؟؟؟
-

اینطوری نمیشه نوشت بنظرتون؟ -
آدمک درباره اولی فکر کنم بحثمون تموم شد. درباره دومی خب ببین وقتی میگی چهار ضرب در سه ترتیب قائل میشی، مثلا توی اولی جفت دو انتخاب شده و توی دومی جفت سه، و توی یه حالت دیگه جفت سه و جفت دو، ولی ترتیب برامون مهم نیست، اولی رو باید بنویسی دو از چهار.
برای یک از چهار که آبی نوشتی. خب غلطه، مثلا تو توی اولی دو جفت یک و دو رو انخاب کردی، بحث بعدی اینه که رقم بعدی سه باشه یا چهار؟ یعنی دو حالت باید بنویسی. سر هم میشه 6 ضرب در دو ضرب در 120 تقسیم بر چهار، که میشه 360. -
@Comrade_Bayat کاملا درست میگی دیگه نیاز نیس اصن
پایینی هم همینطور
ینی حالت اول میشه 240
حالت دوم میشه 360
600 -
آدمک اگر بخوایم بگیم از هشت از پنج که معلوم ینی از هشت عدد موجود پنج تا میخوایم بیرون بکشیم،و 2 از 1 هم سر اینه که تو هر بار که یک عدد انتخاب میکنیم یکی از اعداد تکراری رو بر میداریم....
-
آدمک اره، پس تهش حرف من درسته دیگه؟ فکر نکنم دیگه نیاز به بحث روی این سوال باشه. باید بریم روی هشت رقمیه بحث کنیم.
-
آدمک اره، پس تهش حرف من درسته دیگه؟ فکر نکنم دیگه نیاز به بحث روی این سوال باشه. باید بریم روی هشت رقمیه بحث کنیم.
@Comrade_Bayat روشت رو اوکیم
-
آدمک اگر بخوایم بگیم از هشت از پنج که معلوم ینی از هشت عدد موجود پنج تا میخوایم بیرون بکشیم،و 2 از 1 هم سر اینه که تو هر بار که یک عدد انتخاب میکنیم یکی از اعداد تکراری رو بر میداریم....
-
آدمک واقعا جایگشت مزخرفه
-
آدمک واقعا جایگشت مزخرفه
-
هوش مصنوعی هم نمیشناسیم بدیم اون حل کنه😂
-
-
-
@Comrade_Bayat 😹