جزوه ریدینگ و کلوز یا فیلم اموزشی حل تست ریدینگ
-
سلام به دوستان گل الایی خواستم بپرسم کسی جزوه ای سراغ نداره که ریدینگ و کلوز کنکور با پاسخ تشریحی داشته باشه ؟ اقای عزتی جزوشون خوبه اما ریدینگ ها رو نه تو کلاسو نه تو جزوه پاسخنامش هست ( البته چون ریدینگ کنکور بود از نت گرفتم پاسخنامش رو )
خواستم بپرسم شما جزوه ای سراغ ندارین ؟
فیلم اموزشی که کلا تست ریدینگ حل کنه ؟ -
سلام به دوستان گل الایی خواستم بپرسم کسی جزوه ای سراغ نداره که ریدینگ و کلوز کنکور با پاسخ تشریحی داشته باشه ؟ اقای عزتی جزوشون خوبه اما ریدینگ ها رو نه تو کلاسو نه تو جزوه پاسخنامش هست ( البته چون ریدینگ کنکور بود از نت گرفتم پاسخنامش رو )
فیلم اموزشی که کلا تست ریدینگ حل کنه ؟m_azad20 در جزوه ریدینگ و کلوز یا فیلم اموزشی حل تست ریدینگ گفته است:
فیلم اموزشی که کلا تست ریدینگ حل کنه ؟سلام من جزوه ای با این شرایطی که توضیح دادین نمیشناسم ولی معتبرترین کتابِ درکِ متن,کتابِ دکتر اناری از انتشاراتِ مبتکرانِ با این اسم: درک متن انگلیسی به زبانِ ساده که علاوه بر آموزش توی یکی از فصل هاش ریدینگ های کنکور رو آورده با پاسخ.
-
gollnar در جزوه ریدینگ و کلوز یا فیلم اموزشی حل تست ریدینگ گفته است:
ین شرایطی که توضیح دادین نمیشناسم ولی معتبرترین کتابِ درکِ متن,کتابِ دکتر اناری از انتشاراتِ مبتکرانِ با این اسم: درک متن انگلیسی به زبانِ ساده که علاوه بر آموزش توی یکی از فصل هاش ریدینگ های کنکور رو آورده با پاسخ.
ممنون ولی فعلا قدرت خرید کتاب رو ندارم
پاسخ تشریحی کنکور زبان تخصصی رو دارین که کل متن رو ترجمه کرده باشه ؟ غیر سال 95 بقیه هیچکدوم از زبان تخصصی ها پاسخ تشریحی رو پیدا نکردم که کل متن رو ترجمه کرده باشه -
ین شرایطی که توضیح دادین نمیشناسم ولی معتبرترین کتابِ درکِ متن,کتابِ دکتر اناری از انتشاراتِ مبتکرانِ با این اسم: درک متن انگلیسی به زبانِ ساده که علاوه بر آموزش توی یکی از فصل هاش ریدینگ های کنکور رو آورده با پاسخ.
پاسخ تشریحی کنکور زبان تخصصی رو دارین که کل متن رو ترجمه کرده باشه ؟ غیر سال 95 بقیه هیچکدوم از زبان تخصصی ها پاسخ تشریحی رو پیدا نکردم که کل متن رو ترجمه کرده باشهm_azad20 در جزوه ریدینگ و کلوز یا فیلم اموزشی حل تست ریدینگ گفته است:
پاسخ تشریحی کنکور زبان تخصصی رو دارین که کل متن رو ترجمه کرده باشه ؟ غیر سال 95 بقیه هیچکدوم از زبان تخصصی ها پاسخ تشریحی رو پیدا نکردم که کل متن رو ترجمه کرده باشهنه دوستِ خوبم. ندارم من...من فقط کتابای زبانِ مخصوص کنکور تجربی رو دارم ...چند دقیقه صبر کنین فکر کنم بتونم از یه جایی پاسخش رو پیدا کنم
-
فیلم اموزشی که کلا تست ریدینگ حل کنه ؟ -
ی زبانِ مخصوص کنکور تجربی رو دارم ...چند دقیقه صبر کنین فکر کنم بتونم
اینو دیدم ولی ترجمه کل متنو نداره
الان این سایتو پیدا کردم ولی متاسفانه چاپ کردنش یکم زحمته
http://languagedownload.ir/reading-انگلیسی-رویدادهای-تاریخی-تایتانیک/ -
ی زبانِ مخصوص کنکور تجربی رو دارم ...چند دقیقه صبر کنین فکر کنم بتونم
اینو دیدم ولی ترجمه کل متنو نداره
الان این سایتو پیدا کردم ولی متاسفانه چاپ کردنش یکم زحمته
http://languagedownload.ir/reading-انگلیسی-رویدادهای-تاریخی-تایتانیک/ -
استاد فراهانی که .یدپو هاش رو سایت هست ریدینگ یا کلوز حل نمیکنه ؟