سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
مشاوره کنکوری
-
دوست دارید در رابطه با چه موضوع و مشکلی حرف زده بشه؟
@دانش-آموزان-آلاء -
عقیق سرخ
https://forum.alaatv.com/post/3309811
این پست رو بخونید اما دقیقتر توضیح میدم -
عقیق سرخ
https://forum.alaatv.com/post/3312478
به این تاپیک هم سر بزنید -
سلللااااام
خوبین؟ خوشین؟
خب بعد از سال ها(🥲) اومدم با یه پست خفن
دربارهی کمالگرایی
.
کمالگرایی تو زمینه کنکور تو خیلی جاها خودشو نشون میده:
️مثلا تو زدن تستای یه کتاب که هی میخوای همهههه ی تستارو بزنی حتی درشرایطی که کیفیت مطالعهت بیاد پایین
️یا مثلا وقت خیلی زیاد گذاشتن برای درسنامه و دیدن همه ی ویدئو های تدریس
️یا مثلا حساسیت زیاد واسه انتخاب بهترین مشاور و استاد و...
️و یه مورد خیلی مهم تر که میخوام درباره ی اون حرف بزنم اینه که تو روی تایم مطالعهت خیلی حساسی که کامل و برحسب برنامهت باشه و اگر یکم از درست عقب بمونی یا مشکلی برات پیش بیاد و قبل از ظهرت رو از دست بدی دیگه بقیه ی روز درس نمیخونی
.
خب حالا اینو چیکار کنیم؟
کمالگرایی مثل اینه که من یه دبه بزرگ خالی دارم و تو این زمان مشخص قراره کلش رو با آب پر کنم
ولی الان حتی یک هشتم اش هم پر نشده و کلی هم وقتم از دست رفته🥲
پس اصلن بیخیالش میشم و میزارم واس فردا
من میگم بیا این دبه بزرگ رو بزار کنار
و به جاش یه قابلمه کوچیک بردار و سعی کن تو وقت باقی مونده اونو پر کنی.
گرفتی؟
یعنی یه برنامه جدید سبک واس زمان باقی مونده بنویس!
تو ۴ ساعت از الان به بعد وقت داری؟
خب از توی برنامه روزانه ای که داشتی اون درس هایی که خیلی مهم تر هستن و اگر نخونیشون عقب میوفتی یا اونایی که خیلی دوستشون داری و با خوندنش حال میکنی رو بردار و توی برنامه ی ۴ ساعته ت بچین
(پیشنهاد میکنم واس دفعات اول ت اون درسی رو بخونی که دوستش داری چون این علاقه خودش یه انگیزه میشه برات)
فهمیدی؟
حالا تو یه ظرف جدید داری که باید پرش کنی و از کمالگرایی ت استفاده کن تا بتونی کامل کامل اون برنامه دوم رو پر کنی
. و یه نکته دیگه
حتما سعی کنین واس ساعت های آخر روزتون وقت خالی بزارین که اگ به طول روزتون گند خورد باز زمانی داشته باشین واس درس خوندن
.
نمیگم به این راحتی میتونین بهش غلبه کنین
نه!
برای این کار شما باید کمر همت ببندین
ولی اینی که من گفتم بیشتر از هر سخنرانی انگیزشی برای خودم جواب داد.
موفق باشیم️
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دهم @یازدهم @دوازدهم -
سلام به همه ی دانش آموزان دوباره با یه موضوع دیگه اومدیم امیدارم نهایت استفاده رو ببرید
موضوع امروزمون: کمتر درس بخون، بیشتر نتیجه بگیر!
ظهر جمعهس داری کارنامه آزمونت رو چک میکنی و جمله همیشگی "چرا اینقدر درس میخونم و وقت میذارم اما نتیجه نمیگیرم" رو زیر لب تکرار میکنی!
خب دوستِ من، باید بهت بگم که اگه توهم چنین موقعیتی یا مشابه اون رو تجربه کردی بهتره که همراهم باشی تا کامل اشتباه کارت رو متوجه بشی!
🪴 تجربه شماره یک: ببین توصیه ای که بهت دارم اینه که سعی کن "هوشمندانه" درس بخونی و یه سری روش های قدیمی رو کنار بذاری. جرعت اینو پیدا کن که تغییرشون بدی؛ مثلا اگه میبینی با روش مطالعه فنون یا زیست که الان داری، نمیتونی درصد خوبی بگیری باید یه سری چیزا رو تغییر بدی. اگه پافشاری کنی و همچنان ادامه بدی نباید انتظار پیشرفت هم داشته باشی!
