Screenshot (182).png سلام دوستان .
به نظر من در این سوال جواب گزینه ی 1 خواهد بود
پاسخ نامه میگه پس از بریدن نخ ، نیرویی که میله به ظرف وارد میکنه (به خاطر متصل بودنش به جسم) پس از پاره کردن نخ صفر میشه و درنتیجه ترازو در حالت دوم وزن کمتری رو نشون میده
حالا من سوال دارم
پس نیرویی که میله وارد میکرد کجا رفت؟
اولین قدم برای این که متوجه بشید الان کجا ایستادید این هست که بعد از ازمون ببینید چقدر سوالات برای شما سخت بوده یا آسون
امکان داره برخی از سوالات برای شما جزو سوالات شک دا طبقه بندی بشه
برخی سوالات در دسته سوالات مشکل علمی قرار بگیره
و برخی ......
شما باید بدون توجه به این موضوعات برای خودتون تعیین کنید که سوالات ۱۶ اردیبهشت برای شما چه طور بود حتی اگر به جواب درست سوال نرسیدید و ۱۰ تا ۹۰ درصد راه حل رو طی کردید
داخل این تاپیک قصد دارم تک تک راهکار هایی که یک کنکوری بعد از ازمون باید طی کنه تا ازمون بعدی رو بهتر بتونه نتیجه بگیره رو اموژش بدم و تحلیل سوالات رو هم قرار بدم
اما قبل از این موضوع بهتر هست بفهمیم ازمون ۱۶ چقدر برای شما سخت بوده ؟😉
سلام متاسفانه حدود3 تا ازمون میشه که آزمون ها تحلیل نمیشن و حتی بعضی از آزمون های قلم چی دوازدهم رشته ریاضی که قبلا تحلیل شدن تحلیل های رشته تجربی قرارداده شده بارها به پشتیبانی گفتم و جواب درستی نمیدن یا کلا جواب نمیدن و حتی گزینه پاسخ نامناسب و عدم رضایت رو زدم ولی هیچ چیزی تغییر نکرده
و در جواب ها میگن آزمون پیشروی ندتشته تحلیل نمیشه منظور از پیشروی چیه دیگه چیزی نمونده آزمون ها جامع و سوالات ترکیبی هست باید تحلیل بشه تست های جدید نیاز به تحلیل دارن
ما هزینه کردیم عدم تحلیل آزمون به هر بهانه ای غیر قابل قبول
سلام خدمت همه ی آلایی های گل
توو این تاپیک میخوایم راجبه %(#ff0000)[اهمیت تحلیل آزمون] حرف بزنیم
دقت کنید که هدف این تاپیک این نیست که شما آزمونتو اینجا تحلیل کنید
داریم میگیم که چرا تحلیل آزمون اینقد مهمه ؟!! و چرا اینقد براش سهل انگاری می کنیم ؟!!
اینطوری دانش آموزای بیشتری بهتون کمک میکنن😉
و همه هم میتونن راجب این موضوع اینجا حرف بزنند و اشتباهاشونو از کم کاری تحلیل آزمون و...بنویسن یا....
باشد که مفید باشد
۴ اسفند قلمچی
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Z.ns on آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
@N-Sz
سلام ،ببینید
ما ۳ تا زنجیره انتقال الکترون رو باید در نظر بگیریم اینجا :- غشای درونی میتوکندری
- غشای تیلاکوئید ،بین فتوسیستم ۱و ۲
- غشای تیلاکوئید بین فتوسیستم ۱ و NADP+
حالا گفته ،دارای pro فاقد تماس با بخش آب گریز ،این یعنی بین دو غشا نباشه ،از بین این زنجیره های انتقال الکترون دومی و سومی این شرط رو دارن .
دومی یعنی بین فتوسیستم ۱ و ۲ باعث انتقال انرژی به فتوسیستم ۱ میشه
ولی سومی که مربوط میشه به بین فتوسیتم ۱و NADP+ ابن توانایی رو ندارهاز طرفی توی ابتدای سوال قید کرده :تنها گروهی
پس این عبارت درسته -
@N-Sz
داره اینو میگه دیگه
فقط با یه لایه فسفولیپیدی در تماسه الکترون هاش رو میده به فتوسیستم 2
دیگه به آتن فتوسیستم نمیده
میده به مرکز واکنش -
@N-Sz
گزینه اول :درسته ،چون توی واکنش ترمیت همه واکنش دهنده ها و فرآورده ها یا حالت جامد یا مایع دارن ،توی حالت جامد و مایع تغییر غلظت نداریم .ولی توی فرایند هابر با توجه به این که واکنش دهنده و فرآورده ها گاری هستن پس می تونیم با تغییر غلظت سرعت رو تغییر بدیم گزینه ۲: غلطه ،چون هر دو با آب سرد واکنش میدن .اینجا فقط بحث سر شدت واکنشه
که چون پتاسیم واکنش پذیری بیشتری داره با شدت و سرعت بیشتری این کار رو انجام میدهگزینه ۳:توی اکثر واکنش ها اینجوریه که با گذشت زمان سرعت واکنش کمتر میشه پس اینم درسته
گزینه ۴: درسته ،چون هر چی غلظت اکسیژن باید بیشتر باشه