای گزینه ی ۴
پاسخنامه گفته چون یاخته های سرطانی وارد خون نشدن نمیشه به کمک آزمایش خون چیزی رو به طور قطعی تشخیص داد
به طور قطعیشو خودم قبول دارم
اما تو آزمایش خون از طریق افزایش تعداد گلبول های سفید نمیشه متوجه چیزی شد؟
اینو معلممون گفتن
ممنون میشم توضیح بدین -
سوال سوم
برای گزینه ی ۴
پاسخنامه گفته چون یاخته های سرطانی وارد خون نشدن نمیشه به کمک آزمایش خون چیزی رو به طور قطعی تشخیص داد
به طور قطعیشو خودم قبول دارم
اما تو آزمایش خون از طریق افزایش تعداد گلبول های سفید نمیشه متوجه چیزی شد؟
اینو معلممون گفتن
ممنون میشم توضیح بدین -
Narges_ اخه شما فرض کن اومدیم ازمایش انجام دادیم و طرف هم مثلا سرماخوردگی گرفته قبلش
تعداد گلبول های سفیدم رفته بالا
از کجا بفهمیم قطعی این بخاطر سرطانشه -
آدمک قطعی که میدونم نمیشه گفت
اما سر بالا رفتن گلبولاش بگه ممکنه میشه در نظر گرفت؟
کلا میخوام ببینم حرف معلمم درست بوده؟
تو تستا دیدین با افزایش گلبول بره؟Narges_ سلام خسته نباشید
ببینید درسته که سلول های سرطانی وارد خون نشدن اما تو مراحل یک و دو ما دفاع اختصاصی رو داریم پس پاسخ های ایمنی رو هم داریم از این جهت به طور حتم تعداد گلبول های سفید خون افزایش پیدا میکنه ولی اینکه بخواین بگین بطور قطع مربوط به توده سرطانی هست غلطه ولی این حرف درسته که بگیم ممکن است بخاطر وجود توده سرطانی باشد. -
Narges_ سلام خسته نباشید
ببینید درسته که سلول های سرطانی وارد خون نشدن اما تو مراحل یک و دو ما دفاع اختصاصی رو داریم پس پاسخ های ایمنی رو هم داریم از این جهت به طور حتم تعداد گلبول های سفید خون افزایش پیدا میکنه ولی اینکه بخواین بگین بطور قطع مربوط به توده سرطانی هست غلطه ولی این حرف درسته که بگیم ممکن است بخاطر وجود توده سرطانی باشد. -
Narges_ خواهش میکنم.
-
آدمک قطعی که میدونم نمیشه گفت
اما سر بالا رفتن گلبولاش بگه ممکنه میشه در نظر گرفت؟
کلا میخوام ببینم حرف معلمم درست بوده؟
تو تستا دیدین با افزایش گلبول بره؟