سلام دوستان
من یه چند هفته ای هست که شیمی آقای پویان نظر رو گرفتم ولی چند تا سوال برام پیش اومده بود..
1.راه ابریشم شیمی امسال ضبط جدید داره؟ یعنی مال خود امسال هست یا همون پارسالی؟
2.الان من خودم همه جزوه های استاد رو چاپ بگیرم؟
سوالی بعدی درمورد یه سری عیب های فیلم هاست که نمیدونم جا به جا شدهیا چه مشکلی واسش پیش اومده مثلا همین پیله اول انگار با جلسه صفر جا به جا شده و پیله اول کلا نیست...
4.برای راه ابریشم شیمی چاپار و تورق و کنکورچه نداریم؟چون داشتم چک میکردم فقط فرسنگ اول برا من کنکورچه داشت... و طبیعتا همونطور که مشخصه بقیه فرسنگ ها نداره...اصن انگار جزوه ها ناقصه
حالا نمیدونم مشکل سایت هستش یا کلا همچین جزوه هایی که من میگم نداریم
دوستان لطفا با یک توضیح جامع و کامل راهنمایی کنید 🙏🏻 🙏🏻
سلام بچه ها
۲ تا سوال دارم ممنون میشم بی زحمت اگه کسایی جواب رو میدونن یه توضیح بدن🌱
۱) یه جمله کتاب که میگه واکنش پذیری آلکان ها بسیار کمه بخاطر همین حدود ۹۰ درصد از اون به عنوان سوخت استفاده میشه
ربطشونو به هم نفهمیدم؟
۲) در تقطیر جز به جز نفت خام با تغییر ارتفاع، روند تغییرات دما و اندازه مولکول های خروجی از برج عکس یکدیگر است
این جمله غلطه
اما سوالم اینجاست که چرا در بالای برج اندازه مولکول های خروجی کوچیک و در پایین برج اندازه مولکول ها بزرگ و درشته
یعنی آیا به حالت موادش بستگی داره چون بالای برج گازه پس اندازه مولکول هاش کوچیکن و پایین برج چون نفت بصورت مایع ست اندازه مولکول هاش درشتن؟اصلن کجای کتاب گفته که بالای برج اندازه مولکول های خروجی کوچیکن؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا @یازدهم @دوازدهم @ریاضیا
Screenshot_۲۰۲۴-۱۱-۲۷-۲۱-۰۴-۵۶-۹۶۹_com.android.chrome.jpg
به این توجه کنید
Screenshot_۲۰۲۴-۱۱-۲۷-۲۲-۰۶-۵۴-۷۲۵_com.android.chrome.jpg
حالا به این توجه کنید
خبببببببب
مثلا میگه اسید پالمیتولئیک
امگا 7
∆^۹ : ۱ : ۱۶
دلتا رو متوجه نمیشم
دلتا میشه پیوند دوگانه دیگه ؟
یعنی بین کربن شماره ۹ و ۱۰ یک عدد پیوند دوگانه داریم 🤌
ولی از کجا شروع کنم بشمارم
این ویدیو رو که دیدم گیج شدم
از انتهای متیل باید بشماریم ؟
مثلا بگم 16,15,14,13,12,11,10 تا وقتی برسم به ۱۰ ؟؟؟؟
میشه لطفا این ویدیو رو دقیقه ۹ تا ۱۰ رو ببینید توضیح بدید واقعا گیج شدم
https://www.aparat.com/v/c318g27
زهرا بنده خدا 2
Succinate
@سینا-0
_ Reza _
Maaah
Blue28
فصل سه دوازدهم
-
سلام این جمله زیر درسته؟؟ اگر اشتباه هست میشه درستش رو بفرستید ممنون
هر چه نقطه ذوب و جوش بیشتر باشد فاصله بین نقطه ذوب و جوش کمتر میشود و گستره دمایی مایع کمتر است و دیرتر به مایع تبدیل میشود -
Rhl سلام ببینید بستگی داره
1-ممکنه که مقدار افزایش نقطه جوش و نقطه ذوب برابر باشه پس گستره ایی که مایع هست تغییر نمیکنه(ماده دیر تر مایع میشود)
2-ممکنه مقدار افزایش نقطه جوش نسبت به ذوب بیشتر باشه اینطوری گستره ایی که مایع هست افزایش میابد(ماده دیر تر مایع میشود)
3-ممکنه افزایش نقطه ذوب بیشتر از مایع باشه،که در اینطوری گستره ایی که مایع هست کمتر میشه(ماده دیر تر مایع میشود)
مثال: اب در صفر ذوب و 100 جوش هست گستره دمایی مایع: 100
1-نقطه ذوب و جوش 10 درجه زیاد میشه: ذوب: 10 و جوش: 110 گستره: 100
2- نقطه جوش 20 نقطه ذوب 10 : جوش میشه 120 درجه ذوب میشه 10 درجه گستره دمایی که مایع هست: 110 درجه
3-نقطه جوش 10 درجه و نقطه ذوب 20 درجه افزایش پیدا کنه ذوب میشه: 20 و جوش میشه 110 درجه،گستره دمایی که مایع هست 90درجه
حالات دیگه
1-نقطه جوش افزایش و نقطه ذوب ثابت: گستره دمایی افزایش(دمای ذوب تغییر نمیکند)
2-نقطه جوش ثابت نقطه ذوب افزایش: گستره دمایی گاهش (دمای ذوب افزایش پس دیرتر مایع میشه) -
O̷.̷P̷.̷S̷ اگه بصورت کلی بپرسن چی؟ مثلا بگن در جامدات کووالانسی گستره دمایی مایع کم است یا زیاد
-
Rhl سیلیس تو 1400 ذوب میشه تو 2800 جوش میاد بنظرتون 1400 درجه کم محسوب میشه؟
-
مثلا الماس جامد کوالانسی که خالص پیونده میدونید چه گرمایی نیاز داره که اون پیوند ها شکسته بشه؟
-
O̷.̷P̷.̷S̷ پس چرا یجا نوشته بود جامدات کووالانسی گستره دمایی مایع کمی دارند
-
-
O̷.̷P̷.̷S̷ درسته گرمای زیادی لازمه چون نقطه ذوب و جوش بالایی دارند ولی اینکه گفته گستره دمایی مایع یا تفاوت نقطه ذوب و جوش کم است فکنم بخاطر این باشه که هر دو یعنی ذوب و جوششون زیاده و نزدیک به هم بخاطر همین گفته گستره مایع کمه
-
Rhl الان سیلیس 1400 درجه گستره مایع بودنش هست! حتی از مذاب سدیم کلرید هم بیشتره!
-
O̷.̷P̷.̷S̷ اشتباه نیست مطمعنم از جزوه
-
Rhl خب پس چرا میپرسید؟!
-
O̷.̷P̷.̷S̷ نمیدونم بحثا به کجا کشید
ولی بنظر من همونطور ک نقاط ذوب و جوش به نیرو های بین ذرات مربوط میشن گستره دمایی هم همینطوره
ینی فرضا برای ی جامد کووالانسی و ترکیب یونی گستره دمایی خیلییی بیشتر از ی ماده مولکولی هستش
ینی بازه هایی از دما که ماده حالتش رو تو اونا حفظ میکنه بزرگتر هستن در موادی که نیروی بین ذرات قوی تره -
O̷.̷P̷.̷S̷ خب دلیلشو میپرسم
-
آدمک درسته
-
Rhl اها ببینید جواب سوالتون تو حرفای ادمک هست یا نه
-
O̷.̷P̷.̷S̷
4 رو بخون