Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. آزمون
  3. تحلیل آزمون
  4. این داستان : تحلیل آزمون
تحلیل آزمون نمونه دهم 1403ممنون
A
تحلیل آزمون نمونه دهم 1403ممنون
تحلیل آزمون
۱۸ اسفند
Z.nsZ
سلام ممنون میشم کمک کنید... @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @تجربیا @دوازدهم
تحلیل آزمون
۴ اسفند قلمچی
Z.nsZ
Topic thumbnail image
تحلیل آزمون
آزمون های سنجش
Fatemeh iranmaneshF
سلام دوستان کسی سایتی رو می‌دونه که تحلیل آزمون های سنجش پارسال داشته باشه برا رشته ریاضی ؟
تحلیل آزمون
تحلیل ویدیویی ازمون ماز
E
سلام و درود دوستان سایتی سراغ ندارید که ازمون های ماز رو به صورت ویدیویی تحلیل کنه؟؟ مخصوصا زیست @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
تحلیل آزمون
سوال فیزیک دهم
Mohammad.H.AbM
Topic thumbnail image
تحلیل آزمون
تحلیل آزمون
Amirhosein AbedA
سلام یه سوال داشتم امسال هم تحلیل آزمونا آپدیت میشه یا نه؟ فقط واسه پروئی ها؟واسه راه ابریشمی ها هم هس؟
تحلیل آزمون
سوال 216 آزمون کانون 7 فروردین
MSinaM
Topic thumbnail image
تحلیل آزمون
پس ازمون
Ali EbrahimyA
سلام به الا این پس ازمون که تحلیل ازمون قلم چی هم داره هم سال بعد بازم برای کنکوری ها رایگان هست؟ یا نه؟ @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
تحلیل آزمون
سنجش ۳۰ اردیبهشت بهتر یا بدتر 🤔
Elham HoseniE
اولین قدم برای این که متوجه بشید الان کجا ایستادید این هست که بعد از ازمون ببینید چقدر سوالات برای شما سخت بوده یا آسون امکان داره برخی از سوالات برای شما جزو سوالات شک دا طبقه بندی بشه برخی سوالات در دسته سوالات مشکل علمی قرار بگیره و برخی ...... شما باید بدون توجه به این موضوعات برای خودتون تعیین کنید که سوالات ۱۶ اردیبهشت برای شما چه طور بود حتی اگر به جواب درست سوال نرسیدید و ۱۰ تا ۹۰ درصد راه حل رو طی کردید داخل این تاپیک قصد دارم تک تک راهکار هایی که یک کنکوری بعد از ازمون باید طی کنه تا ازمون بعدی رو بهتر بتونه نتیجه بگیره رو اموژش بدم و تحلیل سوالات رو هم قرار بدم اما قبل از این موضوع بهتر هست بفهمیم ازمون ۱۶ چقدر برای شما سخت بوده ؟
تحلیل آزمون
تحلیل آزمون سنجش
زینب زکایی مهرز
آلای عزیزم ممکنه ازمونای جامع سنجش رو برای ما تحلیل کنی لطفا
تحلیل آزمون
وضعیت بد تحلیل آزمون ها
hossein rahimiH
