سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید وقتتون رو میگیرم اگر در تستی بگه در آزمایش ایوری مخلوط شدن باکتری کپسول دار مرده و باکتری بدون کپسول زنده
این عبارت غلطه ؟
به خاطر اینکه نگفته عصاره باکتری کپسول دار یا اینکه مخلوط نشدن واقعا من فکر میکنم چون عصاره باکتری رو به باکتری بدون کپسول اضافه کرد میشه بهش گفت مخلوط؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
1.گفته در تخمدان یک نوزاد دختر 8 ماهه هر یاخته حاصل از تقسیم میتوز یاخته های اووگونی...
با توجه به اینکه نوزان هست و به دنیا اومده فقط اووسیت اولیه رو در نظر بگیرم یا چون توی کتاب چیزی نگفته و سوال گفته هر یاخته حاصل از تقسیم میتوز یاخته های اووگونی ، اووگونی رو هم در نظر بگیرم؟
2کراسینگ اوور با توجه به اینکه محتوای ژنی یاخته رو تغییر نمی دهد جهش محسوب نمیشه؟
3 چرا نمیتونیم بگیم هر هرم کلیه مجرایی انحصاری برای تخلیه به ساختار قیف مانند دارد؟
@تجربیا
سلام
صورت تست این هست:
کدام گزینه درباره ی مراحل همانند سازی درست است؟
و گزینه ی جواب میشه:
آنزیم شکننده ی پیوند های هیدروژنی، فقط به بخش های فاقد پروتئین دنا وصل می شوند.
پاسخنامه در ادامه برای این گزینه بیان کرده:
آنزیم هلیکاز فقط پس از جدا شدن پروتئین های همراه دنا به آن وصل می شود.
سوال من اینه منظورش از فاقد پروتئین
اینه که هیچ پروتئینی نباشه یا فقط هیستون؟
چون تو متن کتاب داریم که: قبل همانند سازی دنا باید پیچ و تاب فامینه، باز و پروتئین های همراه آن یعنی هیستون ها از آن جدا شوند.
(تست از آزمون ماز هستش)
@دوازدهم @تجربیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام بچه ها
توی شکل بی کیفیت ۶ صفحه ی ۲۰ زیست دهم نشون داده دو تا غدد زیرزبانی و زیرآرواره ای به هم متصل اند از طریق یک مجرا
بعد نشون داده که زیرزبانی تعدادی مجرا داره به سمت دهان ولی من مجرایی برای زیر آرواره ای به سمت دهان نمیبینم
آیا میشه گفت غده ی زیر آرواره ای مجرا نداره؟
یا تو شکل نشون نداده و برای کنکور سوال نمیاد؟!
@همیار
@دوازدهم
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
Screenshot_2025-01-01-23-27-53-938_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2025-01-01-23-28-26-076_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 10منظورش آکسون ولی چرا باید غلط باشه پایانه اکسونی انشعاب داره و جز آکسون یا من منظور این سوال نمیفهمم؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
آی کیو گاج، انتقاد شدید
-
منم خوشم میاد ازش، چون باعث میشه نگاهم عمیق بشه به کتاب درسی، ولی خیلی زیاده اشکالاتش و اعصاب خورد میکنه.
ولی در کل حتی اشمال زدایی ش باعث میشه در مباحثی که کوچکترین شک رو دارم، کتاب رو زیر و رو کنم، و در نتیحه تسلطم زیاد میشه.
ولی از طرفی بعضی وقتها نمیتونم مطمئن بشم که آیا استدلال من غلطع یا این کتاب، چون اکر اشکالش کم بود بیشتر به خودم شک میکردم، ولی در این شرایط..... -
VictorKeke بله بعضی وقتا خودش خودش رو تکذیب می کنه
-
amirhossein7516 دقیقا. کتاب نشر الگو رو توصیه میکنید؟ اون رو نخریدم چون شنیده بودم یه تعداد اشکال داره
-
VictorKeke نداشتم و نمی دونم. ولی خودتون رو درگیر حاشیه نکنید. ادامه بدید.
