چرا فکر میکنم با شکل داره نمیخونه؟
-
-
سلام و درود
خیر اینترفاز رو فقط قبل از میوز 1 داریم. -
آدمک بله درسته تو حالت کلی
اما تو شکل تقسیم میوز تو حد فاصل تلوفاز ۱ و پروفاز ۲ سانتریول ها همانند سازی شدن
(تو تلوفاز ۱ ،۲ تا سلول داریم تو هر کدوم یه جفت میره تو پروفاز ۲ تو هر سلول ۲ جفته)
نظرتون رو میگین؟Narges_ بله در میوز همینطوره، بدون اینترفاز بعد از تلوفاز 1 سانتریول ها مضاعف میشن دوباره
در جواب سوال تاثیری نداره ولی درست میگید فقط اینترفاز نیس
ولی سوالم نگفته فقط اینترفازه، گفته در اینترفاز پیش از میوز 1 و 2 هستش
در کل میخوام بگم نه سوال نه پاسخنامه و نه حرف شما هیچکدوم ایراد و منافاتی با هم نداره
صرفا بد برداشت کردید از پاسخنامه -
سلام و درود
خیر اینترفاز رو فقط قبل از میوز 1 داریم. -
Narges_ بله در میوز همینطوره، بدون اینترفاز بعد از تلوفاز 1 سانتریول ها مضاعف میشن دوباره
در جواب سوال تاثیری نداره ولی درست میگید فقط اینترفاز نیس
ولی سوالم نگفته فقط اینترفازه، گفته در اینترفاز پیش از میوز 1 و 2 هستش
در کل میخوام بگم نه سوال نه پاسخنامه و نه حرف شما هیچکدوم ایراد و منافاتی با هم نداره
صرفا بد برداشت کردید از پاسخنامه -
آدمک بله
آخرین جمله ی پاسخنامه واسه گزینه ی ۲ گفته
آنافاز ۲ اصلا در این فاصله ی زمانی وجود ندارد
چیزی که مورد نظرمه اینه که منظور پاسخنامه این نیستش که فقط گفته باشه همانند سازی سانتریول برای اینترفازه؟ -
Narges_ بله حق با شماس اگر پروفاز میوز 2 رو در نظر میگرفت انافاز 1 میوفتاد تو بازه و جواب میداد
-
Narges_ عه درسته که
گفته انافاز 2 خب
انافاز 1 میتونه باشه ولی 2 نه
در انافاز 1 افزایش موقتی کروموزوم نداریم ولی در انافاز 2 داریم
متوجه هستید؟ -
واقعا گیجم کردید :cat_face_with_tears_of_joy:
بذارید من یبار بگم مشکلی بود بگید
صورت سوال : در حد فاصل رسیدن کروموزوم ها به بیشترین فشردگی (متافاز) تا مضاعف سازی سانتریول ها (G2 یا پروفاز1) میتوان شاهد افزایش موقت تعداد کروموزوم های موجود در یاخته(انافاز 2) بود.پاسخنامه نگفته فقططط در اینترفاز داریم، درسته بهتر بود میگف در پروفاز 1 هم داریم ولی خب دلیل بر این نیس که غلطه حرفش، صرفا حالت دیگه رو نگفته
-
صورت سوال : در حد فاصل رسیدن کروموزوم ها به بیشترین فشردگی (متافاز) تا مضاعف سازی سانتریول ها (G2 یا پروفاز1) میتوان شاهد افزایش موقت تعداد کروموزوم های موجود در یاخته(انافاز 2) بود.پاسخنامه نگفته فقططط در اینترفاز داریم، درسته بهتر بود میگف در پروفاز 1 هم داریم ولی خب دلیل بر این نیس که غلطه حرفش، صرفا حالت دیگه رو نگفته
آدمک سعی کردم از پیام هاتون دیتا بگیرم که دنبال چی هستن موفق نشدم😂
-
آدمک سعی کردم از پیام هاتون دیتا بگیرم که دنبال چی هستن موفق نشدم😂
-
-
آدمک اره معلومه 🤣
-
Narges_ در چرا فکر میکنم با شکل داره نمیخونه؟ گفته است:
نوشتین پروفاز ۱،پروفاز ۱ نمیشه
وااای بله پروفاز 2
تاثیرات گیجش های قبلیه هنوز گیج موندمNarges_ در چرا فکر میکنم با شکل داره نمیخونه؟ گفته است:
ببخشید😅
و ممنونمخواهش میکنم :cat_face_with_tears_of_joy:
-
@O-P-S اینترفاز رو بله
اما همانند سازی سانتریول ها چطور؟ شکل ۱۶ فصل ۶ رو لطفا بررسی کنید همونطور که گفتم بین تلوفاز ۱ و پروفاز ۲ سانتریول ها همانند سازی شدن
یکی از اساتید زیست گفتن G2 رخ نداده تو این حالتNarges_ در چرا فکر میکنم با شکل داره نمیخونه؟ گفته است:
@O-P-S اینترفاز رو بله
اما همانند سازی سانتریول ها چطور؟ شکل ۱۶ فصل ۶ رو لطفا بررسی کنید همونطور که گفتم بین تلوفاز ۱ و پروفاز ۲ سانتریول ها همانند سازی شدن
یکی از اساتید زیست گفتن G2 رخ نداده تو این حالتخب درست گفته دیگه مشکلش چیه پس؟