سلام متاسفانه حدود3 تا ازمون میشه که آزمون ها تحلیل نمیشن و حتی بعضی از آزمون های قلم چی دوازدهم رشته ریاضی که قبلا تحلیل شدن تحلیل های رشته تجربی قرارداده شده بارها به پشتیبانی گفتم و جواب درستی نمیدن یا کلا جواب نمیدن و حتی گزینه پاسخ نامناسب و عدم رضایت رو زدم ولی هیچ چیزی تغییر نکرده و در جواب ها میگن آزمون پیشروی ندتشته تحلیل نمیشه منظور از پیشروی چیه دیگه چیزی نمونده آزمون ها جامع و سوالات ترکیبی هست باید تحلیل بشه تست های جدید نیاز به تحلیل دارن ما هزینه کردیم عدم تحلیل آزمون به هر بهانه ای غیر قابل قبول
تحلیل آزمون
پیش آزمون قلم چی ۳اردیبهشت
Zahrw KhaleghiZ
سلام دوستان پیش آزمون قلم چی برای آزمون جمعه (ینی آزمون ۳اردیبهشت ۱۴۰۰ قلم چی) برای درس شیمی و زیست و ریاضی رو پیدا نمیکنم کلا نیست یا بهم ریختس جای دیگه ای هست که من نمیبینم ممنون میشم راهنمایی کنین
تحلیل آزمون
این داستان : تحلیل آزمون
romisaR
سلام خدمت همه ی آلایی های گل توو این تاپیک میخوایم راجبه %(#ff0000)[اهمیت تحلیل آزمون] حرف بزنیم دقت کنید که هدف این تاپیک این نیست که شما آزمونتو اینجا تحلیل کنید داریم میگیم که چرا تحلیل آزمون اینقد مهمه ؟!! و چرا اینقد براش سهل انگاری می کنیم ؟!! اگه توو آزموناتون سوالی داشتید که متوجه راه حل نمیشدید حتما یه تاپیک بزنید برای حلش اینطوری دانش آموزای بیشتری بهتون کمک میکنن و همه هم میتونن راجب این موضوع اینجا حرف بزنند و اشتباهاشونو از کم کاری تحلیل آزمون و...بنویسن یا.... باشد که مفید باشد
تحلیل آزمون
مشتق
AnselA
میشه این سوال حل کنید لطفا از پاسخنامش متوجه نشدم چیزی:/ [image: 1645812852154-_.jpg] @دانش-آموزان-آلاء
تحلیل آزمون
تیپ تست ها
امیر امیری 0ا
سلام خداقوت برای انواع تیپ تست ها و نظریه سطوح آموزشی بلوم کسی مثال برای هر کدوم تیپ ها میشناسه بگه؟ به ذهن سپاری - فهمیدن - به کار گیری - تجزیه تحلیل -نقد و ترکیب - خلق کردن، اینا سطوح آموزشی اش هست ولی دقیقا متوجه تفاوت هاشون نمیشم و مثالی ندارم
تحلیل آزمون
تحلیل آزمون راه ابریشم
Reza KhalediR
سلام چرا اینقدر پیش آزمون ‌‌‌‌ و پس آزمون ها دیر میان پیش آزمون ک اصلا نیومد پس آزمون هم یک هفته بعد از آزمون هنوز خبری نیست این چ وضعیت یه @تجربیا @کنکوری @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 دوستان نظر شما چیه
تحلیل آزمون
پس آزمونها
nazanin.mirzaiN
سلام دوستان وقتتون بخیر یه سوال دارم :پس آزمون های راه ابریشم چند روز بعد از برگزاری آزمون میاد؟؟! @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
تحلیل آزمون
آزمون آنلاین
حسین نعمتیح
سلام کیا یه سایت خوب برای آزمون آنلاین رایگان بلدن اگه میشه بگید تا استفاده کنیم ممنون @تجربیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-همخوانی @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @چه-های-کنکور-تجربی-140۰
تحلیل آزمون
معادلات مثلثاتی
AnselA
Topic thumbnail image
تحلیل آزمون

