ریاضی تجربی
-
@milad91 در ریاضی تجربی گفته است:
@mahtab77 :unamused_face: :pensive_face: من 10 15 هرچقدرم میخونم بالاتر نمیره. البته دوبار حدود 40 زدم. اما خب مباحثش راحت بود..
10 و15 خوبه هااا
بیشتر تست بزنی بیشتر میشه
بیشتر تست زدن به معنای کتابای متعدد زدن نیست
به معنای همون تست ها رو ده بیست بار زدن هست -
human :folded_hands_medium-light_skin_tone: :folded_hands_medium-light_skin_tone: ممنون از راهنماییتون
-
@mahtab77 :unamused_face: :pensive_face: من 10 15 هرچقدرم میخونم بالاتر نمیره. البته دوبار حدود 40 زدم. اما خب مباحثش راحت بود..
@milad91 بخشید من الان دیدم پیامتون رو من تو یه کانال تو تل عضوم مال زیست خیلی عالیه مال یه دبیر بی نظیر زیسته که تا حالا مثل اون رو ندیدم خودم تا حالا تو کلاسای حضوریش شرکت کردم واقعاااا عالییی درس میده اینجا نمیشه لینک کانال بذارم اگه خواستین بیاید تو پی وی بهتون میدم مطمئنم کمکتون میکنه ...
-
@milad91 در ریاضی تجربی گفته است:
human :folded_hands_medium-light_skin_tone: :folded_hands_medium-light_skin_tone: ممنون از راهنماییتون
9کرتم داداش
اگه بازم سوالی بود در خدمتم تا جایی که بلد باشم : ))) -
@milad91 بخشید من الان دیدم پیامتون رو من تو یه کانال تو تل عضوم مال زیست خیلی عالیه مال یه دبیر بی نظیر زیسته که تا حالا مثل اون رو ندیدم خودم تا حالا تو کلاسای حضوریش شرکت کردم واقعاااا عالییی درس میده اینجا نمیشه لینک کانال بذارم اگه خواستین بیاید تو پی وی بهتون میدم مطمئنم کمکتون میکنه ...
-
@mahtab77 در ریاضی تجربی گفته است:
@milad91 چ جالب 😎😎😎
خیلی مرسیییی🌼سلام ببخشید شما برنامه مکتبستانو خریدین؟
-
@mahtab77 در ریاضی تجربی گفته است:
@milad91 چ جالب 😎😎😎
خیلی مرسیییی🌼سلام ببخشید شما برنامه مکتبستانو خریدین؟
-
هنوز پیچ و خم آلا دستم نیومده...یکی بیاد آموزش بده😐
-
experiential

چیز خاصی نداره. شما این نوار بالارو هرچی گزینه داره همه رو یکی دو بار بزنین و بگردین همه چی دستتون میاد. -
experiential در ریاضی تجربی گفته است:
-
-
experiential در ریاضی تجربی گفته است:
@romisa1234 مرسی☺
-
experiential

چیز خاصی نداره. شما این نوار بالارو هرچی گزینه داره همه رو یکی دو بار بزنین و بگردین همه چی دستتون میاد.@milad91 تشکر
-
راستی این امتیاز مثبت دادن همون لایک خودمونه دیگه؟
-
راستی این امتیاز مثبت دادن همون لایک خودمونه دیگه؟
experiential آره