🪴 تجربه شماره ۲ : از تست فراری نباش! از اونجایی که هممون یه مقدار راحت طلب هستیم معمولا بیشتر تایم رو صرف مطالعه کتاب یا درسنامه میکنیم که خب خیلی اشتباهه. تو مرحله اول مطالعه که خوندن درسنامه و کتاب هست، ما یه دید کلی نسبت به مبحث پیدا میکنیم. در این مرحله کمی تا حدودی توهم یادگیری میاد سراغت و فکر میکنی که خیلی خوب همه چیز رو متوجه شدی؛ امااا چالش اصلی زمانی شروع میشه که میخوای تست و سوال حل کنی! اگه میخوای به مبحث کامل مسلط بشی باید تست و تمرین زیادب حل کنی. این باعث میشه که خلاقیتت تو حل سوالات بیشتر بشه و و کمتر سوالی باشه که نتونی بهشون جواب بدی. فراموش نکن که انواع تست زدن هارو در طی پروسه مطالعه بررسی کنی!
🪴 تجربه شماره ۳: آزمون را گرامی بدار! آزمون خیلی مهمه و حتما باید تو پروسه کنکور خودت رو آزمایش کنی. آزمون دقیقا عین آیینهس و بهت نکات ضعف و قوتت رو نشون میده؛ به وسیله میتونی این ضعف هارو کم کم از بین ببری تا دیگه تو جلسه کنکور همراهت نباشن. اینکه میگی الان مطالعه میکنم، نزدیک کنکور آزمون میزنم و اوکی میشم راهکار درستی نیست.
🪴تجربه شماره ۴ : سعی کن مرور های هوشمندانه ای داشته باشی و پروسه کاملش رو رعایت کنی. مرور های منظم باعث میشه تا اون مبحث رو خیلی عمیق و خوب یاد بگیری و از اتلاف وقت تو دوران جمع بندی و عید جلوگیری میکنه.
🪴 تجربه شماره ۵: اگه کند خوانی یا وسواس مطالعاتی تجربه آخر برای خودته
ببین اول از همه سعی کن دیگه کلمه کلمه مطالعه نکنی و کلی (پاراگراف پاراگراف) بخونی. برای خودت محدوده زمانی مشخص کن. بعضی درسا رو مثل ریاضی با مسئله یاد بگیر. بلند درس نخون و در نهایت چشمت فقط رو همون پاراگرافی باشه که داری مطالعه میکنیامیدوارم این تجربه ها کلی به دردت بخوره و بتونه مسیر کنکور توروهم مثل من تغییر بده
بجنگید برای لبخند مرداد ماه
اگه قبوله پس بزن استارتو
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
🟢 لیست تیپ بندی دانشگاه های علوم پزشکی کشور
️ دانشگاه های علوم پزشکی تیپ 1️⃣
دانشگاه علوم پزشکی تهران
دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
دانشگاه علوم پزشکی ایران
دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
دانشگاه علوم پزشکی تبریز
دانشگاه علوم پزشکی مشهد
دانشگاه علوم پزشکی اهواز
دانشگاه علوم پزشکی کرمان
دانشگاه علوم پزشکی مازندران
دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله
دانشگاه علوم پزشکی یزد
دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه
دانشگاه علوم پزشکی ارومیه
دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
دانشگاه علوم پزشکی کاشان️ دانشگاه های علوم پزشکی تیپ 2️⃣
دانشگاه علوم پزشکی بابل
دانشگاه علوم پزشکی همدان
دانشگاه علوم پزشکی قزوین
دانشگاه علوم پزشکی گلستان
دانشگاه علوم پزشکی اراک
دانشگاه علوم پزشکی گیلان
دانشگاه علوم پزشکی زنجان
دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان
دانشگاه علوم پزشکی شاهد
دانشگاه علوم پزشکی لرستان
دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان
دانشگاه علوم پزشکی سمنان
دانشگاه علوم پزشکی ببرجند
دانشگاه علوم پزشکی اردبیل️دانشگاه های علوم پزشکی تیپ 3️⃣
دانشگاه علوم پزشکی شهر کرد
دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی
دانشگاه علوم پزشکی ایلام
دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
دانشگاه علوم پزشکی کردستان
دانشگاه علوم پزشکی قم
دانشگاه علوم پزشکی یاسوج
دانشگاه علوم پزشکی گناباد
دانشگاه علوم پزشکی جهرم
دانشگاه علوم پزشکی شاهرود
دانشگاه علوم پزشکی ارتش
دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
دانشگاه علوم پزشکی زابل
دانشگاه علوم پزشکی فسا
دانشگاه علوم پزشکی البرز
دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
دانشگاه علوم پزشکی جیرفت
دانشگاه علوم پزشکی دزفولتیپ بندی دانشگاه ها بر اساس رتبه علمی آن ها و همچنین سطح کیفی آموزشی دانشگاه ها می باشد
بر این اساس دانشگاه های تیپ ۱ دارای بالاترین سطح کیفی و بیشترین امکانات آموزشی
