سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
میتونم از الان تا یک ماه دیگ ببندم درسارو؟
-
رشتم ریاضیه و بطور نسبی اومدم جلو بعنی کتاب رو یک دور خوندم اما آمادگیم در حد اینکه بگم مسلطم نیست میتونم تا یک ماه آینده کتابارو جمع کنم یعنی ؟؟ استرس دارم نمیدونم باید چیکار کنم چقد بخونم حس میکنم گم کردم خودمو ..
-
عقب موندم نمیدونم چجوری باید جبران کنم
-
من نمی دونم در چه سطحی هستی به نظرم اگه ضعیفی برو دوره مدرسه کنکور ایران ببین میشه تو 20 روز تمومش کرد بعدش کنکور سالهای گذشته کار کردن چندتا ازمون جامع از قلمچی و سنجش از خودت بگیر
-
فقط میتونم بگم یاحسین
یا حسین نه بخاطر عقب موندگیت تو درسا
بلکه بخاطر اینکه باااا اینکه عقب موندی
داری میگی میتونم تا یه ماه ببندم؟؟؟!
تیر چیه پس؟؟!
شما اگه خیلی عقبی و تقریبا به ۲۰ درصد مطالب مسلطی باید حتما تمرکزتو بزاری برای تیر، صرفا برو اردیبهشت اون بیست درصدو پیاده کن و ببین سر جلسه نشستن چجوریه…
بعدشم اینکه بخایی بی کیفیت و تند تند برای اردیبهشت بخونی
درواقع یک ماهتو( فروردین) از دست میدی…
از اون سمت هم برای نهایی بخونی حواست سمت تیره و نهایی از دست میدی
نهایی تموم شه تیر میاد و اونم از دست میدی
پس من یه استراتژی ای دارم اگه سطحت در حد بیست درصده … یعنی هر درسیو ۱۵ الی ۲۰ یا ۲۵ درصد میزنی… -
خب راه حل چیه
در وهله اول
ببین تا حالا از پایه چیزایی که خوندی بیشتر کدوم مباحثو خوندی و تست زدی
اونارو سفت بچسب و جمع کن، برای کنکورت از پایه مابقی مباحثو حذف کندومش : کل دوازدهمو بخاطر اهمیت نهایی میخونی
هم نهایی و اوکی میکنی
هم کنکور تیروبنظرم تو این موقع سال بهترین تصمیم میتونه باشه…
-
Mahdi Parandakht فارغ التحصیلان آلاء دانش آموزان آلاءreplied to 5d7a7484bcac19 on آخرین ویرایش توسط Mahdi Parandakht انجام شده
5d7a7484bcac19 ببین تو یک ماه سعی کمتر بری سر وقت درسنامه بیشتر تست های آزمون های آزمایشی و کنکور سال های قبل رو بزن و تست هارو تحلیل کن اگه هم میخوای سراغ درسنامه هم بری برو مهمترین مباحث هردرس رو پیدا کن روی اونا بیشتر زمان بزار مثلا برای درس فیزیک فصل های سینماتیک ، دینامیک ، این فصل مدارهای یازدهم اسمش رو یادم رفت برو سروقت اینا
-
حتما یک سر به این دوتا دوره آلا بزن
-
Mahdi Parandakht داداش ببخشید روی پیامت ریپ میزنم ️
ولی خوندن فصل سنگینی مثل سینماتیک و مدار و حتی دینامیک ب نسبت بقیه فصلا برای کسی مثل ایشون اشتباست ... تا وقتی دهم مونده تا وقتی مغناطیس و اتمی و نوسان هست اینا رو نباید خوند ... بازم عذر میخوام ک ریپ زدم -
Mahdi Parandakht فارغ التحصیلان آلاء دانش آموزان آلاءreplied to _ Reza _ on آخرین ویرایش توسط انجام شده
_ Reza _ عیب نداره داداش
فصلی مثل سینماتیک یا دینامیک با تجربه ای که من داشتم هم تو کنکور دی ماه آسون بود هم تیر ماه حالا گفتم شاید امسال هم همینجوری باشه بخونه طرف بالاخره کار از محکم کاری عیب نمیکه داش -
5d7a7484bcac19 رشتت ریاضیه ولی من فککردم تجربیه
پعف -
سلام
وقتتون بخیر
قصد نامید کردن ندارم ولی
اگه میشد که بچه ها از تابستون شروع نمیکردن از دهم و یازدهم استارت نمیزدن
نمیشه گفت نمیشه چون تو این بازی کنکور استثنائاتی هم داشتیم که تونستند تو چند ماه شاخ کنکور رو بشکونند امیدوارم شما هم یکی از استثنا ها باشین
البته اگه بخوایم منطقی فکر کنیم
اولویتت رو تیر باید قرار بدی
همش به خودتون بستگی داره به تلاش و همت خودتون و به نظرم به جای اینکه هی بپرسید میشه یا نمیشه بهتره برید شروع کنید
و ی روزی همینجا بیاید و ثابت کنید شد
اصلا دو نفر بگن نمیشه شما نامید میشید میکشید کنار؟
اینقدر منتظر نباش شروع کن همین. -
@kosar-ab در میتونم از الان تا یک ماه دیگ ببندم درسارو؟ گفته است:
فقط یه چیزی بگم
شاید این مطالبی ک از پایه خوندی کم یاشه یا بی کیفیت خونده باشی یا تست کم زده باشی
منم نمیگم این مدت اگه صد خودتو بزاری قطعاا پزشکی قبولی
فقط میدونم نتیجه ای میشه که بعد کنکور ناراضی نیستی…:)))
-
-
@kosar-ab واسه تیر مگه چقدر وقت هست بعد اردیبهشت نهایی ها رو شروع کنه بعد نهایی ها دو هفته وقت هست واسه اگه اردیبهشت70 درصد نرسه به احتمال زیاد به تیر نمی رسه
-
5d7a7484bcac19 همه این چیزا رو دوستان گفتن و درستن و موافقم باهاشون گفتم یچیزی هم من اضافه کنم...
شکست خوردن به اندازه ای که به نظر میرسه ترسناک نیست!
امیدت رو از دست نده، تلاش بکن؛ همین. و اینکه
پشت کنکور موندن، نمره و رتبه بدی گرفتن، سربازی رفتن(درصورت مذکر بودن جنسیت) عار نیستن هیچکدوم؛
موفق باشی ایشالا