سلام بچه ها
به صورت خلاصه (نمیخواد مفصل بگین. چون وقت ندارین میدونم)
ممکنه بگین توی مقایسه های نقطه جوش و نیرو های بین مولکولی توی کل دسته بندی های موادی که میخونیم،
ترتیب مواد چجوریه؟
البته می دونم مثلا ترکیبات یونی یا جامد های کووالانسی نیروی بین مولکولی ندارن. اما لطفا جایگاهشون توی رده بندی نقطه جوش بگین. ممنون
@دوازدهم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
سلام به روی ماهتون
فکر کنم از اسم تاپیک کاملا مشخصه که چه راهنمایی میخام
من شیمی ضعیفی دارم و میخام حداقل 30 درصد رو تو کنکور بزنم و نهاییامو خوب بدم :)ولی اصلا نمیتونم باهاش کنار بیام نظر شما چیه و به خودتون چی کمک کرده؟
من خودم تازگیا فهمیدم وقتی صبح زود میخونم راحت تر پیش میره ولی بازم طاقت فرساعه از کتابای خیلی سبز استفاده میکنم و نشر الگو...
و اینکه مثلا این سوالات بازده و تا انتها مینویسم اما هیچ وقت جواب بدست نمیاد که بتونم گزینه رو بزنم همه مراحل درسته اما جواب نهاییم بدست نمیاد
هلپ میبینی
@ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @دانشجویان-درس-خون
محاسباتی، الکترو
-
بچه ها، چرا توی سوال دومی، جرم مس رو از روی کم کرده ولی توی اولی فقط روی رو نوشته، ظاهر سوالا که مثل هم هست.

-
سلام و درود
ببینید سوال اول خودش گفته رسوب روی تیغه قرار نمیگیره پس مقدار مس که رسوب میکنه ته نشین میشه ولی تو سوال دوم اخر گفته هرچی رسوب تشکیل میشه رو تیغه قرار میگیره که اینجا اختلاف جرمشون میشه همون مقدار جرم کاهشی -
سلام و درود
ببینید سوال اول خودش گفته رسوب روی تیغه قرار نمیگیره پس مقدار مس که رسوب میکنه ته نشین میشه ولی تو سوال دوم اخر گفته هرچی رسوب تشکیل میشه رو تیغه قرار میگیره که اینجا اختلاف جرمشون میشه همون مقدار جرم کاهشی@O-P-S وایییی چه جالب
خیلی قشنگ بود این. مرسی :)) -
M Maaah marked this topic as a question on
-
M Maaah has marked this topic as solved on
-
Maaah خواهش میکنم