دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سوالات زیستی من🫀
-
@kosar-ab عههه
اره پارسال اولش اینطور گفته بودن ما یسری استادامون میگفتن نهاییو نمیخواد بخونین براش شهریور میدین ولی بعدن دوباره مدرسه خودشو کشت تا آگاهمون کنه(چون بچها از اول سال مدرسه نمبومدن)که بابا اینطوریا نبست بخونین برا نهاییا برا همون خرداد -
@kosar-ab در سوالات زیستی من🫀 گفته است:
شکل کتاب تو فصل شیش دوازدهم میگه دو لپه غلاف آوندیش # قطعا سبزینه داره
دارید جا به جا میگید
بماند که هم تو دولپه و هم تک لپه استثنا داریم
ولی فرضا اگر تک لپه رو هم ارز با C4 و دو لپه رو هم ارز با C3 بگیریم
تک لپه غلاف اوندیش کلروپلاست داره اما دو لپه غلاف اوندیش کلروپلاست نداره -
@kosar-ab خب پس سنجش به همون استثنا ها گیر داده
قضیه از این قراره که در دسته دو لپه ها و تک لپه ها
اکثره دو لپه ها C3 و اکثره تک لپه ها C4
ینی در هر دو دسته میتونیم گیاهی رو پیدا کنیم که غلاف اوندی کلروپلاست داره
و در هر دو دسته میتونیم گیاهی رو پیدا کنیم که غلاف آوندی کلروپلاست نداره -
@kosar-ab
@kosar-ab در سوالات زیستی من🫀 گفته است:
شکل کتاب تو فصل شیش دوازدهم میگه دو لپه غلاف آوندیش # قطعا سبزینه داره
اگر شکل اول فصل مد نظرتون هست چون نوشته نمونه ای از گیاه دو لپه و نمونه ای از تک لپه قیدشو قطعی نمیتونید بگید
-
parsa_tabaei بله
حله متوجه شدم -
بچه ها ببخشید هعی اینجا نوتیف میاد براتون🥲چهار ماه دیگه از دستم راحت میشین با این سوالات مسخرهتا الانم هرچی پرسیدم از ابهامات کتاب درسی بود️و تناقص تستا
ببینین جذب تو محدوده ۶۰۰ تا ۷۰۰ نانومتر ، تو این قسمتی که هایلایت کردم که بخشی از اون بازه هست، یه قسمتی کلروفیل آ زیاده یه قشمتی بی و بعد آ…حالا تو بعضی تستا میگن کلا تو این بازه آ زیاده…بعضی تستا میگن نوسانیه تغییراتش…
من نمیدونم تو تستا چطور برخورد کنم…
کل بازه رو حداکثر جذبشو آ بگیرم…
یا نوسانی…