این داستان : تحلیل آزمون

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده تحلیل آزمون
47 دیدگاه‌ها 13 کاربران 8.0k بازدیدها 28 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • romisaR آفلاین
    romisaR آفلاین
    romisa
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام خدمت همه ی آلایی های گل
    توو این تاپیک میخوایم راجبه %(#ff0000)[اهمیت تحلیل آزمون] حرف بزنیم
    دقت کنید که هدف این تاپیک این نیست که شما آزمونتو اینجا تحلیل کنید
    داریم میگیم که چرا تحلیل آزمون اینقد مهمه ؟!! و چرا اینقد براش سهل انگاری می کنیم ؟!!

• اگه توو آزموناتون سوالی داشتید که متوجه راه حل نمیشدید حتما یه تاپیک بزنید برای حلش
      اینطوری دانش آموزای بیشتری بهتون کمک میکنن😉

و همه هم میتونن راجب این موضوع اینجا حرف بزنند و اشتباهاشونو از کم کاری تحلیل آزمون و...بنویسن یا....
    باشد که مفید باشد

B 1 پاسخ آخرین پاسخ
    31
    • B آفلاین
      B آفلاین
      Brilliant

با اجازه تون منم یه متن حسابی میفرستم امروز فردا 🌹🌹🌹🌱🍃🌿🌿

♥یا رفیق من لا رفیق له♥

romisaR 1 پاسخ آخرین پاسخ
      6
      • romisaR آفلاین
        romisaR آفلاین
        romisa
        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط romisa انجام شده

تا حالا چقد از اشتباهاتون درس گرفتید ؟ آزمون شرکت کردید ؟ چقدر از آزمونایی که تا حالا رفتید رو تحلیل کردید ؟
        هیچ چیز ازمون به اندازه تحلیلش مهم نیست . در کل آزمون بدون تحلیل فایده ی چندانی نداره این تحلیلشه که مهمه . اینکه ما نقاط ضعمون رو پیدا کنیم اینکه بگم فلان مبحثو مطالعه کردم پس چرا نتونستم به تستاش جواب بدم ؟!!
        کدوم تیپ تست مشتقو بلد نیستم ؟ کجاها فراره ، باید بیشتر تست بزنم ؟ چرا فلان درسو n ساعت خوندم ولی درصدم این شد ؟
        اگه روشم اشتباهه از همین الان اصلاحش کنم . اگه یه درسو خوب خوندید ولی نتیجه نگرفتید علت یابی کنید.
        به شخصه سال اول از همین تحلیل آزمونای نصفه نیمه ضربه خوردم.سال اول فقط درسهایی رو تحلیل میکردم که دوسشون داشتم مثل زیست یا میگفتم حالا برم مباحث ازمون بعدو بخونم باقی تحلیل یه روز دیگه !!!
        وقتی به تست سختی از آزمون برمیخوردم و متوجه پاسخنامه نمی شدم بی خیال حل تست می شدم و ولش میکردم یعنی متاسفانه اینطور نبود که زمان دیگه ای روش وقت بذارم و بهش فک کنم.
        اما سال دوم فیلمای تحلیل آژمونی که قلم چی میذاشت رو برای فهم حل تستایی که بلد نبودم ، به کار می بردم یا از بچه های انجمن می پرسیدم یا هرجور دیگه ای نگاه میکردم که من فلان مبحثو خوندم و اینقدر هم تست زدم چرا نتونستم به تستاش جواب بدم به کدوم مدل تست نتونستم پاسخ بدم یا وقت کم آوردم براش ؟ مشکل کجا بود ؟!! مرور خوبی نداشتم ؟ سطحی خونده بودم و فراموش شده بود ؟ تست زماندار نزده بودم ؟ حل تستم کم بود ؟ فقط حفظ کرده بودم و درکش نکرده بودم ؟اینا رو برای آزمون بعد برطرف میکردم.
        من با تحلیل آزمون یاد می گرفتم چه شکلی با دید طراح ازمون کتابو بخونم....کجای متن کتابو بیشتر توجه کنم.....یاد می گرفتم چطور برای کنکور زمان ذخیره کنم....کدوم تستا رو بذارم آخر برا جواب دادن ؟
        این همه وقت بذاری بری آزمون و هزینه کنی و این همه بخونی حالا هرطور شده نصفه نیمه بعد بیای خونه و هیچی ؟!!
        آزمون ندی که سنگین تری ؟(البته آزمون بدید و حتما تحلیل کنید )
        اگه ازمونو تحلیل نکنی یه راه حل اشتباه یه فکر اشتباه تا آخرش همرات میمونه چرا ؟ چون نرفتی ببینی چرا به اون تست غلط جواب دادی ؟
        خیلیا میگن که چون من فلان مبحثو نخوندم اصلا چرا برم تحلیل کنم ؟ ببینید حتی همین نگاه کردن به سوالا و پاسخنامه باعث میشه دستت بیاد از اونجا چجوری سوال میدن ببین شاید یه چیزی بلد بودی ازش بلد نبودی هم از بقیه می پرسی یاد میگیری دیگه....
        اونایی که آزمون نمیرن توو خونه پی دی افشو یا خود پرینت شدشو حتما بگیرن بزنن
        بالاخره باید با یه راهی خودشونو هی بسنجن ببینن با خودشون چن چندن....نذارید دیر بشه و زمانی برسه که بگیم کاش برگردم به چن ماه قبل.....
        تحلیل آزمونو جدی بگیرید لطفااااااا
        همه درسا رو تحلیل کنید اولش فک می کنید وای چقد سخته اصلا حل نشدنیه ولی بعد که یاد می گیرید می بینید که اونطوریایی هم که فک می کردید سخت نیست.....

