نحوه مرور
-
@_-Reza-_ اقای ثابتی و حاجی سلیمانی برای من که طلان..
حاجی سلیمانی خیلی اوکیه به نظرم...@mr-vinyzo ثابتی تاج سره دت بازی میکنه اوف 😈😂 حاجی سلیمانی هم انگار اومده دو دوتا چارتا میکنه سوالا براش آب خوردنه 😂🤣 حاجی سلیمانی رو چتر نجاتش دیدم ولی ثابتی بهترینه
-
@mr-vinyzo ثابتی تاج سره دت بازی میکنه اوف 😈😂 حاجی سلیمانی هم انگار اومده دو دوتا چارتا میکنه سوالا براش آب خوردنه 😂🤣 حاجی سلیمانی رو چتر نجاتش دیدم ولی ثابتی بهترینه
@_-Reza-_ حاجی سلیمانی خیلی محاسباتش قویه بشخصه.....ثابتی هم طلاست ولی کاری ندارم تایپیستاشون خیلی بدردنخور بودن ...پر غلط املایی ...:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@_-Reza-_ حاجی سلیمانی خیلی محاسباتش قویه بشخصه.....ثابتی هم طلاست ولی کاری ندارم تایپیستاشون خیلی بدردنخور بودن ...پر غلط املایی ...:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@mr-vinyzo فقط اونجاها که حرص استقلالیا درمیاره 😂💔 البت نمدونم الانم اینطوره یا ن 😞
-
@mr-vinyzo فقط اونجاها که حرص استقلالیا درمیاره 😂💔 البت نمدونم الانم اینطوره یا ن 😞
@_-Reza-_ خیلی کم...:confused_face:
-
parsa_tabaei ببخشید شما جزوه تابع استاد ثابتی که کامل شده باشه رو دارین؟؟راه ابریشم 2
@mr-vinyzo نه متاسفانه کامل ذخیره نشده
-
@mr-vinyzo نه متاسفانه کامل ذخیره نشده
parsa_tabaei نه منظورم اینه خودت ننوشتی جزوتو ؟؟اخه من تابع رو ننوشتم خالی خالی الانم برا مرور به مشکل میخورم برا همون میخواستم..
-
@f-nalist لکستانی چرا ؟؟
-
parsa_tabaei نه منظورم اینه خودت ننوشتی جزوتو ؟؟اخه من تابع رو ننوشتم خالی خالی الانم برا مرور به مشکل میخورم برا همون میخواستم..
@mr-vinyzo بله متوجه شدم
من چون داخل کامپیوتر مینویسم روی پی دی اف و اون موقع از اپلیکیشن دیگه ای استفاده میکردم الان نوشته های خودم رو کامل ندارم متاسفانه