فیزیک
-
_ Reza _
سلام داداش
نمیدونم جواب من به دردت میخوره یا نه ولی گفتم بفرستم شاید کمکی کرد -
این پست پاک شده!
-
-
نوشتهشده در ۲۲ اسفند ۱۴۰۲، ۲۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-nalist مرسی داداش میتونی توضیحم بدی کنارش ؟
-
نوشتهشده در ۲۲ اسفند ۱۴۰۲، ۲۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-nalist چرا بدرد نخوره
دمت گرم رفیق
-
نوشتهشده در ۲۲ اسفند ۱۴۰۲، ۲۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-nalist و اینکه از قبل تیپشو دیدی ؟ یا من خنگم 🥲
-
_ Reza _
خواهش میکنم
من گفتم نیروی وارد بر جدار ناشی از اون قسمت آبی رنگه و همون طبق رابطه اف مساوی پا
وقتی این دو مخلوط رو هم میزنیم قسمت بی چون بالاتره چگالیش کمتره دیگه ولی با یه چیز چگال تر مخلوط میشه چگالیش میره بالاتر و وقتی با تناسب فشار مساوی با چگالی در ارتفاع چگالی زیاد میشه فشار هم زیاد میشه و طبق f=pa نیروی وارد هم زیاد میشهما میدونیم که فشار کل ثابته پس از این متنای بالا که رسیدیم به اینکه فشار وارد بر دیواره ها زیاد شد
به اون مقدار اختلاف از کف ظرف کاسته میشه -
_ Reza _
اخه فکر میکنم از این اثباتی طور ها هم داره که باید چند خط بنویسی و نمودار فشار بر حسب عمق بنویسی که من بلدش نیستم فکر کردم اونو میخوای -
_ Reza _
آره اینو سر کلاس یادگرفتم -
_ Reza _
خواهش میکنم
من گفتم نیروی وارد بر جدار ناشی از اون قسمت آبی رنگه و همون طبق رابطه اف مساوی پا
وقتی این دو مخلوط رو هم میزنیم قسمت بی چون بالاتره چگالیش کمتره دیگه ولی با یه چیز چگال تر مخلوط میشه چگالیش میره بالاتر و وقتی با تناسب فشار مساوی با چگالی در ارتفاع چگالی زیاد میشه فشار هم زیاد میشه و طبق f=pa نیروی وارد هم زیاد میشهما میدونیم که فشار کل ثابته پس از این متنای بالا که رسیدیم به اینکه فشار وارد بر دیواره ها زیاد شد
به اون مقدار اختلاف از کف ظرف کاسته میشهنوشتهشده در ۲۲ اسفند ۱۴۰۲، ۲۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-nalist عالی داداش مرسی از وقتی ک گذاشتی
-
نوشتهشده در ۲۲ اسفند ۱۴۰۲، ۲۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-nalist اوکیه مرسی ازت
-
فکر میکنم این دوست عزیز حرفه ای مون که فیزیکدانن بیان شاید نقدی وارد باشه بر تحلیلم
خواهش میکنم