دانشگاه های تایپ ۲ داری سطح کیفی آموزشی متوسط
و دانشگاه های تیپ ۳ دارای سطح کیفی اموزشی متوسط رو به پایین هستند -
سلام شبتون خوش
موضوع امروز مسئله ای هستش که بیشتر بچه ها درگیرش بودن و هستن و خواهند بودیعنی استفاده_بیش_از_حد_از_فضای_مجازی
🟨چه زمانی استفاده از فضای مجازی افزایش پیدا میکنه
استفاده از فضای مجازی ممکنه در بعضی اوقات بیشتر از سایر زمان های سال بشهمثلا یکی از این زمان ها ایام نزدیک به کنکوره که ممکنه شما به خاطر استرسیکه از فکر کنکور سراغتون میاد و در واقع برای خلاص شدن از این فکر برید سر وقت گوشی و اینترنت
و به خودتون که میاید میبینید رفته رفته معتادش شدید و ساعت های زیادی رو تلف کردید
و مسئله وقتي سخت ميشه كه خودتون هم ميدونيد داريد وقتتون رو تلف ميكنيد ولی سرگرم شدن با اينترنت براتون بهتر از فكر و استرس كنكور به نظر میاد🟠حالا ممكنه بپرسيد خب دليل اين مشغوليت و استرس چيه
چطور بايد برطرفش كنم
از عمده ترين دلايل استرس ماه هاي نزديک به كنكور بي برنامگی و نداشتن نظم در مطالعه ست
بچه ها بادي به هر جهت نباشيد لطفا
مسير كنكور بدون برنامه درست به جايی نميرسه و هيچكس هم بدون برنامه حساب شده به موفقيتي نرسيده️
پس از همين امروز بشينيد يك برنامه دقيق برای درستون بريزيد و مهم تر اينكه به برنامه پايبند باشيد
بهتره اگر خودتون نميتونيد برنامه بنويسيد از یک مشاور حرفه ای کمک بگیرید🟩از دلايل ديگه كه ممكنه باعث مشغوليت شما به گوشي بشه بیانگیزگیه
بچه ها حتما براي خودتون يك هدف بلند مدت و یک هدف کوتاه مدت تعیین کنید️
هدف_کوتاه_مدت باعث میشه شما به اجرای برنامه پایبند باشید
هدف_بلند_مدت هم انگیزه شما رو حفظ میکنه و این هدف باید انقدر براتون ارزشمند باشه که هرموقع بهش فکر کردید بهتون قدرتی برای دل کندن از گوشی بده
پس لازمه یک هدف بزرگ برای خودتون معین کنید و هرروز این هدف رو به شیوه های مختلف به خودتون يادآوری کنید -
روتین صبحگاهی داشته باش و پادشاهی کن
️سوال: تمام تلاشمو میکنم اما چرا نمی تونم صبح ها درس بخونم؟!🥱
اول سلام! خب میبینم که خیلیاتون درگیر این مشکل هستین دقیقا عین سال کنکور خودم! البته باید بهت بگم که من تونستم با چندتا راهکار رفعش کنم و شاید باورت نشه اما هنوزم اثراتش باقی مونده. همینه که میگم سال کنکور وقت خوبیه برای به دست آوردن بعضی عادت ها همراهم شو تا مشکل کارت و راه حلشو بهت بگم.
🫧 ساعت خوابتو درست کن! تا وقتی درست نخوابی نمیتونی صبح خوبی رو شروع کنی
شب بیداری هارو بذار کنار و از تایم صبح بهره ببر. شاید بگی نه من شب بهتر میخونم اما باید بهت بگم یه مدت صبح اینکارو بکن تا معجزشو ببینی🫧 گوشی رو با خودت به رخت خواب نبر و با فاصله از خودت قرارش بده. خودت خوب میدونی که این جعبه جادویی کوچیک میتونه چه کارا بکنه و نذاره که بخوابی
🫧صبح بلافاصله بعد از آلارم بیدار شو و بشین. اینجا از قانون 5 ثانیه استفاده کن و هی منتظر آلارم آخری که ست کردی نمون.
🫧صبحونه فراموش نشه! خیلی مهم که حتما صبحونه بخوری چون انرژی بینظیری بهت میده اول صبح. پس نگو که نمیشه و یا حوصله ندارم و یه چای و بیسکوییت کافیه.
🫧 نرمش کوتاه صبحگاهی داشته باش. ازت نمیخوام خیلی حرفه ای ورزش کنی. در حد ورزش کششی سبک هم قبوله🪁
🫧جایی که میخوابی به هیچ عنوان درس نخون. اگه هم مجبوری، جوری بشین که رختخوابت در معرض دیدت نباشه.
🫧برنامه ت رو شب قبل چک کن و همه کتابایی که قرار بوده بخونی با منابع کمک درسیش رو کنار میزت بچین.
و در آخر از روتین صبحگاهی غافل نشو. شروع یه صبح عالی یه روز عالی رو واست رقم میزنه🪷
بجنگید برای به دست آوردن لبخندِ مرداد ماه
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
@kosar-ab
سلام خسته نباشید
متشکرم
بله چرا که نمیشه
خب اول از همه فرهگیان سه بخش داره
۱ کتاب مهارت معلمی کلا سه فصل کتاب استاد قرائتی هست
۲ هوش و استعداد معلمی که منبع نداره
۳ هم دینی دهم و یازدهم هست
الان حدود ۷ هفته وقت هست قشنگ میشه براش خوند
حالا انشالله برای اون هم برنامه خواستن میزارم