ب خانومِ_دوست_داشتنیخ 2 پاسخ آخرین پاسخ
        20
        • romisaR آفلاین
          romisaR آفلاین
          romisa

ممنون میشم از همه بچه های خوبی که اینجا بنویسن برامون
          دانش-آموزان-آلاء
          فارغ-التحصیلان-آلاء

9 1 پاسخ آخرین پاسخ
          7
          • romisaR romisa

ممنون میشم از همه بچه های خوبی که اینجا بنویسن برامون
            دانش-آموزان-آلاء
            فارغ-التحصیلان-آلاء

9 آفلاین
            9 آفلاین
            97225
            خیرین کوچک دریا دل

romisa حرف حق جواب نداره مرسی از حرفای قشنگت

1 پاسخ آخرین پاسخ
            3
            • B Brilliant

romisaR آفلاین
              romisaR آفلاین
              romisa

@zahra-m1999 در این داستان : تحلیل آزمون گفته است:

@zahra-m1999
              همین جا به دادگاه احضارت می کنم😐
              مگه قرار نبود بنویسی ؟😂

B 1 پاسخ آخرین پاسخ
              4
              • romisaR romisa

تا حالا چقد از اشتباهاتون درس گرفتید ؟ آزمون شرکت کردید ؟ چقدر از آزمونایی که تا حالا رفتید رو تحلیل کردید ؟
                هیچ چیز ازمون به اندازه تحلیلش مهم نیست . در کل آزمون بدون تحلیل فایده ی چندانی نداره این تحلیلشه که مهمه . اینکه ما نقاط ضعمون رو پیدا کنیم اینکه بگم فلان مبحثو مطالعه کردم پس چرا نتونستم به تستاش جواب بدم ؟!!
                کدوم تیپ تست مشتقو بلد نیستم ؟ کجاها فراره ، باید بیشتر تست بزنم ؟ چرا فلان درسو n ساعت خوندم ولی درصدم این شد ؟
                اگه روشم اشتباهه از همین الان اصلاحش کنم . اگه یه درسو خوب خوندید ولی نتیجه نگرفتید علت یابی کنید.
                به شخصه سال اول از همین تحلیل آزمونای نصفه نیمه ضربه خوردم.سال اول فقط درسهایی رو تحلیل میکردم که دوسشون داشتم مثل زیست یا میگفتم حالا برم مباحث ازمون بعدو بخونم باقی تحلیل یه روز دیگه !!!
                وقتی به تست سختی از آزمون برمیخوردم و متوجه پاسخنامه نمی شدم بی خیال حل تست می شدم و ولش میکردم یعنی متاسفانه اینطور نبود که زمان دیگه ای روش وقت بذارم و بهش فک کنم.
