لگاریتم در تراز شدت صوت
-
@O-P-S
درود
من لگاریتم همه عدد های دنیا رو بلدم این موضوع ربطی به بلد بودن لگاریتم نداره باید بفهمیم ک چجوری عدد رو بشکونیم ک طراحم اونو در نظر گرفته باشه -
@khanoomi بنظرم منطقی نیست که یکی در نیاد اخه همین 1 + 1.8 بازم داره با استفاده از log2 مساوی با 0.3 حل میشه چرا باید یکی نشه
-
@O-P-S
درود
من لگاریتم همه عدد های دنیا رو بلدم این موضوع ربطی به بلد بودن لگاریتم نداره باید بفهمیم ک چجوری عدد رو بشکونیم ک طراحم اونو در نظر گرفته باشه@khanoomi در لگاریتم در تراز شدت صوت گفته است:
@O-P-S
درود
من لگاریتم همه عدد های دنیا رو بلدم این موضوع ربطی به بلد بودن لگاریتم نداره باید بفهمیم ک چجوری عدد رو بشکونیم ک طراحم اونو در نظر گرفته باشهخیلیم عالی
-
@khanoomi بنظرم منطقی نیست که یکی در نیاد اخه همین 1 + 1.8 بازم داره با استفاده از log2 مساوی با 0.3 حل میشه چرا باید یکی نشه
مآهور ببینید ما چون لگاریتم رو تقریبی یکم حساب میکنیم، لگاریتم 625 میشه 2.795880 و لگاریتم 640 میشه 2.806 این اعداد نزدیکن بهم سر همین اشتباه میشه شما گزینه رو ببینید و حل کنید همیشه
-
مآهور ببینید ما چون لگاریتم رو تقریبی یکم حساب میکنیم، لگاریتم 625 میشه 2.795880 و لگاریتم 640 میشه 2.806 این اعداد نزدیکن بهم سر همین اشتباه میشه شما گزینه رو ببینید و حل کنید همیشه
-
-
مآهور مگرنه روشی که شما حساب کردین دقیق تر هست ولی خب طراح دیدش اینطوری بوده باگ سوال حساب میشه
-
مآهور مگرنه روشی که شما حساب کردین دقیق تر هست ولی خب طراح دیدش اینطوری بوده باگ سوال حساب میشه
-
وای این سوالههههه ،من هر کاری کردم چیزی به ذهنم نرسید براش
-
متاسفانه از این چیزا تو این سوالایی که با لگاریتم تقریبی درگیرن پیش میاد..
ولی من سوالی ندیدم گزینه هارو نزدیک به هم بدن
چون خودشون میدونن اختلاف پیش میاد پس شما به روش خودتونم رفته باشید میتونستید گزینه 2 رو بزنید -
والا من با روش خودمم رفتم اولش فک کردم سر جلسه اشتب حساب کردم اومدم خونه تو ارامش ی بار دیگ با چیزی ک خودم در نظر گرفته بودم باز بدست نمیومد اصن ی چیز خیلی دور از جواب طراح بدست میومد واس همین برام جالبه