-
amirhossein7516 متوجه نمیشم حاشیه کجاس و چیه منظورتون
الان میخوام رفرنسم رو اصلاح کنم، این حاشیه نیست که -
VictorKeke می گم رو این منبع و اون منبع نپرید.همین. نمی دونم اگر دوست داشتید سؤال کنید از بچه ها در مورد نشر الگو
-
amirhossein7516 ممنونم :)))))))
-
human
داداچ بعد از کتاب درسی، فاگو رو میخونم (که اینم یه تعداد ایرادات جزئی و تناقضات با کتاب داره)، بعدش میکرو گاج، بعدش خیلی سبز، بعد از بررسی همه اینها اومدم رو گاج آی کیو. کتاب چالش برانگیزی هست، نکات خوبی داره، ولی عرض میکنم خدمتت که تمام اشکالات رو من بر اساس کتاب درسی تحلیل میکنم. نه سلیقه خودم یا خونده هام از سایر کتابها.
آقایان ذکتر زارع و همکارها، لیست طویلی از ویراستاران رو برای کتاب منتشر کردند. که جای تعجبه.
یک مثال که نیازی به توضیح نداره، برداشت ایشون از نحوه ترتیب اتصال آنزیم آر ان آ پلی مراز و پروتئین مهارکننده هستش. که کاملا بر خلاف شکل و توضیحات کتاب درسی هست. به تست های مربوط به این بخش در فصل اول زیست پیش مراجعه کنید منظورم رو میفهمید. -
VictorKeke در آی کیو گاج، انتقاد شدید گفته است:
داداچ بعد از کتاب درسی، فاگو رو میخونم (که اینم یه تعداد ایرادات جزئی و تناقضات با کتاب داره)، بعدش میکرو گاج، بعدش خیلی سبز، بعد از بررسی همه اینها اومدم رو گاج آی کیو.
خیلی طول نمیکشه این کار؟! برای هر فصل چند روز وقت میذارین؟
-
Dr.Saraaa
یک مقدار سرعتم زیاده، یک مقدار ساعت مطالعه م، وقتی هم هماهنگ با قلم چی میرم برای هر بودحه بندی قلم چی مجموعا در دو هفته 40 الی 50 ساعت وقت میذارم، ینی نزدیک به نصف ساعت مطالعه م50 ساعت در هفته فقط زیست؟0______________________0
موفق باشین:) -
Dr.Saraaa
در دو هفته خانم دکتر دقت کنآها-_-
همینه..بی دقتم:/ -
Dr.Saraaa
در ضمن از یه فارغ التحصیل مهندسی که یه دقیقه هم روی معلم زیست ندیده دیگه انتظار دیگه ای نیست. مجبورم محبور :)))))بله بله درسته مهندس ِ فارغ التحصیل!
-
VictorKeke برای زیستش حرفتونو قبول دارم چون خیلی سطح بالاتر فخرفروشانه نوشته شده
ولی برای شیمی واقعا به نظرم به کتاب فوق العاده نوشتن ک با توجه به اینکه تیپ بندی وار تست های سنجش و کنکور رو آوردن خیلی به دانش آموزا کمک میکنه ( به من ک خیلی کمک کرده )
تو درس ریاضی هم دید واقعا قشنگی میده به آدم مخصوصا برای کسایی ک قلم چی شرکت میکنن چون قلم چی شباهتی به کنکور نداره و خیلی سخته کتابای آیکیو میتونن کمکی باشن ک بچها یکم از پس آزمون بر بیان فکر میکنم یکی از دلایل اصلی پر فروشی کتاب های سری آیکیو هم همین دلیل باشه
در مورد فیزیکش هرچقدر گشتم نتونستم کتابشو تهیه کنم انگار یه لیوان مونده بود همونم خوردن -
VictorKeke
نگران نباش منم مث توام.ولی یه توصیه فاگو نخون به این علت که تناقضاتش به دلیل اینه که مولفش یه دکتره وبراساس سوادش کلی نوشته ودربعضی جاهاش ازکتاب خارج شده کم یا زیاد واین باعث میشه آدم مطالب خارج ازکنکورهم بخونه که توکنکور هیچ تاثیری نداره واگه مطالبش کمترازکتاب بتشه هم قطعا ضرره -
@dr-sobhan
برای ریاضی من صرفا از آبی، جامع خیلی سبز و ویدئو های آقای امینی راد استفاده میکنم و درصدم هم بین 80 تا صد هست که راضی ام.
شیمی هم وقتی خیلی سبز و تکمیلی مبتکران هست نیازی ندیدم رفرنس دیگه ای داشته باشم.
فیزیک هم باز 4 جلدی خیلی سبز و ویدئوهای آقای طلوعی عالی ان.
فقط زیستش رو خریدم که اینم شانس من.