                اما سال دوم فیلمای تحلیل آژمونی که قلم چی میذاشت رو برای فهم حل تستایی که بلد نبودم ، به کار می بردم یا از بچه های انجمن می پرسیدم یا هرجور دیگه ای نگاه میکردم که من فلان مبحثو خوندم و اینقدر هم تست زدم چرا نتونستم به تستاش جواب بدم به کدوم مدل تست نتونستم پاسخ بدم یا وقت کم آوردم براش ؟ مشکل کجا بود ؟!! مرور خوبی نداشتم ؟ سطحی خونده بودم و فراموش شده بود ؟ تست زماندار نزده بودم ؟ حل تستم کم بود ؟ فقط حفظ کرده بودم و درکش نکرده بودم ؟اینا رو برای آزمون بعد برطرف میکردم.
                من با تحلیل آزمون یاد می گرفتم چه شکلی با دید طراح ازمون کتابو بخونم....کجای متن کتابو بیشتر توجه کنم.....یاد می گرفتم چطور برای کنکور زمان ذخیره کنم....کدوم تستا رو بذارم آخر برا جواب دادن ؟
                این همه وقت بذاری بری آزمون و هزینه کنی و این همه بخونی حالا هرطور شده نصفه نیمه بعد بیای خونه و هیچی ؟!!
                آزمون ندی که سنگین تری ؟(البته آزمون بدید و حتما تحلیل کنید )
                اگه ازمونو تحلیل نکنی یه راه حل اشتباه یه فکر اشتباه تا آخرش همرات میمونه چرا ؟ چون نرفتی ببینی چرا به اون تست غلط جواب دادی ؟
                خیلیا میگن که چون من فلان مبحثو نخوندم اصلا چرا برم تحلیل کنم ؟ ببینید حتی همین نگاه کردن به سوالا و پاسخنامه باعث میشه دستت بیاد از اونجا چجوری سوال میدن ببین شاید یه چیزی بلد بودی ازش بلد نبودی هم از بقیه می پرسی یاد میگیری دیگه....
                اونایی که آزمون نمیرن توو خونه پی دی افشو یا خود پرینت شدشو حتما بگیرن بزنن
                بالاخره باید با یه راهی خودشونو هی بسنجن ببینن با خودشون چن چندن....نذارید دیر بشه و زمانی برسه که بگیم کاش برگردم به چن ماه قبل.....
                تحلیل آزمونو جدی بگیرید لطفااااااا
                همه درسا رو تحلیل کنید اولش فک می کنید وای چقد سخته اصلا حل نشدنیه ولی بعد که یاد می گیرید می بینید که اونطوریایی هم که فک می کردید سخت نیست.....

ب آفلاین
                ب آفلاین
                بنده ی خدا

romisa ممنون از پست عالیتون
                شما تحلیل آزمونو همون روز آزمون تموم میکردین؟
                من نمیدونم چرا انقد طولش میدم!
                اگه برم گشت وگذار که اصن شروعش نمیکنم 😕
                اصلنم نمیفهمم چطور بعضیا دوساعته جمعش میکنن!
                مثلا اگه هر درسو بذارم واسه یه روز از هفته آینده فایده نداره به خاطر فاصله ای که میفته؟
                بعد همیشه به بودجه بندی میرسیدین؟
                اگه نمیرسیدین صبر میکردین تا ایستگاه جبرانی؟

3
                • ب بنده ی خدا

romisa ممنون از پست عالیتون
                  شما تحلیل آزمونو همون روز آزمون تموم میکردین؟
                  من نمیدونم چرا انقد طولش میدم!
                  اگه برم گشت وگذار که اصن شروعش نمیکنم 😕
                  اصلنم نمیفهمم چطور بعضیا دوساعته جمعش میکنن!
                  مثلا اگه هر درسو بذارم واسه یه روز از هفته آینده فایده نداره به خاطر فاصله ای که میفته؟
                  بعد همیشه به بودجه بندی میرسیدین؟
                  اگه نمیرسیدین صبر میکردین تا ایستگاه جبرانی؟

romisaR آفلاین
                  romisaR آفلاین
                  romisa

@_azar_
                  خب گاهی نه اما اگه بشه که خیلی بهتره
                  اون بعضیا هم یا دارن کم کاری میکنن و نصفه نیمه یا درسشون خیلی عالیه مشکل چندانی ندارن یا فقط اشتباهوشو تحلیل می کنن یا....
                  اخه ما تحلیل آزمون می کنیم دستمون بیاد چه شکلی اون درسو از سر بخونیم فایده داره اما کمتره فایدش
                  مطمئنی اگه بذاری بعدا حتما تحلیل می کنی ؟!!
                  خیلی وقتا به بودجه بندی نمی رسیدم اما حداقل 80 درصدشو خوب تست میزدم
                  اگه نمی رسیدم بستگی داشت به اینکه چه مبحثی باشه اگه به مباحث آزمونای بعدی ربط داشت با اونا میخوندمش

ب 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  4
                  • romisaR romisa

@_azar_
                    اون بعضیا هم یا دارن کم کاری میکنن و نصفه نیمه یا درسشون خیلی عالیه مشکل چندانی ندارن یا فقط اشتباهوشو تحلیل می کنن یا....
                    اخه ما تحلیل آزمون می کنیم دستمون بیاد چه شکلی اون درسو از سر بخونیم فایده داره اما کمتره فایدش
                    اگه نمی رسیدم بستگی داشت به اینکه چه مبحثی باشه اگه به مباحث آزمونای بعدی ربط داشت با اونا میخوندمش

ب آفلاین
                    ب آفلاین
                    بنده ی خدا

romisa در این داستان : تحلیل آزمون گفته است:

@_azar_

ینی میگین یه روزه جمع میشه؟
                    با تفریح و برنامه ریزی و جلسات کانون و چه و چه؟
                    چقد من کندم پس:(

1
                    • ب بنده ی خدا

@_azar_

ینی میگین یه روزه جمع میشه؟
                      با تفریح و برنامه ریزی و جلسات کانون و چه و چه؟
                      چقد من کندم پس:(

romisaR آفلاین
                      romisaR آفلاین
                      romisa

@_azar_
                      نه نمیگم یه روزه جم میشه
                      کار منم نبود یه روزه مخصوصا اگه میخواستم فیلم تحلیل آزمون ببینم
                      منظورم اینه ما سعی می کنیم نهایت سرعتمونو بذاریم براش🙂 🙂
                      البته با این فرض که هرسوال آزمونو بعدا گذاشتن جلومون بتونیم حل کنیم

ب 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      4
                      • romisaR romisa

@_azar_
                        نه نمیگم یه روزه جم میشه

ب آفلاین
                        ب آفلاین
                        بنده ی خدا

@_azar_
                        نه نمیگم یه روزه جم میشه

خب اوناییش که موندو مگه پخش نمیکردین تو طول هفته؟
                        بالاخره شنبه ش برنامه خاص خودمونو داریم بازم وقت کمه
                        شنبه باید تموم شه؟

2
                        • ب بنده ی خدا

@_azar_
                          نه نمیگم یه روزه جم میشه

شنبه باید تموم شه؟

romisaR آفلاین
                          romisaR آفلاین
                          romisa

@_azar_ در این داستان : تحلیل آزمون گفته است:

@_azar_
                          نه نمیگم یه روزه جم میشه

شنبه باید تموم شه؟

به نظرم شنبه تموم بشه بهتر از پخش کردنه
                          البته سعی می کنیم کل شنبمون نره براش

ب 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          3
                          • romisaR romisa

@_azar_
                            نه نمیگم یه روزه جم میشه

شنبه باید تموم شه؟

ب آفلاین
                            ب آفلاین
                            بنده ی خدا

@_azar_
                            نه نمیگم یه روزه جم میشه

شنبه باید تموم شه؟

ممنون(:
                            بریم سرشاخ شیم باهاش خخ
                            اشکال نداره بازم بیام سوال کنم تو این تاپیک؟
                            واسه سوال کردن هم هست تاپیکنون دیگه؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            2
                            • romisaR آفلاین
                              romisaR آفلاین
                              romisa

@_azar_
                              نه هیچ اشکالی نداره
                              هر چه دلت میخواهد بپرس

ب 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              3
                              • romisaR romisa

@zahra-m1999
                                مگه قرار نبود بنویسی ؟😂

B آفلاین
                                B آفلاین
                                Brilliant

@zahra-m1999
                                مگه قرار نبود بنویسی ؟😂

😁😁😂😂😂یا خدا چرا آگاه سازی برام نمیاد
                                چشم چشم
                                خاله ببخشید حتما تاپایان این هفته می نویسم 🌹🌹🌹🌹

♥یا رفیق من لا رفیق له♥

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                1
                                • romisaR romisa

@_azar_
                                  نه هیچ اشکالی نداره
                                  هر چه دلت میخواهد بپرس

ب آفلاین
                                  ب آفلاین
                                  بنده ی خدا

romisa من اگه تیپای خاص اشتباهاتمو بگم تا اگه راه حلی بلدین بهم کمک کنین اشکالی نداره؟😄
                                  منظور اینکه وقت و حوصلشو دارین؟ ☺

1
                                  • ب آفلاین
                                    ب آفلاین
                                    بنده ی خدا
                                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط بنده ی خدا انجام شده

romisa الان پروفایلتونو دیدم چه تصمیم درست و عمیقی
                                    امیدوارم پر از مکاشفه باشید:)
                                    @zahra-m1999
                                    من هستما
                                    نمیذارم حرف همیارم رو زمین بمونه خخ
                                    تا فردا بیشتر مهلت ندارید مطلب بذارین
                                    بجنبین خخخ
                                    🙂

B 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    2
                                    • ب بنده ی خدا

@zahra-m1999
                                      من هستما
                                      بجنبین خخخ
                                      🙂

B آفلاین
                                      B آفلاین
                                      Brilliant

@zahra-m1999
                                      من هستما
                                      بجنبین خخخ
                                      🙂

بله بله حتما 🌹🌹🌹🌹

♥یا رفیق من لا رفیق له♥

ب 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      2
                                      • romisaR romisa

سلام خدمت همه ی آلایی های گل
                                        توو این تاپیک میخوایم راجبه %(#ff0000)[اهمیت تحلیل آزمون] حرف بزنیم
                                        دقت کنید که هدف این تاپیک این نیست که شما آزمونتو اینجا تحلیل کنید
                                        داریم میگیم که چرا تحلیل آزمون اینقد مهمه ؟!! و چرا اینقد براش سهل انگاری می کنیم ؟!!

• اگه توو آزموناتون سوالی داشتید که متوجه راه حل نمیشدید حتما یه تاپیک بزنید برای حلش
                                          اینطوری دانش آموزای بیشتری بهتون کمک میکنن😉

و همه هم میتونن راجب این موضوع اینجا حرف بزنند و اشتباهاشونو از کم کاری تحلیل آزمون و...بنویسن یا....
                                        باشد که مفید باشد

B آفلاین
                                        B آفلاین
                                        Brilliant

romisa
                                        استراحت خوش بگذره جانم
                                        مرخصی خوبی داشته باشی 💗💗💗💗

♥یا رفیق من لا رفیق له♥

3
                                        • B Brilliant

@zahra-m1999
                                          من هستما
                                          بجنبین خخخ
                                          🙂

بله بله حتما 🌹🌹🌹🌹

ب آفلاین
                                          ب آفلاین
                                          بنده ی خدا

@zahra-m1999 ممنون که انقد خوبی:)

B 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          3
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه